28.7.2015

Toisenmoisia koruja välissä

Lakkailun väliin vähän pelkkää liimailuakin :)
Tipu on ilmottanu, ettei halua reikiä korviin, koska se sattuu. On kuitenkin kiinnostunu korvakoruista ja klipsumallisiahan ei nyt sitten oo kun jotain muovisia lelukorviksia tai sitten aikuisten liian isoja ( tai en oo ainakaan löytäny).
Erästä lahjaprojektia varten tilailin noita kuvakapusseja (eli lasikapussi, johon on liimattu valokuvapaperille tulostettu kuva taa) ja samoilla tulilla sitten tilasin Tipua aatellen noita klipsupohjia.
Kapussit upposkin mukavasti noihin pohjiin. Ostin 12mm klipsupohjia ja 12 mm:n kuvakapusseja.
Noh, sen varsinaisen projektin kanssa ei ollu yhtä hyvä tuuri. Osa kapusseista ei uponnu korvispohjiin vaikka olin ostanu kaikki samankokosina...tosi pienestä jäi kiinni se mahtuminen. Kyllä harmittaa.  Etsystä ostaminen muutenkin oli noissa korvispohjissa kinkkisempää, koska nikkelittömiä (tai ainakaan että ois selvästi sanottu)ei oikein meinannu löytyä.
Oli mulla sitten sellasia toisenlaisia pohjia, joihin niitä liimailin, mutten pidä yhtään niin kestävänä kun noita ton kuvassa olevan tyyppisiä pohjia. Lisäks se valokuvapaperi jää takaa suurimmalta osalta näkyviin ja miten se sitten käyttäytyy ajan kanssa..jää nähtäväks. Kun en älynny, niin en mitään testausta tietenkään oo ehtiny tekeen.
Tässä vielä nää loputkin. 
Sormuksessahan (tässä lasten koossa) on samalla lailla kun niissä tappikorviksissa, että iso osa paperista jää näkyviin. Olis pitäny älytä kuvaan, että joku ees tajuais mitä höpötän :D
Tämmöstä pikasempaa korun tekoo välillä :)8 kommenttia:

 1. Ompa söpöjä koruja! Varsinki nuo bambit! Ei vissiin mistään askartelukaupasta saa tommosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä on joissain ainakin, mutta ei kovin isoo valikoimaa(ainakaan niin isoo mitä etsyssä :D). Suomalaisista nettikaupoista koitin kattella, mutta suppeesti on tai sitten en osannu ettiä. Nettikauppoja siis kattelin.

   Poista
 2. Herttaiset bambit. Helmikori.fi myy jotain jos kotimaista haluaa. Minäkin tämän tyyppisiä olen mielessäni pyöritellyt.... ja pikkuisen surffaillut. Hintoja en ole vertaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin tuolta Helmikorista kattoo, mutten kyllä löytäny...millähän nimellä niitä oikein myydään :-O

   Poista
 3. Ihania koruja, kiva että Tipukin saa korvikset ja sormuksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun muistais käyttää, on vähän samanlainen keräilijä ja hamstraaja kun äitensäkkin :D

   Poista