22.3.2012

Kulkukorttinauha ja muutakin helmeilyä

Rasti seinään. Se on tehty ny!
Ei menny kun se puolisen vuotta siitä kun lupasin tehä :P Ärsyttää itteeni ihan satasella kun en saa aikaseks mutta kun ei irtoo niin ei irtoo.
Tossa on lasi- ja muovihelmiä. Puuhelmet siihen tilasin, mutta ne jäi nyt väärän sävyn takia odotteleen jotain muuta.

Eilen kaverin tytölle laitoin rannekorun synttärikorun mukana.
Kuminauhaan kuinkas muuten ;)

Tänään tekasin samanmoisia "kesäkoruja" aikuisten koossa jokusen.
Osa on "mun värisiä" ja osa ei, eli ne jakelen jonnekki. Yks menee ainakin anopille.

Tää tehtiin Tipun kanssa yhteistyönä. Yhdessä järjestettiin oikeeseen järjestykseen ensin pöydälle ja Tipsu sitten pujotteli siitä kuminauhaan.

Pitkästä aikaa tein korun ihan koruvaijeriinkin ja laitoin magneettilukon. 

Olipa kyllä mukavaa puuhaa, ei meinannu malttaa lopettaa olleskaa :D

Keväistä viikonloppua kaikille :)28 kommenttia:

 1. Ompas kivoja, tuun joskus teke teijjän kaa korujaki! Kaikkia kivoja juttuja aina ja mitään en saa aikaseks kotona tehä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotain tällästähän koitin sulle ehdotella sillon tammikuussa ;)

   Poista
 2. Ompa hienoja!
  Nyt hoksaan etten vastannu sulle sillon joskus kun kyselit siitä mun nauhasta.Vastaus on että johonkin vaijeriin ne on pujoteltu :D
  Uskon,että on mukavaa puuhaa!Aikeista huolimatta en oo saanu ees tykötarpeita hommattua..mutta vielä ne hommaan!!
  Mukavaa loppu viikkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Tiedän niin tuon tunteen kun aikoo ja aikoo jotain tehä mutta ei saa aloitettua! Tosi kauniita koruja oot tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla pitää kyllä kaikkeen olla se kytö päällä ihan viimesen päällä että tapahtuu.

   Poista
 4. Sama täällä, välillä tökkii pahemman kerran ja projektit hieman viivästyvät :) On kyllä hyvä mieli, kun saa sen viimein valmiiksi.

  Kivoja koruja olet tehnyt. Iloista viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainut :)

   Kiitos, ja samoin sinne sulle :)

   Poista
 5. Kauniita :) Mitä tuohon kulkukorttiin on käytetty nauhana? Mun miehensisko tekee samantyylisiä koruja ja olen saanut lahjaksi rannekorun ja avaimenperän, ihania lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nauhana on koruvaijeri, semmonen vähän metallisempi, ei hinkaudu ihan niin äkkiä poikki.
   En noista oikein tiedä, mutta oon törmänny kahdenlaisiin tai oikeestaan kolmenlaisiin, semmosiin höttösen olosiin, ei niin metallisiin, sitten näihin semimetallisiin (jonka saan suht ok vielä solmuun) ja sitten semmosiin jönkkömetallisiin, joilla en osaa tehdä mitään...niihin kain kuuluu puristella sellasia ihme lukkoja...:P :D Toivottavasti sai jotain tolkkua :)

   Poista
 6. Mitä enemmän työstetty, sitä rakkaampi♥

  VastaaPoista
 7. Hienoja koruja! Ja vähän myöhastyneet 3vee onnittelut Tipulle!

  VastaaPoista
 8. Noita henkilökortti ketjuja näkee aika paljonkin jo sairaaloissa. Jos mullakin olis henkilökortti niin ehkä laittaisin sen ennemmin killumaan tollaseen ketjuun kun tylsään nauhaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ookkaan vielä nähny liikenteessä kun noita omiani...kesätöissä meinaan taas avaimeni laittaa samanmoiseen...kun ei tosiaan sitä henkilökorttia...:D

   Poista
 9. Ihania olet tehnyt! Tykkään paljon! ..hauskaa, olen ollut vähän samoissa puuhissa..

  VastaaPoista
 10. Kyllä kalpenee minun virttynyt ja likainen keinokuitumainosnauha! Kumma että sitä itsensä aina ruoskii aikatavoitteisiin näiden omien projektien suhteen. Tarkoitushan olisi, että ne rentouttaisivat ja antaisivat mielihyvää. Miksi ihmisen mieli kiirehtii?
  Hyvään mieleen liittyen, käyhän kurkistamassa blogiini, siellä on sinulle jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikatavotteet kyllä pitäs unohtaa aina kokonaan, mulla on yleensä ittelleni niitä, ennen viikonloppua, ennen sitä ja tätä. Nyt olin luvannu nauhan ystävälleni ja ahdisti kun en sitä saanu tehtyä niin pian kun olisin halunnu. Piti jo sanoo välillä, että joo, muistan vielä mitä oon luvannu :P En kyllä pystyis tekeen mitään juttuja (isommassa määrin) tilauksesta muille, ne ei tulis koskaan valmiiks :D
   Kiitoksia haasteesta, pistän mietintämyssyyn :)

   Poista
 11. Kivoja askarruksia ootte tehny! Rannekoruja on kiva olla montaa väriä niin saa vaihdella. Meillä pikkuneitikin jo pujottelee helmiä kaulaan ja ranteeseen sujuvasti, vaikka ei ole kahta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, kesäaikaan mää aina piristyn noissa koruhommissa ja muistan niitä laitellakin. Meillä Tipu on kanssa sellanen korumaakari, että kaula on mutkalla ja kädet roikkuu maassa asti kun on koruja :D Nyt kun itte niitä osaa jo pujotella, niin aika usein haluaakin tehdä uusia...ja uusia... :D

   Poista
 12. Kyllä nyt on syntynyt koruja, hienoja :)

  VastaaPoista
 13. Tekällä tulee nykyään niin vauhdilla näitä päivityksiä, etten ollut edes huomannut näitä hienoja koruja! :) Niin nättinä ootta, ja niin koreita ootta tehnynnä ja ja ja ja... Meikä on rannekorujen suuri ystävä, ja nyt olen suunnitellut että josko tekisi itselleen jotain tuon tapaista http://kuparikukka.blogspot.com/2012/02/haastekoru-nro-2.html tai sitten tuon http://kuparikukka.blogspot.com/2012/01/mustat-rivissa.html
  Jotenkin vaan oon ihastunut nuihin monirivisiin rannekoruihin, täytyypä vilkuilla sinellissä sillä silmällä, notta mimmoisia tuommoisia metalliosia sieltä löytyisi... Voih, tässä on taas jälleen kerran todella suuri riski lähteä lapasesta ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D

   Tee molemmanlaiset, tosi hianoja kumpikin :)

   Poista