19.7.2014

Tammerfest 17.7.2014

Käytiin koko perhe torstaina Ratinanniemessä musiikkia kuuntelemassa ja kattelemassa. Keli oli komee, Tipua harmitti kun ei yhtään satanu, eikä saanu vetää leppäkerttusadeviittaa päällensä :D
Ensimmäinen esiintyjä oli Viikate ja väkee oli vielä aika harvassa.
Soittoaika oli jokaisella tunnin verran, joka oli sopiva…sitten aina puolen tunnin tauko, että ehti täyttään vesipulloja, ostaan jätskiä jne.

Stam1naaaaa...
Meno oli siistiä, minkään sortin örvellystä ei nähty.


Happoradio


Me kuultiin viimesenä Haloo Helsinki, joka tais olla äänestyksellä meidän perheen suosikki :)
Apulanta oli viimesenä ja oli kuulemma ollu hyvä. Soitti kuiteskin meille liian myöhään, niin lähettiin kotiin ennen sitä. Tipu sitten nukahtikin 13 km:n kotimatkalla.


5 kommenttia:

 1. Meillä jäi tänä vuonna festit väliin kun on ollut lapsiperhe vieraita kauempaa. Kiva kuulla että lastenkin kanssa on sopiva paikka eikä ördääjiä päivällä näkynyt, eiköhän mekin sitten ensi vuonna lähdetä jotain keikkoja ainakin koululaisten kanssa kuuntelemaan.
  Aivan ihania nuo teidän piha kuvat, itselläkin rupes heti tekemään mieli laittaa jotain keijuja pihaan. :)
  Aurinkoisia päiviä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tainnu mennä siihen, että jos ylipäätään johkin festareille mennään, mennään lasten kanssa. Viime kesänä oltiin Wanajafesteillä, jossa oli myöskin suht siisti meininki ja sitten Ylisfestareilla, jossa oli ilman muuta lapsillekin sopiva meininki. Tänä vuonna jälkimmäiset jää väliin, kun on muuta samaan aikaan. Elastinen ois taatusti kelvannu Pojalle…mutta mukavaa kun täällä on ilmanen Onnenpäivät, jossa Mikael Gabriel ja Brädi :)

   Kiitos, kaikki keijut tuntus vaan olevan kiven alla, oon koittanu niitä kattella kaupoilta lisää.

   Kiitti samoin! :)

   Poista
 2. Kuvista välittyy hyvä kesämeininki! Perjantaina oli kyllä illalla porukkaa kaupungissa paljon, oltiin työporukan kanssa syömässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmaan oli siis muinakin päivinä, mutta pe oli ainut, kun ehdin imeä festi tunnelmaa, vaikka ne jäikin tänä vuonna muuten väliin.

   Poista
  2. Torstaina jo katteltiin pois mennessä että ravintolalaivat notku sakkia, keli oli kyllä kohillaan varmaan ihan jokaisena päivänä…kelpas terassilla istuskella ja kesäyössä hillua …siis ne ketkä hillu :D

   Poista