5.11.2012

PipariBambilyhdyt

Jossain tän vuoden joulusessa lehdessä oli tehty samanmoinen akoista tai enkeleistä ja siitä sitten nappasin idean.
Olis kannattanu mittailla vähän ennen pohjien tekoo..nyt vaan randomilla nappasin kipon jonka avulla tein pohjan...sen verran kattoin että tuikku mahtuu..mutta ei ois ollu yhtä kivaa tekeminen jos ois mittaillu :P :D
Pikkasen isommat saisivat olla kanssa, että kynttilälle jäis enempi tilaa...vois olla myös aika hieno, jos bambit ois isompia :) 
Ohan tässä aikaa vielä näitä pipariteelmäksiä tehä useempaankin kertaan :D


28 kommenttia:

 1. Onpas hienot! Sulla noita hienoja ideoita riittää:-)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No, täähän oli nyt ihan suoraan pöllitty idea, bambit on vaan niin parhaita, että semmoset sitte itelle :)

   Poista
 2. Iiihanat ♥ Tuo bambi on niin kaunis ja siro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on..en vaan googlella löytäny isompaa vastaavaa...ei huvittas veittellä leikata taikinaa...jos meinaan suurentas paperille ton mallin.

   Poista
 3. Aivan ihana idea, jota minun pitää päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan millanen syntyy :) Kannattaa tosiaan vähän mittailla, että montako tyyppiä millasilla väleillä pohjaan menee...mulla on tollanen huiskishaiskis versio.

   Poista
 4. Hei arvaa mitä, arvaa mitä, arvaa mitä - IKEAssa oli niitä metsäjouluvalojuttuja, mitkä oli siinä hackissa maalattu mustaksi! Eilen bongasin alakerrasta, sieltä missä kaikki lamput nyt muutenkin on, keskeltä käytävää, ja olin niin tuskassa siellä kun et oo mun facebookissa ja oisin saanut heti laitettua viestiä :D Mutta siellä niitä on! Ja vaikka halloween meni jo, niin josko niistä jouluksi saisi jotain kivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis piti sanomani että noista tuli ihan hirmuhienot! Mun pitäis tehdä tänä vuonna uusiksi pipariverhot, ja olen niihin muutenkin miettinyt eri vaihtoehtoja. Nuo on just hauskat kun niissä on noi bambit :))

   Poista
  2. Hei kiitos tuhannesti kun ilmotit! Toivottavasti niitä on sen verran että riittää jos meen vasta huomenna :) Halloweeneja tulee (ja mitä muuta vaikka sitte), niin ohan ne haettava :D
   Ne sun pipariverhot on kyllä niin parhaat :)

   Poista
 5. Oot taitava!! <3 Mä joka joulukuu ajattelen että no tänä vuonna tehdään tosi hienoja pipareita. Sellaisia tosi tosi upeita.. ja joka kerta niistä tule tavallisia plänttejä :D

  VastaaPoista