8.1.2012

Pihalla

Ulkoilutettiin tänään Tipsun kanssa kameraa. Eka kotipihassa ja pieni lenkki heitettiin pulkan kanssa. Tais tulla talven ensimmäiset omenaposket (Tipulle, ei mulle....:P...terv. nimim. vamppyyrille sukua?... :D)

Leikkimökin "tyttöistämistäkin" pitäs alkaa suunnitteleen...se on kesä taas täällä kohta! Nyt siellä on mintunvihreitä tassunjälkiä "boordina"...lattiaan maalattu vihreekeltanen matto...mutta kaikki niin kulahtanutta jo...kaikki vehkeet on ostettu kirpparilta Pojalle aikanaan. Tipulle haluaisin uusia juttuja ja siistimpiä, koska se naisihmisenä selvästikin kiinnittää sellasiin asioihin enemmän huomioo :D
Miehen tekemä heinäseiväsnaulakko pääsi pihalle kun oli sisälle liian massiivinen. Heinäseipäistä voiskin kyhätä KIINTEEN näkösuojan tolle susirumalle pumpulle (saa ottaa vinkin korvan taa ja yllättää mut ilosesti ♥).


Muuten tais olla vähän saamaton päivä. Meinasin alkaa dekupaasaan siivouskomeron ovee mutta jäi meinauksen asteelle taas kerran (servetti on harmittavan väärän kokonen siihe).
Mutta lämmitin mää takkoja, Iskälle terveisiä ♥


6 kommenttia:

 1. Ulkona on kyllä nyt kaunista, kun tuli kuuraa ja lunta! Ja lapsilla omenaposket on ihanat :)
  Noista jäädykkeistä, niin oikeesti vihdoinkin voi alkaa jotain jäälyhtyjen tekemistä harkitsemaan. on Kyllä ollut niiin oudot kelit että. Hauskoja nuo koristeet jääjutskien sisällä!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Leikkimökki laitto on niin makeeta ! Taitaa tullakin vähän tyttöjen värinen :-) ihanaa!
  Toi heinäseiväs-naulakkohan on huippuhieno! Ootte te varsinaisia taitureita siellä! Mukavaa uutta viikkoo sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Jos löydät siivouskomeron kokoisen servetin, niin ilmoittaa ihmeessä mullekki :)))

  VastaaPoista
 4. Tuo heihäseiväs suoja onkin oiva juttu...pistäppä kuvaa, kun saat aikaiseksi sen tehtyä...voi vaikka kopsata...☺

  VastaaPoista
 5. Mullakin on ollut mielessä että saisin vuorattua yhden piirongin servieteillä mutta aikomusta edelleen vaan on. Koitahan sinä saada aikomuksesi valmiiksi niin voin sitten ihailla =)

  VastaaPoista
 6. Peppi, sas muuta, ihmeellinen talvi ollu!

  Tuksu, joo ihan pikkasen tulee tyttöjen värinen :D Mun mielestä oli hauska oivallus toi naulakko Mieheltä. On se vaan niin taitava ♥
  Kiitos, samoin sulle :)

  Maanvaiva: Juu heti tietty :D

  Irmastiina: Katotaan saako Mies ideasta kiinni..ja onko meillä enää ees tarpeeks heinäseipäitä....noh, niitä saa kyllä lisää jos tarttee.. Kuva tulee kyllä, jos jotain sillä saralla tapahtuu :)

  Annimuori, alottaminen tuntuu olevan niin vaikeeta...oon nyt varmaan vuoden meinannu ja meinannu...mutta jospa se jo kohta....:D

  VastaaPoista