1.11.2010

Tuliaisia

Miehen mukana Iranista meille kotiutu matto makkariin. Väri ei ollu ihan ykköstoive, mutta toiveen mukasta ei löytyny, vaikka kuulemma sata mattoliikettä kävi läpi :D :D Hämärässä menee kyllä ihan tummanharmaasta. Ois ollu kuulemma vaikka mitä hienoja mattoja (maisemia ja muuta niissä). Tyylillisesti ei vaan meille ehkä niin sovi, niin pienempi matto sitten ja makkariin sopii meillä parhaiten. Koko olkkarin lattian peittävän maton ois kuulemma saanu 150€:llä, ei paha.

Tämmönen löyty matkalaukusta kanssa. Saa arvata mikä on :)
Paikka on hakusessa vielä. Nostettiin hyllyn päälle, ettei Tipu kaada. Alaosa on lasia.

Itte en yhtään älynny mikä on, mutta on kuulemma vesipiippu :D :D Siellä oli kuulemma jotain kahvilan tapasia, jossa porukalla poltettiin tämmöstä. Jokaisella oli oma holkki letkun päähän.

Löyty sieltä matkalaukusta sitten ne perinteiset lentokenttäkarkit ja suklaatkin :D. Niin ja mulle hajuvettä :D


11 kommenttia:

 1. Vitsi Mr Järki ei ehdi koskaan reissuillaan mihinkään kauppoihin :( Lentokentältä silloin tällöin hätäisesti tuliaisia ja se on siinä

  Tuo matto on tosi hieno!! Mikä sen oikea väri on?

  VastaaPoista
 2. Upea matto.On siinä ollut miehellä kantaminen.

  Piippu on aika jänskä.Aina oppii uutta.

  Mukavaa huomista.

  VastaaPoista
 3. Pohjois-Afrikassa ja lähi-idässä poltellaan vesipiippua, eli kaippa se on enemmänkin arabien juttu. Itsekin olen kokeillut poltella vesipiipulla omenan makuista "tupakkaa". Vesipiipulla pössötely on ihan eri juttu kuin tupakointi, se kestää jopa tunteja, ja on ennemminkin sellaista seurustelua; kaikki kokoontuu piipun äärelle kertomaan tarinoita ja juttuja, ja välillä pössäyttelevät piipusta savut, veden pulistessa mukavasti. Ja vesipiipulla ei ole mitään tekemistä nikotiinin taikka tervan kanssa, se on vaan semmosta makeeta pössettelyä. Itse en laskenut sitä "röökiksi" taikka huumehiksi, se on vaan semmosta pössettelyä :))

  VastaaPoista
 4. Ajattelinkin, että se on joku piippu!!
  Matto on kaunis, sain joskus myös tyttäreltä tuliaisen ,hiukan pienemmän maton tosin, kun hän joksu kävi Turkissa.
  Iranin tulaiset on kivat sinulla ♥

  VastaaPoista
 5. Matto on hieno ja vesipiippu aivan huippu!Eipä löydy jokaisen hyllyn kulmalta :))

  VastaaPoista
 6. Mitä? siellä astiko miehesi oli? ja tuommoset aarteet raahas kotiin. olet onnentyttö!!

  VastaaPoista
 7. Hienon maton on miehesi kotiin kantanut! Ja sinä olet laittanut AIVAN ihastuttavan tonttukuvan tuohon otsikkokenttään! Tulee niin talvinen ja jouluinen, lämmin ja iloinen olo heti kun sisään klikkautuu! Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Merja: No, meillä on kyllä oikeestaan ihan sama meininki, ettei kerkiä yleensä missään kaupoilla pyöriin eikä nähtävyyksiä katteleen. Nyt sattu meneen työt silleen, että ehti juokseen ne mattokaupat läpi ennen poislähtöö. Ja tuliaiset kanssa tavallisesti niitä pikasia lentokenttäostoksia.
  Matto on viininpunanen. Eilen illalla kattelin taas, niin kyllä se miltei musta on hämärässä. Niin ja tosi paksu, en oo koskaan noin paksulla matolla tepastellu.

  JaanaElina: Matto ei oo kauheen iso, metri x kaks, meni hyvin neljään osaan taiteltuna matkalaukkuun (josta jäi työvehkeet sinne Iraniin).
  Kiitos, mukavaa tiistaita sulle! :)

  Haltiakummi: Kiitos tästä infosta! :) Oli mulle ihan uutta tietoo. Mieskään ei oo tainnu vielä muualla nähdä noita piippuja, vaikka onkin käyny vähän siellä ja tuolla :)

  Seijastiina: Kiitos, kiva kun kävit :)

  Marika: Tismalleen ja ompahan taas jotain muistoo sieltäkin päin maailmaa...pitää vielä keksiä piipulle joku parempi paikka. Vähän mietin, että jos siihen kynttilän sais päälle, niin ois samalla kynttilänjalka...polttaa ei kyllä voi, mutta koristeeks...

  Liisa: Sielläpä siellä :). Kiitos :)

  Kiitos Astalan emäntä :)
  Tonttu roikkuu meillä kesät talvet omenapuussa. Kuva on otettu joko viime talvena tai sitä edellisenä. Aattelin, että kun nyt marraskuulla jo ollaan, niin vois alkaa pikkuhiljaa virittäytyyn talvi/Joulu-meininkeihin pikkuhiljaa kaikin puolin :)


  Iranissa muuten mun blogi oli sellasta hc-materiaalia, että pysty vaan tekstit lukeen. Kuvat oli sensuroitu :P :D

  VastaaPoista
 9. Ompas kivat tuliaiset! Kunnon käsinkudotut villamatot on aivan jumalaisia! Ja kaunis vesipiippu. Meillä löytyy vaan pieni punainen.Ja sekin pölyttyy kaapissa. Mutta tuon tosiaan kehtaa laittaa näytillekin. Olispa minunkin ukko matkatöissä,niin sais tuoda joka reissulta hajuvettä ;)

  VastaaPoista
 10. Birdiebabe: Kiitos :) Niin...puolensa ja puolensa noilla miehen matkatöillä ;D

  VastaaPoista
 11. Minä kun muistin tähän kommentoineeni, mutta en sitten kuitenkaan. Tuo matto on kaunis ja vesipiippu erityisen koristeellinen. Ja tuo bannerin miekkonen tuo mieleeni haltija-tontun. En tiedä miksi. Se on kai jotenkin taia-omainen.:D Tosi hieno!

  Paula

  VastaaPoista