28.2.2013

Tv-kaappi uudessa maalissa

Ei oo vaihtunu keittiöön tasot vaikka arvelinkin, että hiihtolomalla vois olla hyvä hetki sille hommalle ;D

Uus sohva haettiin ja sen myötä muut kalusteet olikin sitten ihan väärän värisiä...No ne verholaudathan Mies teki vuoden alussa sohvaa aatellen. Täällä vilahtaa vanhaa mäntystä tv-kaappia (7 vuotta sitten käytettynä ostettu).

Väri on muuten sitten vaaleenharmaa eikä valkee....Miehen mielestä väri on unohtunu sävytyksestä mutta kyllä se on justiinsakkin niin harmaa mitä sieltä liuskoista valittin :D

Vasemmassa laidassa vilahtaa sohvaa...en ois uskonu että suostun harmaaseen sohvaan ikinä, mutta niin kävi...nyt siitä sitten puuttuu kaikki koristetyynyt ja muut ja näyttää ankeelta, siks en sitä vielä kuvaakkaan. Oon kolunnu nettikauppoja läpi, muttei mikään oikein tunnu miellyttävän.

Vetimet Tigeristä. Ne ostin ihan itte, niinkun maalinkin. Luulin vähän että tää ois ollu mun projekti, mutta maalaan kuulemma liian suurpiirteisesti :-O...niin Mies hoisi homman itekseen. Ja meinaa olkkarinjatkeen kalusteetkin sutia uuteen kuosiin. En valita :D Aikaa on Tipun synttäreihin :D

Sohvapöytäkin on uudessa maalissa, kuvailen sitäkin sitte myöhemmi :)

22 kommenttia:

  1. Miten mä en Tigerissa vetimiä nähny... Höh! Kaappi on muuten tosi nätti mun silmää, tahtosin oman töllönkin pois silmien alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa jännä. Meijän Tigerissä on noita vetimiä ollu varmaan koko alkuvuoden...joka kerran miettiny, että tarviskohan mihkään..onneks oli vielä kun menin varta vasten hakeen :D

      Poista
  2. Onpas kaunis kaappi! Vetimet ovat erikoisen kauniit!
    Mukavaa päivän jatkoo!
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Upea kaappi!Ja nätit vetimet!Johan valostui..
    Uutta sohvaa huutaa tämäkin huusholli ja lujaa!Mutta on kyllä suolasissa hinnoissaan...varsinkin kun haluaisin semmosen ison.Joka ei oikeesti meille ees mahtuis.. :)
    Tv-kaappikin olis kyllä tosi ihana omistaa.
    Sohvapöydästä ja sohvasta kuvaa ootellen..mukavaa hiihtoloman loppua!Mää oon lomaillu yksin tämän viikon ja ens viikolla ollaan koko porukka lomalla!Siis mulla lomaa 2 viikkoa,jibii! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Oli kyllä entinen niin tunkkanen kun nyt tähän uuteen vertaa...Miehenkin mielestä. Johan sitä mäntyä katteltiinkin monta vuotta....kaakelitakka vähän nyt pistänee silmään ja sitä rataa mutta eiköhän tää nyt toistaseks piisaa (plus ne loput kaikki kalut :D). Meijän sohva on kyllä hippasen liian iso tänne...vaikka kuinka mitattiin niin yllätyksenä tuli miten iso se sitten olikin...ja määhän en halua mistään huonekaluista luopua...vähän on sumplailua vielä...

      Kiitoksia. Nopeesti on viikko menny. Maanantaina sitten taas töihin, on mukavasti ollu putkeen hommia, vaikka se pitkä sijaisuus alkaakin vasta pääsiäisen jälkeen.

      Mukavaa lomaa :)

      Poista
  4. Ihanat vetimet ja pirun hieno kaappi :D :D

    VastaaPoista
  5. Vetimet kiinnitti minunkin huomioni. Kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eikös ookki. Yritin eilen ostaa 5 lisää yhteen toiseen kaappiin, mutta olivat loppu. Onnistu kuitenkin tilata ja varata mulle :)

      Poista
  6. Hyvännäköinen kaappi. ja tosiaan vetimet on tosi kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaapista tuli kyllä ihan kun uus, jaksaa taas kattella...vähän jo kyllästytti se, mutta vaan värinsä puolesta.

      Poista
  7. Ihana kaappi ja vetimet ne vasta onkin. Harmaa on mun lempiväri nykyään, sen värisen sohvan ottasin mielelläni meijän tiilenpunaisen tilalle :) Mikäs kauppa se Tiger on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää linkki selventää ehkä parhaiten mikä kauppa Tiger on:
      http://www.tiger-stores.fi

      Poista
  8. Kaunis kaappi, odotellaan koko kuvia teiodän "uudesta" olkkarista :) Tuntuu olevan mielen kiintoinen kauppa tuo Tiger, kaikkea hauskaa sieltä ostettua tulee blogeissa vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkin ootan uutta olkkaria täällä...eli loput maalit uupuu vielä :D

      Poista
  9. Onpas kaunis kaappi ja vetimet :) Tigeristä on moni kamukin puhunut, en ole itse ostanut vielä mitään...pitänee tutustua taas paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei siihen kauppaan kyllä kaikki syty, taitaa olla tällästen krääsäihmisten kauppa :P :D

      Poista
  10. Hei! Mä täällä lomautettuna makoilin ja ihmettelin että mitä ihmettä posteljooni tunkee luukusta sisään, jei ihana yllätys taas :) Kiitos! Onneks pysyi ehjänä, tosi nätti!

    Mä ajattelin maalata mun puusohvan just tollasella aavistuksen harmaalla ;) tosin mun suunnitelmat toteutuu kovin hitaasti niin katotaan parin vuoden päästä onko se saanu maalia pintaan :P eteisestä on puuttunu väliovi noh alusta alkaen eli sellaiset 4 vuotta...

    Hyvää kevättä!
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mahtu kuiteskin luukusta! Ei meinaan joka paikassa oo mahtunu tai uskallettu survoo.
      No, hiljaa hyvä tulee :) Mun pitäs jostain keittiöön keksiä edukkaasti puusohva....sitten joku vois maalata sen ;D

      Kiitos samoin sinne etelään :)

      Poista
  11. Hauskat vetimet. Kävin joku aika sit Tigerissä, siellähän oli vaikka mitä!! Niin hauska kauppa :D

    VastaaPoista
  12. Vähän liiankin hauska, onneks ei ihan tässä vieressä oo :P :D

    VastaaPoista