20.6.2013

Ikkunakaapit ja muutama muu otos

Veranta on listoja vaille valmis, ihme ja kumma ;) Tai no puuttuu sieltä sitten kaikkee sälää mutta sitä ei lasketa. Vauhtia hidasti koko perheen kattava oksennustauti ja vähän mun haljennu peukaloki :P


Kävin kylässä joku viikko sitten ja sanoin kotiin tullessa että näin siellä ikkunasta tehdyn kaapin ja haluan meillekki sellasen. Mies ei ehkä ihan ymmärtäny mitä tarkotin. Sitten sattumoisin seuraavana sunnuntaina silmä osu meijän kaatopaikkakuormaan ja siellä oli meijän vanha puukellarin ikkuna! Piti se sieltä siis kaivaa ja harmillisesti lasi oli kappaleina...Eipä hätä ollu tämän näkönen kun Mies muisti, että tallin takana puuläjän alla pitäs olla toinenkin. Sitten siis tehtiin ne puut ja kaks sieltä löyty lisää.

Kuten näkyy noissa ei oo laseja. Näyttävät paremmilta ilman. Vasemmanpuoleisessa on kaks karmia päällekkäin että kaappiin saatiin enemmän syvyyttä.
Takaseiniä ei tullu koska tehdessä jo tiedettiin mihin tulevat ja tykätään että noin on just hyvä.
Oikeenpuoleiseen Mies lisäs saranat eli kummassakin on ihan toimivat "ovet", vaikkei niitä nyt siis oikeen ees tartte.
Hakusessa on vielä mitä niihin tulee, mutta eiköhän meiltä jotain löytyne täytteeks :D 
Nää on kyllä Mieheltä niin yliveto juttu että melkein voisin kävellä käsilläni tai ainakin seistä päälläni!

Otan kuvat sitten uudesta verannasta laajemmalti kun siellä on listat ja oon saanu laiteltua muut jutut. Se on kyllä sanottava, että pliisu on entiseen verrattuna! Ainakin tällä hetkellä tai tän kesän ilme mutta eihän se sitä tarkota että niin olis esim. ens keväänä ;D
Lamppu on Ikeasta. 
Sähköt tuli pintaan, sopii mun mielestä talon tyyliin. Pistorasioita tuli kaks eli ihka oikeita jouluvalojakin saa nyt laiteltua. Oli niin fiksu sähkäri että ehdotti niitä. Ei tullu ittelle mieleen ollenkaan. Kun ei oo ollu, niin ei oo osannu kaivata.

Lipasto osu silmään Terrassa kun puljailtiin siellä Tipun kanssa. Hintaa oli 20€, joku reuhkaantunu mallikappale, aika hepponen mutta viis laatikkoo kelpaa aina. Sutasin vähä maalia lisää pintaan ja Mies vaihto nupit.

Aurinkoista Juhannusjuhlaa kaikille :)

12 kommenttia:

 1. Hyvä siitä tulee! :o)
  Kepeää keskikesän juhlaa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti :D
   Naurattaa kun toi tyylikäs harvemmin sopii mun hommiin :P

   Poista
 3. Ihhanat noi kaapit...
  Hyvää juhannusta :-D

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat kaapit! Sopivat teidän verranalle niin hyvin.

  Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en oikein muualle meille osaa aatella. Karmeja tuolla ois vielä, niin mietin Tipun tulevaan huoneeseen liitutaulua semmosesta...että pistetään sopiin :D
   Kiitos :)

   Poista
 5. Ihanat kaapit ja aivan ihana lamppu <3 Hyvää juhannusta teillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on Miehen valkkaama, mää oisin ottanu jostain kristallikruunun tynkää...mutta kyllä toi on tonne ihan paras. Kiitos :)

   Poista