18.11.2012

Munapekonimöllykät

Käytiin keväällä kylässä ja siellä oli tarjolla tämmösiä tai tän tyyppisiä...siitä asti oon kattellu kirpparilta silikonimuffinssivuokaa (mulla on kaikki saippuakäytössä) että pääsen kokeileen.
Kirpparilta ei löytyny niin Ikeasta sitten ostin nyt viimein satsin silikonisia irtovuokia.

Pikkusen öljyä reunoille (himpun jäi kyllä kiinni, mutta ei pahasti olleskaan), pekonin kiepautin reunalle ja munan rikoin keskelle.
Kypsymisaikaa en älynny keväällä kysellä, niin aattelin että ainakin se yli 7 minsaa...kun siis pekonipaketissa on pannulla pekonin kypsymisaika 7 min. Täydellä teholla hurruutin noin 9 minuuttia ja kypsyys tuntu hyvältä. Mikro oli kyllä aika hikinen toimenpiteen jälkeen :D
Päälle ropsautan aina munahommiin peruna&vihannesmaustetta...mukavaa vaihtelua viikonlopun aamujen paistettuihin muniin :)
 

6 kommenttia:

 1. Vau!Noitahan täytyy kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. Jaa, tästä varmaan isäntä tykkäis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pekoni "tartuttaa" mukavasti munaan makuaan, kantsii kokeilla!

   Poista
 3. Enpä ole ennen nähnytkään tuollaisia. Näyttävät hauskoilta ja herkullisilta. Toivottavasti muistan tämän vielä ensi isänpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat mullekkin uus tuttavuus, enkä osannu oikein googlettaakaan näitä kun en mistään mitään vastaavaa löytäny. Pitää vuoden päästää muistuttaa sua :D

   Poista