3.6.2012

Kymysyksiä ja vastauksia ja Tuliainen

U-mummulta ja Karoliinalta  sain kumpaseltaki kysymyksiä, joihin meinaan nyt tässä vastailla. Jossette pistä pahaksenne, niin en laita näitä ny eteenpäin. En ainakaan tässä ja ny. Mulla meinaa nää haaste-ja tunnustushommat kaatua aina siihen, että kysymykset on liian vaikeita tai sitten haluan kuvia ja mulla ei oo kuvia tai sitten se, etten meinaa saada päätettyä kelle laitan eteenpäin... :P Nyt en oo kattonu kysymyksiä etukäteen oikeestaan ollenkaan ja kuvaks paan jotain ihan asiaan (luultavasti) kuulumatonta :D
Kiitos vielä näistä, nää on ihan hauskoja :)

Ensin U-mummulle vastauksia:

1. Lempikukkani on tai oikeestaan ovat: unikko, kielo, lemmikki, ruusu, orvokki

2. Harrastan...ööö...räpellystä...bloggailua...haluaisin harrastaa vaikka mitä mutta niitä sitten jossain vaiheessa :)

3.Kesä vai talvi?Miksi?No, kesä. Talvella on liikaa lunta ja liian kylmä...Joulusta vois lumet sulaa pois...mikäli sitä on vielä edes tullu :P :D

4.Paras näkemäni elokuva on Kerran Sotureita. Ihan liian väkivaltanen ja synkkä elokuva mun makuun, mutta joku siinä kolahti.

5. Paras lukemani kirja on Aili Somersalon Mestaritontun seikkailut. Iskän vanha kirja jota oon lukenu lapsena ja nyt aikuisenakin jo monta kertaa :)  Tätä lukiessa taatusti tietää, ettei oo tositapahtumiin perustuva, karttelen semmosia kirjoja ja leffoja, varsinkin jos niissä on ikäviä asioita.

6. Lempimusiikkilaji: raskas ja suomalainen :D

7.Lempikappale: Niitä on monia mutta yks niistä on Niskalaukauksen Hämmennys ja Viha

8. Jos saisin yhtäkkiä 500€ käyttööni niin ostasin ittelleni motskaripuvun

9. Jos voisin päättää missä maassa asuisin niin asuisin edelleen Suomessa ja täällä Nokialla ihan samassa osotteessa kun nytkin

10. Jos saisin valita vapaasti työn mitä tekisin, niin, niin...olipas tää paha...olisin kehitysvammasten päivätoiminnassa ohjaajana :)

11. U-mummulle haluan sanoo, että sulla on kiva ja inspiroiva blogi :)

Sitten Karoliinan kysymyksiin:

1. Mitä ajattelet ensimmäiseksi aamulla? Joko nyt pitää nousta... :P :D

2.Yllätys vai kutsuvieraat? Mieluummin kutsuvieraat, sillon on varmimmin känttyäkin pöydässä..

3.Hallittu kaaos vai tarkka järjestelmällisyys? No, ensimmäinen tietenkin :D

4.Lempiherkkusi? Salmiakki

5.Kerro joku kiva askarteluvinkki kierrätysmatskusta?  Tätä olis nyt pitäny vähän enemmän miettiä, että osaisin vastata...

6. Jaksatko laittautua kotipäivinä? No en :P

7. Vietätkö kesälomasi samaan aikaan miehen kanssa? Tänä vuonna lomaillaan vuorotellen.

8.Mikä on paras tapa viettää vapaa-ilta? Kotona vaan puuhastellen tai leffaa kattoen

9.Millainen maisema keittiön ikkunastasi avautuu? Meidän  takapiha; perennapenkki, patio, leikkimökki, hiekkalaatikko, trampoliini...

10. En ole koskaan...uinu avannossa

11. Miksi aloitit bloggaamisen? Halusin näyttää Äiskälle juttuja suht reaaliajassa :) 

Ja loppuun sitten se kuva :D
Thaimaan tuliainen:

Tervetuloo uusille lukijoille :)


10 kommenttia:

 1. Olipa taas mielenkiintoisia vastauksia hauskoihin kysymyksiin, nää on kyllä kivoja :) Sä päivittelet tänne nykyään niin tiheään, että ei meinaa keretä matkassa pysymään :)) Mutta taas on niin kaikkea ihanaa siellä pohjoisella Pirkanmaalla räpelletty, leikkimökkejä, karkkikukkia ja kaikkea! Näyttää oikein hyvältä ja hykerryttävältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyllä se päivitystahti taas kohta laantuu kun mun kesätyöt alkaa ;) En jaksa taas yhtään mitään kotona. Vaan ompa niin kiva työ ettei haittaa :)

   Poista
 2. Ihania vastauksia mukaviin kysymyksiin.

  Mukavaa aurinkoista viikkoa sinne Nokialle!

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs tuliainen, mieheltäkö sait? Mulle selvisi just eilen, että mies on työreissussa kolme viikkoa viidestä ennen lomaa. Se niistä yhteisistä viikonlopuista, kun voisi aamulla päättää, mitä kivaa tehtäis... Miksei ne vois matkustella joskus muulloin, kun kesäaikaan, lämmin aika Suomessa on muutenkin liian lyhyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Miehen mukana matkas meille. Mää luotan siihen että niitä yhtisiä viikonloppuja tulee sitten taas jossain vaiheessa :)

   Poista
 4. Peukut Uu-mummun 10. kysymykselle! :) Suosittelen lämpimästi, ihan huippu tuo! Liekkö ollu puhetta, että minä oon kehitysvammaistenohjaajana toimintakeskuksella :)

  Hieno tuliainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä muuten oo ollu puhetta tai ainakin mulla on menny ohi jo kaukaa. Olin viime vuonna hoitovapaan sijaisena 5kk eräässä Päivätoiminnassa ja viihdyin tosi hyvin. Nyt oon menossa kesätöihin samaiseen paikkaan, 3 viikkoo päiväleirejä ja 3 sitten sitä päivätoimintaa.Jee :)

   Poista
 5. Kiitos vastauksistasi, oli mukavaa oppia uusia asioita sinusta :)

  Tosiaan, minäkään en meinaa pysyä perässä näissä sun postauksissasi..hyvähän se on, että asiaa riittää :) Ja niitä ihania kuvia. Ei vaan taho ehtiä juuri koneelle työaikojen vuoksi, vaikka kuinka haluaisi lukea näitä monia ihania blogeja.

  Kiitos Karoliinalle tuohon ylös kysymyskehuista :) ja tuo työ, mitä molemmat haluaisitte tehä...kertoo paljon enemmän teistä, kuin mitkään sanat. Hienoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)

   Mulla tosiaan tahti bloggauksessa Juhannuksesta hiipunee kun kesätyöt siellä Päivätoiminnassa alkaa. Sitten en taas kotona mitään jaksa tehä ja sillon ei myöskään oo mitään päiviteltävää tänne. Tai eihän sitä tiijä, mutta viimeks kävi niin :)

   Poista