4.6.2015

Helmimassalla päällystetty rasia

Tipu testas ekaa kertaa helmimassaa ja päällysti pienen puurasian sillä. Se kävi suht helposti. Ohjevideoiden mukaan massaan pitäis pystyä kosteena kiinnittään myös esim. tommosia muovitimantteja. Niitä ei kyllä saatu kunnolla pysyyn...tai osa pysy ja osa ei. Enkä sitten tiedä, että kuinka pitkäikäsesti noi pysyy. Rasia piti mennä kaverille korun kanssa synttärilahjaks, mutta ei haluttu että tähdet irtoilee käsiin, niin jäikin rasia antamatta.
Massa on mullekin uus tuttavuus ja vinkeen tuntunen käsissä :)
Koru lähti kaverille kuiteskin."Päivämehu -ja kahvi verannalla"

"Edukkaat lehtitarjoukset"

"Tilattu lehti sillon kun on aikaa keskittyä lueskeleen"

"Tuliaiskarkit"
-Sannan 100 syytä olla onnellinen kesällä 2015-
 

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta tuo massa, varmaan kivaa lapsille (ja aikuisille..) :). Kaunis koru myös! Mä noita koruja nyt täällä harjoittelen ja ei oikein tahdo onnistua! Kauheasti tulee ilmakuplia! Miten saisin tehtyä niin, ettei tulisi? onko veden lämpötilalla väliä? Lakan määrällä? Entä voiko niille tehdä jotain heti siinä kun nostaa ylös vedestä? On kyllä muuten kivaa hommaa! Kun saisi pari onnistunutta.. hyvä kyllä et näitä voi aina tehdä uuden jos menee pilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hei...vesi kädenlämpöstä tai jossain ohjeessa oli että kannattaa antaa olla huoneenlämmössä hanasta laskemisen jälkeen. Itte lasken kuppiin aina suorilta lämmintä vettä ja samantien yleensä lorottelen ne lakatkin sinne. Sitten kun kapussiin laskee silleen vinottain sinne veteen, niin niitä ei tuu tai ainakaan niin paljon. Eli ei suoraan länttästä, miten kiireessä joskus käy. Joskus jos jää ilmakupla, niin meen heti sohiin siihen kynsilakkasudilla, niin sen saa hämyytettyä siihen pintaan. Mulla jää myös yleensä sellasia vesikuplia, niin ne varovasti imuutan paperilla noston jälkeen, niistä ei jää mitään jälkiä yleensä.
   Toivottavasti onnistuu :)

   Poista
 2. Jännä tuo massa, enpä oo törmännyt - tosin tän talven työkiireissä on askartelut jääneet kyllä harmillisen vähiin muutenkin.
  Aurinkoista onnellista kesää teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkee kivaa voi tolla helmimassalla tehdä(kattelin videoita), samoin silkkimassalla, joka on samantyylinen, ei sottaa tai jää käsiin. En raaskinu ostaa molempia :D. Kunhan nyt ensin muovaillaan toi jo ostettu satsi.
   Kiitos samoin :)

   Poista