29.3.2014

Kynsilakkakorukokeilu

Nonnii, pääsimpä viimein kokeileen kun sattumoisin sain pari kapussia ostettua nappien lomassa. Innostus on ollu olemassa jo jonkin aikaa kun luin mm. Haltiakummin ohjepostauksen aiheesta. Ylivoimaselta kuitenkin tuntu tilata tarvikkeita ja siks on jääny. 

Kokeilin siis tänään toiseen kapussiin…olin aika tylsä enkä revitelly yhtää, lakkasin vaan normisti kerros kerrokselta(glitterin laitoin meikkisienellä, niinkun kynsiinkin, ihan niinku pikkusikko opetti). 
Toisen ois voinu siinä samalla tehä kanssa mutta koska niitä tarvikkeita ei oo enempi, hauduttelen hetken, ennenkun sutasen. Tän aattelin itelleni, mutta Tipu omi sen…

Ongelmaks meinas tulla, että missä se killuu, mutta löyty varastoista tommonen väreihin sopiva kaulahommat, toisena ongelmana että miten toi kiinnitetään siihen, että se pysyy nätisti oikein päin…
Lainasin yhestä avainauhasta tommosta rinkulaa…pitäs ehkä semmosiakin ostaa, jos näitä meinaa enemmän tehä. En kyllä oikein tykkää tän tyyppisestä korujen tekemisestä, että pitää siis  pihdeillä tikistellä hyvät saumat jne…ei niistä tuu kuitenkaan pitävät.
Aika kookas lapselle. Kun avasin kuoren olin aika yllättyny että oli noinkin iso. Tykkään kyllä tosta tyylistä…vois jossain tosi pitkässä nauhassa itellä kiikuttaa :)

Kynsilakat oli ihan tommosia halppisjuttuja. Tota hologrammilakkaa ois ehkä voinu laittaa toisenkin kerroksen. Auringossa se kyllä kimaltelee hienosti glitterin alta.

Tosi kivaa ja helppoo hommaa!Kannattaa käydä lukemassa Kepposen Rouvankin postaus aiheesta :)

Tipu piti mulle ohessa nukketeatteria "tikkunukeilla".
Uusissa tusseissa aika räyhäkkäät saundit :D
Mies oli vähän kalvakkaampi kaveri :D

8 kommenttia:

 1. Ihanan hehkuva violetti väri korussa :)

  VastaaPoista
 2. Tuota korujuttua voisi itsekin kokeilla. Ja ihanat teatteritaiteen katselmukset teillä, laittakaahan videolle, ovat aivan parhaita muutamien vuosien päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, tosi mukavaa.
   Kiitti vinkistä, täytyypä kuvata :)

   Poista
 3. Vau, tuli hieno ♥
  Vau,vau, Tipun nukketeatteri vasta hieno onkin ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja tosi helposti. Tikkunukkejen kanssa väännettiin enempi, Tipu ei suostunu itte piirtään kun ei kuulemma osaa…luulen että laiskotti…mutta kyllä se sitten muutaman väänsi :)

   Poista
 4. Oi, tulipas niistä dramaattisen hienoja, vau!! Ihanan isoja noi pohjat, tupla vau vau! :D Ja mulla muutes on tuolla jossain laatikoiden syövereissä erilaisia ohuita satiininauhoja, ei vaan ole tullut käytettyä niitä koruihin, kun jotenkin on mennyt niin kovin pelkistetyksi tämä elo ;) Mutta mutta, tässähän iskee taas hinku :D

  Mekä on nyt innostunut tuosta värillisestä kontaktimuovista, joka sä olet löytänyt sen?

  Hyvää alkavaa viikkoa ja uutta kuutakin samoin tein! :)

  VastaaPoista
 5. Tuloksia ootellessa :D

  No, mää kävin ihastelemassa sun kaakeleita! Harmittaa, että meillä on tuolla keittiössä tommoset kummallisen väriset joihin ei kyllä oikeesti voi laittaa kaveriks mitään muuta väriä, ei sitten yhtään mitään…tulis meinaan mukavasti vaihtelua pienellä vaivalla.

  Kiitos, samoin sulle :)

  VastaaPoista