23.5.2012

Leikkimökki

Nonniin, nyt on sitten leikkimökki tyttöistetty Tipulle :) Jotain pientä vielä laitellaan, mutta sunnuntaina on tuparit.

Mökki maalattiin sisältä ja ulkoo Pojalle 6 vuotta sitten. Alunperin oli ulkoo punanen ja sisältä löyty vaaleenpunasta ja punaruskeeta. Nyt on sitten samoissa väreissä mitä talo.
Ulkomaali olis nyt ehkä kaipaillu fiksausta, mutta maalattiin Tipun kanssa vaan toi edusta, mistä oli ihan osittain maali lähteny pois.
Joku postaus sitten vilautettu postiloota on nyt tän näkönen. Edusta on liitutaulumaalia ja onnistuin saamaan sen möykkyseks...:P :D 
Näkymää ovensuusta. Tipun Taija-kummi maalas uuden räsymaton lattiaan. Mää maalasin lattian sitä ennen kellarista löytyneellä lattiamaalin jämällä. Matto on kanssa maalattu jämämaaleilla. Kermaa talomaalia sävytettiin punasella kalustemaalilla.

Takaseinässä näkyvät tassun jäljet jätettiin muistoks Pojan aikasesta mökki-lookista.
Kirpparilta pari vuotta sitten ostettu inkkaritaulu pääsi nyt tänne esille. Hylly on pari postausta sitten esitelty laatikko. Muffinssit löyty halvalla Jotexilta.
Jostain alelaarista ostin ton häkin ja siihen ei meinannu löytyä lintua millään. Sattumalta nyt silmä osu tähän riikinkukon sukuseen kanarialintuun ja sen kaveriin Löytötavaratalossa. Kaverilla ei oo vielä paikkaa, se ehkä pääsee verannalle.

Hellahässäkkä ostettiin alelaarista kanssa. Se on aikas moderni ja väärän värinen muttei anneta sen häiritä :D Mummu löysi räyhäkän mikron kirpparilta.
 Hyllyt on maalailtiin kanssa hempeemmiks. Vasemman puoleinen oli jo Pojalla mökissä ja oikeenpuoleisen ostin muutamalla eurolla Fidalta.

Hellasysteemin lisäks kaappi on ostettu uutena. Onnistuin hukkaan yhden hyllyn kiinnikkeen ja nyt siellä on sitten vaan yks hylly paikoillaan...:P
Tipu sai synttärilahjaks ison määrän astioita sun muita tarvikkeita mökkiä varten.
Pöytä ja tuolit oli Pojalla jo mökissä. Taija maalas ne vaaleenpunasiks ja dekupaasas pöydän ja tuolit.
Koivukirppikseltä viherkasville hauska seinäkori.
Pitäähän sitä siivousvehketkin olla helposti saatavilla :)
Perhoskoukkuja ripoteltiin (tai enokummi-Juha ripotteli) sinne sun tänne. Juha kiinnitti kaikki hyllyt seiniin, kasas kaapin ja laitto verhovaijerin ja oli makutuomarina ;) Niin ja kasas ton hellasysteemin viidessä minuutissa...koitin ensin itte, mutten älynny niistä palasista mitään...

Essut ompelin Tipulle ja serkkuplikalle. Kumpikin valitti mieleisensä kankaan.
Nojatuoli oli Pojalla pienenä tv-tuolina. Nyt maalasin koivun piiloon valkosella ja sinisen pehmusteen piilotin punavalkeen sisään.
Pieniä juttuja on vielä suunnitteilla, mm. oveen kranssia/kylttiä ja kattoon kruunua/mobilee ja näkee nyt mitä vielä keksii :)

Kiitos Taijalle ja Juhalle, ilman teitä möksä ei ois vielä tässä kunnossa ♥
















27 kommenttia:

  1. Siis Wau!Uskomattomasti olette nähneet vaivaa,mutta kylläpä lopputulos palkitsee.Ihania pieniä yksityiskohtia siellä täällä.Tuo lattiaan maalattu mattokin ihan huippuidea.Niin niin nättiä kaikki!Onnen tyttö se Tipu :D
    Pitääpä tulla lueskelemaan myöhemmin uudelleen,nyt töihin.
    Mukavaa keskiviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vähänhän tässä on nyt noussu sellanen kysymys esille, että kenen leikkimökistä on kyse...:P :D Mulla ei siis koskaan oo omaa ollu... Tipu on vielä aika ihmeissään mutta eiköhän ne leikit siitä käyntiin lähe nyt kun saa saapastellaa sisään miten tahtoo :)

      Kiitos samoin :)

      Poista
  2. Ohhoh! Ompa siellä paljon kaikkee, tosi upee!
    Tultaispa jo kylään, niin pääsisin leikkiin Tipun kanssa teekutsuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskas tuut/tuutte? Sillon 15.6...;D Ai, niin sulla on nyt niitä töitäkin.

      Poista
  3. Wau.Onpa ihana leikkimökki.Kyllä tuolla viihtyy varmasti Tipu ja muutkin.

    Tuo lattiaan maalattu matto on mahtava idea.Upeat värit.

    Onnea Tipulle uuteen "kotiin".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Kyllä, äiti viihtyy mutta myöskin tyttö. Oli hyvä että toi nojatuoli saatiin mahtuun sisään koska se tuntuu olevan tosi mieleinen.
      Pojalla oli maalattuna matto kanssa, mutta lyhyempi kun toi ja vähän eri väreillä. Harmaa on oikein hyvä tossa lattiassa ja muitten värien kanssa matossa :)

      Poista
  4. Siis aivan MAHTAVA leikkimökki. Onnea vaan Tipulle ja hauskoja kesäleikkejä <3

    VastaaPoista
  5. siis aivan ihana..tuo maalattu mattoon minuakin kiehtonut, mutta kokeilemaan en ole vielä uskaltautunut. ehken mieki sitten rupean maalaus puuhiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kannattaa alkaa maalaushommiin! Helppoo kun mikä...tai no hyvä sanoo kun tällä kertaa en tehny sen eteen mitään...Mutta maalarinteipeillä vaan sivut ja välit ja sutimaan :)

      Poista
  6. Wau, kyllä tuolla kelpaa kahvitella ja siivoillakin ;) Suloisia yksityiskohtia, etenkin nuo perhoskoukut pisti mun silmääni. Mukavia tupareita teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Perhoskoukut osu silmään edukkaasti Jotexilta....niin, no vähimmäismäärätilaus...ja postikulut...:P :D

      Poista
  7. Tulipa siitä hieno, nyt tyttöjen kelpaa leikkiä :) Kaikki on niin viimeistelty ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan sunnuntaina viimestään pääsee leikit kunnolla käyntiin kun on kaveri :)

      Poista
  8. Todellakin Unelmamökki! :) Niin nättiä ja kaikkea kivaa. Kyllä tuolla kelpaa kesällä leikkiä ja pyytää kaveritkin kylässä käymään. Saattaapi olla kaverit vain hieman kateellisia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onneks noin pienet ei ehkä vielä ihan silleen tajua tota kateushommaa!

      Poista
  9. Voi että, onpas ihan ihania kummituksia ollut äitin apuna; hyvä te! Sisustus on niin nätti, ja tuo matto tosi hauska. Pitääkin vinkkasta kälylle ja veikalle, josko heidänkin leikkimökki saisi sisälleen väriä.

    Ja hei, tää tyrkkäs sitä hirmupitkän poustauksensa ohessa tunnustuksella, ollos hyvä ilahduttajani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sas muuta. Kolmas kummitus ois varpilla ollu mukana kanssa jos asuis lähempänä ♥

      Kiitoksia, käyn tutkimassa :)

      Poista
  10. VOIIII!!! Ihana mökki! Minä mielelläni tulisin kylään tuohon mökkiin kahvittelemaan :) Ja kokkailemaan pienen keittiön ääreen!! :) Hauskaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  11. Räsymatto taidetta. Tosi hieno idea. Dequpaasattu pöytäliina on kaunis. Tv-tuoli on hienosti uudistettu. Mielettömästi olette tehneet ja kaikki niin kauniisti!

    t.Paula

    VastaaPoista