3.4.2011

Dekupaasattu matkalaukku

Kumma homma, että sillon kun ei ois aikaa ja pitäis tehä kaikkia tärkeitä juttuja, niin sitä innostuu jostain asiasta niin, että on ihan pakko sen takia kökkiä sitten aamuyön puolelle... Sain luvan tuunata Miehen vanhan matkalaukun ittelle mieleiseks. Tokihan sitä pitää kunnon matkalaukku olla, jos lähtee ens viikolla Kuopioon kahdeks yöks :P :D.

Eli päälystin laukun servettitekniikalla. Servetit oli mallia ruoka ja en laskenu monta meni. Niitä oli sellanen epämääränen läjä irtomyynnistä ostettuna. Ei käyny mieleenkään, että ne ois voinu loppua kesken. Yks kokonainen jäi...
Mitenkään kovin järjestelmällisesti en niitä laittanu. Leikkasin yleensä servetin neljään osaan, sai helpommin kiinni. Myös pienempiä paloja kiinnittelin. Laukussa oli monen monta (vähän turhan) haasteellista kohtaa, jotka ei tämmöselle hätähousulle ollu mieleisiä. Mielestäni sain kuitenkin suht hyvin täytettyä kaikki kohdat. Lakkana oli Kiva-kalustelakka. Pyörittelin kyllä käsissäni myös venelakkaa, mutta päätin että Kiva on kivempi.

Tässä vielä kuva alkuperäsestä tylsästä laukusta. 

Tällä osallistun MaMa-haasteeseen  37 tuntia vuorokaudessa-blogissa. Taas luulin, etten ehdi enkä saa aikaseks mutta toisin kävi :D





28 kommenttia:

  1. No voi hitsi,tulipa hieno.

    Tuo oli uutta että Kiva lakalla voi tehdä tuollaista.No mutta niinpä tietysti onhan se lakkaa.Mä vaan kuvitelin että decoupage on oikea siihen hommaan.

    Kyllä passaa Kuopioon mennä noin kauniin laukun kanssa.

    Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Aikas ihana aikaansaannos:)
    Pirtsakan näköinen ja helppo tunnistaa esim. terminaalin laukkuhihnalta, jossa muuten on aina kymmeniä samannäköisiä kuin omasi.
    Oikein mukavaa ja onnistunutta reissua Sinulle:)
    Sunnuntaiterveisin Aana.

    VastaaPoista
  3. Oletpas taas hienon saanut aikaiseksi.. mullakin oottelis päällystys homma...vaan kun ei meinaa aika riittää....

    VastaaPoista
  4. Aikamoinen IDEA! Wau. Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista
  5. Tulipa siitä hieno...kyllä nyt kelpaa Kuopioon matkata... vaikka usammaksi yöksi..:)

    VastaaPoista
  6. Kyllä on hieno, servetit sopivat kuvioinniltaan just.

    VastaaPoista
  7. VAU, mikä idea! Ja tuleepa ihan erinäköinen laukku kuin kellään muulla, jos vaik miettii lentokentän liukuhihnaa ja niitä mustia,mustia,matkalaukkuja...

    VastaaPoista
  8. Voi miten hauska lopputulos! Eipä ole kenelläkään muulla yhtä hienoa laukkua :)

    VastaaPoista
  9. Tosi mahtava idea! Vaikka on tuossa päällystyksessä varmaan ollut tosi iso työ! Mutta lopputulos on kyllä varmasti sen arvoinen, hieno laukku!

    VastaaPoista
  10. Todella hyvä idea tuunata tuo kapsäkki! Niin kuin moni on jo sanonut, niin voi sitä mustien, tummanharmaiden ja tummansisnisten matkalaukkujen määrää terminaalien matkalaukkuhihnalla, tuon tunnistaa heti! Itse ostin aikoinaan samasta syystä turkoosin matkalaukun, nyt tekisi vähän mieli tuunailla sitä, jospa sille tuli sitten heti enemmän käyttöäkin ;)

    VastaaPoista
  11. Tuli kyllä aikas kiva! Tykkään kuosista :)

    VastaaPoista
  12. Tulipa siitä hieno :) Tuollainen olisi varsin kätevä etenkin lentokenttien matkalaukkuhihnalla. Siellä pyörii aina kymmenittäin samanlaisia laukkuja. Kun tuunaisi oman laukun persoonalliseksi, siitä ei voisi erehtyä

    Leppoisaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  13. Tulipas hieno laukku! eikä vastaavaa kävele vastaan :) Kiva-kalustelakalla minäkin olen noita tehnyt, on paljon halvempaakin, kuin se "oikea" decoupage-lakka. Venekalla on silloin parempaa, jos pitää kestää pitempiaikaista kosteutta....esim pöydän yms. pinnoilla. Mulla esim vessanovessa on ollut ruusukangas n. viisi vuotta, on kestänyt hyvin, vaikka siis Kivalakalla tehty.
    Hyvää matkaa!
    tuksu

    VastaaPoista
  14. Kylläpä tosiaan tuli tylsästä laukusta suunnattoman tyylikäs ja persoonallinen!Sinä se osaat :)

    VastaaPoista
  15. Oi että, onpa hieno! Ja kätevä - tunnistaa hihnalta - mikään ei ole tuskaisempaa kuin arpoa sitä omaa laukkua niiden mustien joukosta :-) Tuosta tuli mieleen, kun itse tein joskus 15-vuotiaana (ja siitä on TOSI kauan...) itselleni pyöreän matkalaukun. Näin sellaisen jossain Madonnan videossa tai elokuvassa. Hankin kovaa pahvia olevan rumpulaukun, laitatin siihen saranat ja kahvat (vai oliko ne valmiiksi, en muista) ja päällystin itse asiassan vähän ton tyyppisellä kankaalla ja sisäpuolen verhoilin tumman punaisella sametilla. Missäköhän laukku nyt on... en edes tiedä. Se oli aikas style :-D

    VastaaPoista
  16. wow, upea tuunaus!!
    Ei varmasti löydy toista samanlaista!! <3
    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  17. Wau mikä idea ja hieno siitä tulikin! Mukavaa reissua :)

    VastaaPoista
  18. No kyllähän se peittoaa yksivärisen mennen tullen.

    VastaaPoista
  19. Vau miten hieno tuli!
    Ihana!
    Kyllä tuon kanssa kelpaa matkustella :)

    VastaaPoista
  20. Tosi hyvän näköönen! Ei oo ihan joka naisella noin hienoo :) Mun blogissa muuten olis sulle haaste :)

    VastaaPoista
  21. Hei Sanna, olitko se sinä, jolla oli blogissaan hienot ohjeet astiastosta tehdystä pöytövalaisimesta? Ellet ollut, tiedätko kellä se oli?

    VastaaPoista
  22. Paljon Kiitoksia kaikille kommenteista ja kehuista :)Huomenna Kuopio kutsuu :D
    Mukavaa loppuviikkoo kaikille!

    JaanaElina, se varsinainen decoupagé-lakka on aikas kallista niin taloudellisesti kannattavampaa on käytää Kivaa tai kohteesta riippuen vaikka vaan erikeepperi-vesiseosta, toimivat!

    Kiitos Sari, otan haasteen vastaan ja työn alle ens viikolla (miten musta tuntuu, että tulee nykyään aika usein sanottua, että ens viikolla...:P)

    Tarjah, ei oo mulla semmosta pöytävalasin-juttua. Mielenkiinto kyllä heräs, en oo moista nähny. jos satut löytään sen, käykö vinkkaamassa paikan mullekin

    VastaaPoista
  23. tosi hieno toi matkalaukku :)
    muutenkin kivan erilainen blogi :)

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  24. Tosi upea! Ei tarvi lentokentän hihnallakaan arvailla, että mikä noista harmaista on mun!! Taidan ottaa idean käyttöön ja tehdä meidän harmaasta laukusta jonkun kivan kirjavaisen...

    VastaaPoista
  25. Saara, kiva kun poikkesit. Käyn kylässä lähiaikoina :)

    Mustakissa, kiitti. Tykkään kyllä ittekki, ettei samanlaista tuu vastaan. Kätevä oli mustapohjanen servetti, niin ei tarttenu alkaa laukkua maalaileen eka.

    VastaaPoista
  26. Hei, toihan on magee! Ei ihan ensimmäisenä tulis mieleen servettitekniikka ja matkalaukku, mutta hyvin on onnistunu!:)

    t.Paula

    VastaaPoista