17.5.2015

Vapaapäivien puuhia

Melkein oon asunu kellarissa (askarteluhuone on siellä) ja kädet on sen näköset, että vois opetella pitään hanskoja :D
Uusia pöllöpohjia (ylimmäiset ja alimman rivin kolme vasemmalta) kotiutu Etsyn kautta ja niitä oon nyt sitten tehny urakalla. Kuvassa murto-osa eli ne onnistuneet versiot. Ison kasan kapusseja justiinsa uitin ja pesin kynsilakanpoistoaineessa.
Nää on kaikki tehny vesimarmoroinnilla ja oon nyt viime päivien aikana tullu siihen tulokseen, että paras tulos tulee, kun laittaa vaan kahta eri väristä lakkaa. Ainakin mää saan kuvion pysyyn sillon näteimpänä. 
Näistä on tulossa laukkukoruja, loppu vaan lukot kesken.

Tein itellenikin pari. 
 Näissä on kolmee väriä ja ne on heti suttasemman näköset.
Vasemmanpuoleinen jäi itelle koska sehän olikin sitten ihan sekunda...
 Oikeella vähän keskiosan yläpuolella näkyy ilmakuplan jättämä pyöree aukko, josta pohja näkyy. Jäi hoksaamatta siellä hämärässä kellarissa...loput sitten kyyläsinkin tarkkaan valoo vasten :D

Vähän muutakin kun pöllöjä :)

10 kommenttia:

 1. On nuo ihan mahtavia, nyt en kyllä hoksannut ilmakuplan jättämää aukkoa vaikka kuinka kyyläsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin näyttää seuraavan kerran kun tuutte käymään :D

   Poista
 2. Onpa upeita riipuksia! Olisiko näistä myyntiin asti? Täällä tehdään myös kaikkea käsillä: http://pikkukankaalasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Oon jonkin verran näitä myös myyny. Jos kiinnostaa, kannattaa laittaa sähköpostia (rapeltajasannamari@gmail.com)

   Pitää tulla käymään vastavierailulla! :)

   Poista
 3. Todella ihania nämä sun korut! Innostuin itsekin ja nyt pitäis saada tarvikkeita.. onko se etsy paras paikka tilata? Siellä näytti olevan noita kapussejakin useamman laista.. miten osaan valita? Ootko tilannut aliexpressiltä koskaan näitä? Mä tilaan sieltä paljon muuta ja mietein näitäkin,se kun olis jo tuttu kauppa ennestään. Jos en itse jaksa alkaa tekeen, niin teetkö näitä myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itte oon tilannu sieltä Etsystä ja Ebaysta. Aliexpress on uus tuttavuus eli en oo sieltä tilannu koskaan mitään. Kattoin kuitenkin mitä siellä on ja mun mielestä ihan samaa tavaraa mitä Etsynkin kautta! Laatueroja tietenkin on joka paikassa (ja jos ei oo aiemmin siltä myyjältä tilannu, ei tietty voi kuvan perusteella aina tietää millasta tulee), mutta noi pöllöpohjat ainakin on ihan samoja joka paikassa. Ja ne on hyviä ja tukevia. Cabochon base setting-hakusana on hyvä. Hyvä pohja kyn löytyy, niin sieltä sitten pitää kattoo, että mikä on lasin koko/sisäosan koko, se voi olla esim 25 mm (isoissa pöllöissä) tai esim. 18x 25 mm (soikee). Sitten vaan hakuun clear glass cabochon ja 25 mm ja tuolla aliexpressillä samaan syssyyn tulee myös noi 18x25 mm lasit. Joissain seteissä saattaa olla lasit mukana.
   Toisaalta jos on kiiru kokeileen, niin kannattaa tilata ensin jostain suomalaisesta firmasta että pääsee toimeen. Toimitus kuitenkin yleensä vaan muutaman päivän :)...esim. Helmikaupasta,Helmientalosta,Helmimaailmasta, Zirkonellasta...
   Eiku tilaamaan ja varotus, että on koukuttavaa puuhaa :)

   Niin ja kyllä myyn, jos niikseen :) (sähköpostiosote profiilissa)

   Poista
  2. Kiitos kovasti kattavasta vastauksesta! Nyt vaan tilaamaan tarvikkeita että saa kynsilakkavaraston vihdoin hyötykäytttöön :)

   Poista