11.11.2010

Tammenlehtisiivet ja kynttiläkorut

Niinhän siinä sitten kävi, että huonosti olin niitä jo liian vanhoja tammenlehtiä napsinu mukaani ja ei meinannu löytää siipipareja millään. Kahdelle kynttilälle nippa nappa.
Lehdet maalasin hopeisiks ja rautalangalla kynttilöihin kiinni. Kivomman näköset ois ollu ylempänä, mutta haluan polttaakin noita kynttilöitä.

Loppuihin ajattelin laittaa lasihelmimansetit, jotka oon tehny vuosia sitten...Muuten hyvä, mutta ei ne mitään kynttilämansetteja ollu vaan lautasliinarenkaita :P :D Liian isoja siis. Joku aika sitten Emmille esittelin ne kynttilämansetteina. Tosi hyvä muisti mulla. Nyt sitten tein muutaman yksinkertasen "korun".

Yhdelle laitoin vanhan mansetin. Tein näitä sillon vaikka minkälaisia, muovi- ja lasihelmistä.

Verannan tarjottimelle värkkäsin rautalangasta ja helmistä talvisemman pidikkeen vihreen virkatun tilalle. Tein tietenkin liian lyhyet lenkit ja jouduin jatkaan. Se näkyy nyt sitten rumina rautalankasyrttäyksinä tuolla...ehkä korjaan sen jossain vaiheessa tai sitten en.

11 kommenttia:

 1. Onpas kivaa "harakkahelmien" askartelua. Rakastan niin lasisia/kristallisia, vaikka "vaan" muovisia helmiä. Huonenna ajattelin Iidan kanssa askarrella jotain jouluista ... saan hänet yökylään :)
  Mukavaa lähestyvää viikonloppua sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Kauniita enkelinsiipiä tammenlehdistä! Täälläpäin vähemmän niitä, joten ei ole tullut vastaan aiemmin mitään tänkaltaista...

  VastaaPoista
 3. Meillä on tammessa vielä lehtiä puussa.Tiputtaa aina vasta keväällä lehtensä.
  Hieno idea tuo siipijuttu.Mun ideakirja on kohta täysi näitä räpellyksen ihania ideoita.=)

  Oon joskus tehnyt sellasen kranssin tammenlehdistä ja sitten maalannut sen.Sitäkin vois kokeilla.

  Ihania myös nuo helmikoristeet.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Tuksu: Mikä mainio nimitys; "harakkahelmet", nimenomaan :D
  Mukavaa yhdessä oloo ja askartelua siis tiedossa siellä!
  Kiitos samoin! :)

  Johanna: Kiitos :) Eipä niitä tammia täälläkään nyt ihan joka tontilla kasva. Muskarireissuilla hoksasin hyvät apajat kaupungin maalla niin terhoille kuin lehdillekin ;) Tää idea on ollu joskus aikoja sitten jossain joululehdessä muistakseni.

  JaanaElina: No sieltä puusta saa sitten niitä tuoreempia lehtiä kirjan väliin kuivahtaan. Ovatkin parempia kun sellaset ruskeet, märästä maasta kaivetut, mitä mulla oli :D Tää idea tosiaan on jostain lehdestä napattu joskus vuosia sitten. Tammenlehtikranssi kuulostaa kyllä hienolle, jossain oon varmaan semmosen nähnykkin hopeisena tai kultana.Tai sitten se oli joku muu :D
  Kiitos, samoin sulle sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Tulla tupsahdin tänne vahingossa, ja heti löytyi enkelin siipiä ja kaikkea muuta ihanaa.

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja taas!

  Mut tiiäkkös (nyt seuraa avautumisosuus). Mä tykkään sun jutuista just siks, et sä kerrot rehellisesti, et aina ei kaikki mee ihan nappiin. Semmonen tunne mulla on usein jotain näperrellessä. Ajatus on suorastaan häikäisevä, mut sit tulee kaikenlaista ja lopputulos... no, ei ehkä suoraan glorian kodista, mut pirun hieno kuitenkin!

  Hyvä sää! <3

  VastaaPoista
 7. Kyllä sinä vaan olet oikea tarmonpesä!!! Mistähän minä saisin nyt jonkun virtapiikin itselleni, nyt olen ihan nollassa, heh.

  VastaaPoista
 8. nuo siivet ovat niin hyvä idea, täytyy laittaa korvan taakse ensi vuotta silmällä pitäen :)

  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tammenlehti siivet ovat kauniit, täytyy olla varovainen tulen kanssa :) Annoin tuollaisia kynttilöitä joulukukkasina mennä vuosina, kiva idea :)

  VastaaPoista
 10. Enkulin käsityöt: Kiva kun kävit :)

  Eve: Kiitos :) Juu, mulla ei mee aina kaikki niin kun elokuvissa ja mitäs sitä peitteleen :D. Päässä oleva visio on yleensä sitten vähän jotain muuta kun lopputulos :P :D

  Liisa: Eiköhän se virtapiikki sieltä taas kohta ilmesty ;)

  Merja: Kiitos, samoin sulle! :)

  Äite: En muistanukkaan. Muistaksää mistä toi idea on lähtösin?

  VastaaPoista
 11. Olisikohan ollut Kotivinkistä, niin muistelisin.

  VastaaPoista