2.2.2012

Synttärikortteja palapeleistä

 
Kirjahyllyä raivatessa sieltä syliin putos palapelikirja. Kirja on ollu oikeen murheenkryyni, irtopaloja on lennelly aina kun siihen on koskenu. Poika ei oo ollu kovin innostunu kokoon niitä palapelejä vaikka muuten kirja onkin ollu mieleinen. Nyt tuli kirjalle lähtö. Kokosin itte palapelit sen mitä nyt paloja oli tallessa ja irrottelin sitten sopivia otoksia. 
Ajatuksena oli, että oisin laittanu dinojen nimetkin(rodut, lajit...mitänenyon) kortteihin, mutta ei noihin nyt silleen viisaasti saanu. Muutama on vielä oottamassa kortiks muuttumista, ehkä niihin sitten.

Kirpparipurkit löyti paikkansa keittiönsä. Samalla sinne pääsi syyslomalla vitosella Prismasta ostettu kukkataso. Tekstit on huijausta, sisällä on kaikkee tylsempää...:P :D Kukkataso on tässä välissä ollu mm. Tipun nukensänkynä. Oli heti kaupasta tullessa sitä mieltä, että sen vauvojen sänky :D
Mämmikausi muuten avattu!!
7 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienot ja omaperäiset kortit!Että hoksaatkin!Meillä on ollu kans joskus palapelikirjoja,mutta ovat kummasti hävinneet,kun myös meni hermo:)
  Ihanat purnukat ihanassa nuken sängyssä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo tekstit..mellit sun muut...☺

  VastaaPoista
 3. Upeat purkit.Tykkään kovasti.
  Todella herkulliset sisällöt namm..mellit,namit ja karkit.

  Kiva idea korteille.Persoonalliset.

  VastaaPoista
 4. Palapelikirjat... Hieno idea, mutta ihan karseita käytännössä. Meilläkin niitä muutama ja paloja puuttuu yhdestä jos toisesta. Kivasti keksit hyödyntää paloja - mukavan erilaisia synttärikortteja tuli noista!

  VastaaPoista
 5. Voi että hauska keksintö noi kortit!
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Hieno idea nuo kortit, ovat kauniita! Tuo pikkuhylly on kiva.

  t.Paula
  PS. Laitoin sulle vastauksen mun blogiin, käy kurkkimassa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos taas kivoista kommenteista kaikille :)

  Kukahan lienee keksiny noi palapelikirjat, vaikuttaa etteivät oo niin kauheen toimivia...:P :D

  VastaaPoista