20.2.2011

Tunnustus

Sain Tuksulta ja Haltiakummilta tämmösen hianon Tunnustuksen. Kiitoksia molemmille♥
Tunnustukset lämmittää aina mieltä ja nyt varsinkin erityisen paljon kun en oo kerenny oikeen ees bloggaileen. En päivittään omaani enkä oikeen ees lukemassa muitten juttuja.
 
Tunnustusta seuraa 5 kysymystä ja niihin tietenniin pitää vastata :D

1. Milloin aloitit blogisi?
 
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
 
Kirjotan räpellyksistäni. Mitä nyt satun millonkin tekeen; askarteleen, leipoon, sisustaan, ompeleen...raportoin myös kirppariostoksiani ja keikkoja joilla käyn. 
 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
 
Öööö...?No ainakin kirjotan paljolti tismalleen niinkun puhunki eli en siis kovin lukijaystävällisesti :D Ei vaan, kyllä mää vähän raakkailen omituisempia sanontoja tai turhan "ravakkaa" kielenkäyttöö.
 
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
 
Olin seuraillu jonkun vuoden muutamia blogeja ja juolahti mieleen, että tää ois mukava tapa näyttää Äitelle suht reaaliaikaan, mitä oon puuhannu. 
 
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
 
Koko ulkonäön haluaisin muuttaa enemmän oman näköseks. Nyt se on liian yksinkertanen ja liian väritön. Oon sen suhteen kyllä saamaton, tuskin jaksan tehdä asian eteen mitään. Mustalla pohjalla jotain värikästä se ois kiva :) 
Sisältö on kyllä sitä mitä haluankin, painottuu tekemisiini ja näkemiini juttuihin eikä niinkään mihkään henkilökohtaseen.  Mielenkiintosempi tällä painotuksella :D :D
 
Ojennan tän nyt  "vähän" uudemmille tuttavuudelle, joiden juttuja käyn mielenkiinnolla lukemassa ja kattelemassa. Kannattaa käydä tutustumassa, elleivät oo tuttuja jo ennestään :)
 
 


8 kommenttia: