5.12.2010

Viikonloppuna

Pörrättiin lauantai joulusissa tunnelmissa Porvoon Vanhassa Kaupungissa. Ostin muutaman lahjan ja kotiin herkkuja :)
Niin ja tän pikkusen mökin.

Kärpässienellä istuva tonttu on myöskin ostettu sillä reissulla.

Tälle viime vuotiselle kranssille tein pikkukaverin. Tiimarissa oli eurolla pikkusia risukransseja. Ruiskautin lumispraylla vähän valkeemmaks ja kuumaliimasin heteitä. Huonosti näkyy tässä kuvassa, mutta siinä ne kaverukset on suht lähekkäin.
Jyskistä ostin oikeella olevan valomöykyn, joka on siis tuikkuenkelikello. Siinä on neljä tuikun paikkaa. En tutkaillu ostaessa paketin sisältä ja ei kyllä oo hintansa väärti. Pyörii kyllä tosi vinhaa vauhtia :D Eikä muuten helise tääkään. Tänään jo Tiimarissa pyörittelin ihan sitä perinteistä, että sais kilinän kanssa :)
Samalla reissulla hain postista Kaarnasydän ja sammalkranssi -kirjan ja oon ihan pikana selannu sitä. Hauskasti osu heti silmiin pari juttua, joita oon suunnitellu tekeväni heti kun saan nuottipaperia. Nuottipaperia ostin sieltä Porvoosta! :)

10 kommenttia:

 1. Hei mä ostin tuon kirjan perjantaina ja se on sitten ihana!! Ajattelin tehdä sieltä ekaksi niitä rautalankajuttuja, kun vaan keksin mistä saa rautalankaa..??

  VastaaPoista
 2. Niin tunnelmallista täällä blogissasi,että! :)
  Mää oon toivonu joululahjaksi ko.kirjaa. Oon yrittäny olla tosi kiltti että saisin sen :)

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinenen tuo tuikkukelikello! Niitä oli myynnissä myös sisustusliike Kantriinassa. Ja nuo talolyhdyt on aina niin viehättäviä!

  VastaaPoista
 4. Olisipa ihana päästä pörräämään Porvooseen tai edes jonnekin.Kateellisena täällä siun pörräilystä.
  Ehkä käyn ennen joulua jossain.

  Tunnelmallisia kuvia.Ihania valoja.

  Mulla on vanha enkelikello josta katosi se piikki jossa ne härvelit pyörii.Löysin kirpparilta eurolla enkelikellon,josta sain omaani sen piikin,mutta siitä kirppariversiosta puutuu nyt se piikki.=(
  Et sillee....

  Oon miettinyt tuon kirjan ostoa itselle,nyt on lainassa kirjastosta.

  Hyvää itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
 5. Heli: Rautakaupasta saa ainakin rautalankaa. Ihan semmosena askarteluun sopivana määränä, ei siis tartte montaa kilometria ostaa kerralla :D Tiimarissa on kanssa, Liisa kerto, että se Tiimarin on helppoo taivutellakin. Oisko jopa ollu alumiinilankaa nimeltään, tänään meinaan ohimennen kattoin kun kävin, mutta voi olla että keksin sen omasta päästäni :P :D

  Marika: Jännityksellä odotamme ootko ollu niin kiltii :D :D

  Olivieno: Kattelin Porvoossa kanssa jossain sisustusliikkeessä noita. Niitä on enkelin lisäks olemassa ainakin tähtee, poroo ja lumiukkoo. Vasemmanpuoleisen pyöriminen ei vaan tunnu sujuvan koko ajan ihan niinku pitäs.

  JaanaElina: Oli kyllä mukava päästä vähän kotonurkista ja nähdä vaihteeks muutakin. Kiva ois päästä ens vuonnakin jossain pyörähtään näin Joulun alla vaikka Fiskarssiin (vai miten se kirjotetaan), mutta eipä sitä niin pitkälle vielä voi suunnitella :)
  Meillä on kanssa ollu se ihan perinteinen enkelikello, mutta ne osat sitten on hukkunu vuosien aikana ties minne, niin paljon kaikkee pientä. Pitää semmonen vielä kyllä varmaan hommata, oli se lapsenakin niin hienoo sitä tuijotella ja kuunnella helinää. kirja kyllä vaikuttaa siltä, että se ei jää hyllyyn pölyttyyn, vaan sitä tulee selailtua usein :)

  Kiitos samoin sulle! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas teille kotiutunut söpö tönö ja ihana sienitonttu!! Tuommoisen tontun minäkin tahtoisin :) Taloista yritän pysyä erossa, muuten ei loppua näy kun alan niitä(kin) ihanuuksia hamstraamaan :)))

  Mistä ihmeen kirjasta te kaikki puhutte? *vilkaisee linkkiä* Kui mä en ole lainkaan huomannut tommosta kirjaa, vai eikö se ole vielä lähelläkään alennuslaareja? Tähän pitää tutustua, ja muistaa joulun jälkeisissä aleissa.

  Hei oikein hyvää itsenäisyyspäivää Sanna ja konkkaronkka, onnitelkaamme Suomeamme ilolla, onnella ja lämmöllä! :)

  VastaaPoista
 7. [Ja katsoin sitten tarkemmin. Se siitä alennuslaatikon penkomisesta :))) T.Minä the Hölömö ;)]

  VastaaPoista
 8. Haltiakummi, kirja on kyllä ihan hyvän hintanen ilman aleekin, ei tarttenu montaa kertaa miettiä ;) Vaikka kyllähän aleostokset on aina ihan parhaita :D
  Kiitoksia, samoin sulle! :)

  VastaaPoista
 9. Asutteko Porvoossa? Sehän on miltei meidän naapurissa?

  VastaaPoista
 10. Marita: Ei asuta, käytiin vaan "retkellä" siellä. Ihan ekaa kertaa vielä. Me asutaan Nokialla :)

  VastaaPoista