17.8.2014

Kärpässienisaappaat ja terhohiiri


Viimein nääkin valmistu. Tein pallukat sabluunalla ja eka yrittämällä tietty punanenkin maali lohkes kahesta kohtaa juurimutiaan myöten kun irrotin. Eli uutta maalausta. Pallukkasabluuna myöskin falskas paikka paikoin eli eläväreunaset pallukat… Punanen on kalustemaalia ja näistä tuleekin sisäsaappaat :)

Netin ihmeellisestä maailmasta oon taas surffaillu syksyaskarteluita töihin ja siellä jossain osu silmiin hiirulaisia. Uusia terhoja ei oo vielä mutta vanhoista kätköistä löyty joten muutaman värkkäsin. Lasten kanssa näitä tuskin tehään, on niin pientä näpäräystä, mutta kiva idea :)
Korvat on huopaa.
Pikkuhiljaa syksysiä juttuja vaihtelen kotiin. Hitaasti mutta varmasti :D


8 kommenttia:

 1. Irrottaakohan maalarinteippikin maalin, ajattelin kokeilla kuinka se käy sabluunana.
  Nuo hiiret ovat kyllä ihan extra hienoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että mulla meni alkujaan vikaan se, etten antanu punasen maalin kuivua tarpeeks kauan…vetelin kaikki samana päivänä…plus että nyt sitten toisella yrittämällä otin sabluunan pois ennen maalin kuivumista. Tähtiä kun tein ja otin märkänä pois, niin levis koko kuvio, noi sai paremmin.

   Poista
 2. Söpöt saappaat! Voi kuinka kiva idea syysaskartelulle! Meillä on nyt askartelut jääneet ihan taka-alalle, on vaan töitä, koulua, harrastuksia ja viikonloput huidellaan jossain.. mutta ehkä tässä syysiltojen pimetessä sitä taas intoutuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululaisilta varmaan syntys pieni hiiriarmeija samantien :)

   Poista
 3. Ihanat pilkkusaappaat. Mulla enskesän suunnitelmissa tehdä tämmöset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesähommia kyllä nää betonijutut…jotain pientä pitää vielä kiireesti tekasta ennen lumia…vaikka tekee niitä jotkut sisälläkin. Itte pidän liian pölysenä.

   Poista
 4. Jeeeee, mä oon jo ihan odotellut, että koska tulee Sannan huusholliin kärpässienisaapikkaat! :) Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli viimein. Tosin ne tulee vasta lokakuulla kotiin koristukses (vein siis töihin) mutta sehän on nyt aika äkkiä :)

   Poista