7.8.2015

Kynsilakkakoruja

Huomaa, että työt on alkanu kun  kaikki on ihan hyytyny (ei jaksa eikä kerkiä ja tässä tapauksessa lähinnä ettei jaksa) :P
Tässä vielä loma-aikaan lakkailtuja ja tehtyjä koruja.
Näistä tuli vähän niinkun samaa sarjaa, vaikka rintakoru onkin lakattu erilailla ja eri väreillä. Harmittaa kun en heti laittanu lakkoja erilleen, että muistan millä yhdistelmällä tommonen tuli...se ei nimittäin oo harmaa ja liila/marjapuuronvärinen niinkun riipus ja sormus.


 Pitäskin tästä lähtien laittaa ja melkein kuvata lakkojen kanssa. Joskus aina kuvailen mutta vois ottaa tavaks :) 
Toiveesta lakattuja riipuksia. 
Ja sormuksia, samanmoisia, mitä tossa joku aika esittelin. Samoilla väreilä siis, identtisiähän ei pysty tekeen.

Ittelle tein mustavalkoseen graffittisormukseen  sopivan suurehkon riipuksen .

Aurinkoista viikonloppua kaikille :)
 

6 kommenttia:

 1. Hienoja jälleen :)
  Oletko muuten ikinä laskenut, että montako kynsilakkakorua olet tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En oo, mutta voiskin laskee. Se käy suht helposti kun katon kaikki kynsilakkakorupostaukset...tosin kyllä muutamia on lipsahtanu maailmalle ilman kuvausta...mutta sellasen noin-määrän sais :)

   Poista
 2. Työt vie kyllä mehut! Mutta ihana kun viikonloppu tuntuu taas viikonlopulta :). Mullakin niin vaiheessa kaikki into.. ehkä syy on myös pitkittyneessä rempassa, jossa on tällä hetkellä pattitilanne.. pitäis saada vähän kokeneempaa remppaajaa paikalle.. ärsyttää kun kaikki paikat on hujan hajan ja tavarat hukassa..

  Teetkö nuo grafittikorutkin vesimarmoroinnilla? Vai missä vaiheessa laitat sen lakan? Tilasin muuten kiinasta pari lakkapulloa.. 1,95 kpl eikä postikuluja.. jos on hyviä, niin tiedämpä mistä hankin seuraavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopuille kyllä tuli taas erilainen merkitys :)
   Toivottavasti saatte rempan pian mallilleen!

   Graffittisormuksissa on graffittilakka, krakleerauslakka nimellä myöskin. Eli tarttee alle ainakin värittömän lakan(mulla viimesimmissä sitä glitterilakkaa) ja siihen päälle kun sutii, lakka lohkeilee, miten lystää (riippuu kerroksen paksuudesta, tähtien asennosta yms :D). Lakka ei siis lohkeile, ellei alla oo jotain muuta lakkaa. Sitten kun se lakka on lohkeillu ja kuivunu, vedetään lakka, joka näkyy niistä lohkeemista. Tällä hetkellä noita graffitilakkoja on aika vähän noissa markettien valikoimissa eli ei mitenkään pop tällä hetkellä sitten vissiin :D

   Poista
 3. Kyllä on vaan hyvä että joku muukaan ei jaksa, luulin olevani ainoa jaksamaton :D Kauniit ovat korut jälleen ♥

  VastaaPoista