11.4.2012

Kontista ja Koivulta

Kuopion Kontista löyty kolmella eurolla lasinen sitruspuserrin. Nyt tällänen vähän isompi. Kuvassa taaempana mallina, mitä kokoo noin mun kaikki muut sitruspusertimet on.

Kävin ekaa kertaa Koivistonkylässä Koivukirppiksellä. Ei tullu mitään wohoo-oloo, mutta kirppis on iso eli monenlaista mahtuu niihin pöytiin. Nyt ei ollu ihan kaikissa pöydissä myytävää. Varmasti kyllä tulee oleen sellanen, että siellä poikkeilen aina sillon tällön.

Tätä samaa "sarjaa" mulla on yks toinenkin....tää on vissiin virolainen keksipurkki jos oikein tihrustin. Näille purkeille ja purnukoille pitää joku näyttely pistää pystyyn...mulla on tuolla komerossa jemmassa joitain, joille ei oo oikein löytyny paikkaa eikä käyttöö. Mies ehdotti, että ruuveille passeleita. Ihan en samaa aatellu :D Tekis mieli pohjasta naulata seinään ja kansi päälle, niin oisivat sitte vaikka tauluja :D

Ja muutama rätti taas (mää en ehdi kaikkia pitään :P).
Tätä pitäs vähän ministää vyötäröstä...en vaan tiä miten kun on vetoketju. Ehkä viritän vyön lenkurat.

Neuletakki, taas sellasta ihanaa ohutta. Eikä vaikuta samanlaiselta karvamagneetilta kun se Salosta ostettu :)

Kummallakin oli hintaa 2€.


28 kommenttia:

  1. Toi hame on kyl niiiin söpö! :P

    VastaaPoista
  2. Voih, mikä ihana purkki! Täytyy poiketa kans Koivukirppiksellä, alku siellä on varmaan hiljaisempi, ennen kun suurempi yleisö löytää sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä ihan mukavasti oli pöydät täynnä mutta lisääkin ois mahtunu. Pakko varmaan siirtää prismaostokset sinne ennenku saadaan oma Prisma tänne meille :D

      Poista
  3. Ihania ostoksia :) Missäs se Koivukirppis fyysisesti onkaan? mulla ei ole kirpparikirjassani sitä, onkohan se joku uusi??
    Varmasti keksit jotain kivaa käyttöä noille kaunille purkeillesi :)
    Mukavaa päivää, toivottelee tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koristekäyttöö jos ei muuta :D Laitoinkin sun blogiin tosta kirppiksestä. Kiitos samoin :)

      Poista
  4. Taas olet tehnyt kivoja löytöjä, minun kirppariretket ovat olleet vähän epäonnisimpia. Tai siis en ole oikein löytänyt mitään. Yhden kivan kaapin löysin ja laitoin siitä juuri kuvia blogiini.

    Iloista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta se kaappi onkin ihan yliveto! Kiitos samoin :)

      Poista
  5. Mistä kummasti sinulla on tuollaine silmä , että löydät kaikkea ihanaa??? kysyn vain, mut haittaakse?;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa :D Mutta ei mulla mun mielestä mitään sen kummempaa silmää oo. Ittestä tuntuu aina että kaikki muut löytää kauheesti kaikkee kivaa ja ittelle ei osu mitään...Onhan tässä nyt sellanen puoli, että käyn aika usein kirppareilla tällä hetkellä...niin sitten on niitä mahollisuuksiakin osua silmään :)

      Poista
  6. Voi vitsi, mitähän ihanaa ja tarpeellista löydät minulle sunnuntaina :D

    VastaaPoista
  7. Mahtavat löydöt!

    Minä olin vielä aamulla 164 pitkä, mutta nyt ainakin kaksi senttiä lyhyempi...kierreltiin ystävän kanssa kirpparilla neljätuntia...:) JAlat on poikki!

    VastaaPoista
  8. Olet käynyt kirppiksellä munkin puolesta, mää en ehdi millään, ainaskaan tällä viikolla =) Tai jaksa...sama asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taidan luuhata nykyään kaikkien puolesta...:P :D

      Poista
  9. Mulla sit lienee pienempi puristin, en oo edes tiennyt että on eri kokosia! Mutta oonkin käyttänyt jo ihan kerran, eli tarpeeseen tuli ostettua muutama vuos sitten, ja varmaan sullakin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en oo määkää tienny...eka tommonen jätti osu nyt käsiin. Niin..mulla on 9 lasista puserrinta nyt enkä oo yhtäkään käyttäny kertaakaan...ne on vaan nättinä tuolla vitriinissä...:P :D

      Poista
  10. Monissa purkeissa tosiaan on niiin kauniit kannet, ettei niitä haluais kovin korkealle hyllyyn laittaa, kun eihän ne sieltä näy mihinkään...
    Itsellä kans tässä keväällä suunnitteilla Kuopioon kirrpistely-shoppausreissu. Semmonen tyttölauantai, kovasti jo odotan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Mää kaivelinkin tuolta noi kivakantiset purkit ja laitetaan ne oikeesti seinään :D Nyt on muutama ollu käytössä ja ei ne kannet tietty mihkään oo sieltä näkyny.

      Tyttölauantai kuulostaa kivalle :)

      Poista
  11. Heeeetkinen! Mikä ihmeen Koivukirppis?

    Kävin Mummulassa kattomassa lisäinfot. Mää en oo tienny tosta mitään, ääk. Kiitos, kiitos, kiitos. Tarttee korjata virhe! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että homma selvis ja pääset korjaan virheen :)

      Poista
  12. Kivoja löytöjä! Mulla on kans himo ostella purkkeja ja purnukoita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon nyt vähä miettiny, että jos koittas vähä rajottaa :D

      Poista