15.11.2014

Saippuatalkoot

Aamupäivä meni saippuoita tehdessä. Hauska huomata, että 11-vuotiaat pojatkin voi vielä innostua tämmösestä hommailusta :) Kun välillä tuntuu ettei kiinnosta mikään muu kun pelaaminen.
Kimalteen määrässä ei kyllä säästelty yhtään :D 
Osassa on kultaa ja hopeeta molempia…
Pojalla oli siis kaveri kylässä. Ovat jo sen verran isoja, että massan pilkkominen ja suurin osa hommasta hoituu ihan itte. 
Tipu teki tietty kanssa :)
Ekan tän Joulun satsin tein eilen. Tuoksuna omenaglögiä ja Holly Wreathia("tuoksu avautuu raikkaalla rosmariinilla ja orjanlaakerin lehdillä. Keskinuottina on täyteläistä seetripuuta ja pohjalla on kiehtova sekoitus ambraa ja myskiä"-sanoo Pienen Tuoksukaupan sivut)
Pistin kanssa vähän kimalletta…oiskohan parempi ilman :)


Kivaa viikonloppua kaikille :)


9 kommenttia:

 1. Tosi ihania, ihan kuin karkkeja. Kimalle sopii tosi hyvin näihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ripaus kimalletta on ehkä paikallaan.

   Poista
 2. Kivoja, itsekkin väkersin näitä tyttären koulun myyjäisiin viimeviikolla, tein erituoksuisia, mutta harmikseni valmiissa tuotteessa ei tuoksu tullutkaan enään niin hyvin esiin kuin valmistusvaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä saa kyllä aika määrän lorruuttaa, että valmiissa tuoksu tulee yhtä houkuttelevasti esille kun pullossa. Käsiä pestessähän se tuoksu sieltä kyllä sitten tulee mutta myyvämpi on, jos tuoksuu kastelemattakin :)

   Poista
 3. Kyllä on herkullisen ihania, noita ei vaan tahdo raaskia käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä raaskikkaan…
   Tipu vei omansa huoneeseensa lasipurkkiin koristeeks :D Vaikka kyllä lapset niitä vessassa käyttää sillon kun niitä siellä on.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti :) Vessassa on nyt tosi huumaava tuoksu kun meidän Pojan saippuat on siellä.

   Poista
 5. Herrrrkullisen näköisiä, kuin karkkeja! Katsoin kaikki sun saippua -postaukset ja heräsi kaikenlaisia kysymyksiä: 1.) Mistä olet löytänyt noin kivoja värejä? Askartelukaupoissa on vaan punainen, sininen, vihreä. 2.) Oletko pakannut saippuat sellofaaniin vai oletko löytänyt valmiita pusseja? 3.) Laitatko kimalteen saippuan pinnalle vai oletko sekoittanut massaan? Kiitos, jos jaksat vastata :) Kaverin kanssa tarkoitus tehdä saippuoita nyt perjantaina :)

  VastaaPoista