26.10.2013

Halloweenjuhlat

Ne juhlittiin eilen illalla! Ehkä seuraavalla kerralla ihan suosiolla juhlitaan lauantaina niin on oikeesti mukavasti aikaa laitella :)

Paikalla oli 19 lasta ja 2 aikuista(tai jotain sen tapasia :D) . Hulinaa piisas ja poppi soi. 10-vuotiailla alkaa oleen ihan selkeesti toisenlainen meininki, mitä esim. viime vuonna. Poika sano, että ei tartte olla ohjelmaa. Luulen, että jotain kilpailuhommia ois voinu kyllä olla enempi.  Nyt oli Paras Halloween hahmo-äänestys (lippuäänestyksellä) ja silmämunan syöntikisa.
Tipu voitti hahmoäänestyksen:)

Tarjoilut aika lailla samalla kaavalla mitä edellisvuonna.


Limajuustoja ei ollu viime vuonna. Se on kermajuustoo jota vähän pyörittelin vihreessä elintarvikevärissä.

Zombin aivot oli pikkaraisemmat tänä vuonna. Kaks pussia valkosuklaa-nougatmoussee ei täyttäny vuokaa kokonaan. Laki jäi vuokaan kiinni, mansikkahillo ilmesesti jotenkin meni läpi tai jotain...

Pakastimessa oli Kangasalan amiskassa valmistettu kinuskikakku, niin silmiä päälle ja pöytään :D

Kummituksia ja Röllin kakkaa oli tänä vuonnaki. Ne teki hyvin kauppansa. Kakassa oli sekotuksina suolalakritsisuklaa-riisimurot ja lontoonraesuklaa-riisimurot.

Uutena tarjolla oli matopasteijoita, joita lapset ei kyllä uskaltanu maistella :D Lehtitaikinaa ja välissä italianpataa, niistä hyrriä. Päälle roiskittu ketsuppia. Syötiin tänään aamupalanaki :D 
Lautasilla oli servetin lisäks Mörön vaikkunen vanupuikko. Idea jostain suomalaisesta blogista, en vaan hakemalla nyt löytäny että oisin linkittäny(joku korvatönkköpuikko-tyyppinen nimi noilla). Cocktailtikku siis maalataan valkeella elintarvikevärillä, päihin minivaahtikset ja kastetaan kinuskikastikkeeseen. Oli sellasta nypeltämistä, että tein jokaiselle yhet :)Käsibooliin oli livahtanu muutama silmä...ja edelleenkin mulla on vaan toi sininen kippo boolille :D. Laseista en huomannu ottaa kuvaa. Ne oli kertakäyttöset samppanjalasit ja jokaisessa oli verinen nimilappu ja tietenkin tuttuun tapaan pohjalla silmä.

Yks Pojan kaveri toi Omarsormia, ihan mahtavia :DMuutama viikko sitte ostetut ruusut oli parhaimmillaan juhliin :D

Sinitarralla laittelin pikkuhämiksiä vaikka minne.


Kirpparilta 50 sentillä ostetut tarrat pääsi keittiön ikkunaan (kuva otettu tänään, me juhlittiin ihan pimeen aikaan)

Pojan huoneeseen tilasin viime vuonna Anttilasta jouluostosten ohessa tän ikkunatarran.

Sain tuliaisiakin. Tän mahtavuuden säästän ens vuodelle :)


Ja mielenkiintonen kirje tuli parin vieraan mukana :D

Semmoset pirskeet tänä vuonna, äiti on edelleen vähä väsyny :D

13 kommenttia:

 1. VAU ! mitkä pirskeet ja tarjottavat, joka vuosi jotain uutta ja karmaisevaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ittestä kyllä tuntu, että samoja vanhoja vaan :D

   Poista
 2. Olet kyllä ihan uskomattoman upeat juhlat tehny lapsille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yritystä oli ainaki...joskin tosiaan vois varata enempi aikaa laitteluun :)

   Poista
 3. Mahtavaa!! Haluan kutsun ensi vuoden juhliinne, jos vaan sopii, kiitos! Ja vaikkei sopisikaan, tulen silti, viritin jo luutani moottorinkin pidemmillekin matkoille sopivaksi.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat bileet!!Yhä vain jaksan ihailla panostustasi,huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töitten päälle kyllä meinaa tehä jo vähän tiukkaa...mutta jos tosiaan siirtäs lauantaille, niin ois päivä siinä rauhassa aikaa laitella. Jos ens vuonna nyt sitten enää haluaa moisia juhlia. Tipu haluaa kuulemma mutta taitavat olla sen kaverit vielä liian pieniä vielä...jotain pientä ainaki omalle porukalle :)

   Poista
 5. Ihan hirmuhienot kermut ollut teillä, vau!!! Ja mä jo tässä tuskailin meitin kermuja, mitkä on ens vkon lauantaina, että ei tuu mitään, kun mulla ei ole joka blogissa näkynyttä aivovuokaa, mutta juurikin nyt olen käsittävinäni, että semmoisiin ei pidä lähteä ;))) Mun ehdottomia suosikkeja on noi teidän ruokien nimet, mä ehdottomasti kopsaan tuon idean meitinkin kermuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne nimet pitää olla, se on iso osa koko juttua :) Vitsit että ootan sun postausta niistä!!!

   Poista