20.12.2012

Joulukortit

Tänä vuonna ei millään tullu mitään uutta kivaa ideaa, miten ois joulukortin "lavastanu". Tuli tietenkin kiirekkin siinä pähkäillessä...aattelin sitten että teetätän jostain aiemmin otetusta kuvasta valokuvat ja liimataan niille tonttuhatut päähän. No, sitä kuvaa ei koneelta löytyny, niin räpsästiin  lapsista sitten ihan tuore otos ja kehitykseen. Kuva on kyllä ihan räpäsäsyn näkönenkin, mutta kivat niistä tuli vaikka itte sanonkin.
Tipu leikkas osan hatuista ja liimas niitä ahkerasti. Osaan pistettiin tähtitarroja ja osaan oli pakko laittaa Tipun napsuttelemia lumihiutaleita vaikka ne vähän liian isoja olikin :)
Taakse tuli runo ja jouluntoivotus jonka tulostin taas tarra-arkille (niin varmistettiin että toivotuksesta saa jotain selvääkin ;D).

Poika teki opettajilleen 3D-kortit. Ostin tammikuussa Suomalaisen alesta valmiiks stanssattuja vähän satumaisempia korttiaineksia ja nyt niille tuli sitten käyttöö. Ehkä ittelle vähän turhan eksoottiset joulukortit.
Hyvää hienomotoriikkaharjottelua :)

Yksinkertasille tyylilleni uskollisena tein muutaman kiiltokuvakortin. Tännekkin kulmille saatiin viimein Tiger (wohoo!) ja sieltä tein mm.kiltsuostoksia.

14 kommenttia:

 1. Kiitos Lämmin, Räpellys!
  Postipoika polki tänään ihanuuksia postilootaan :)
  Kiitos!
  tuksu ja Vaari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvät, hyvä että tuli perille :)

   Poista
 2. Hauskat nuo tonttukortit! Tosi kiva, kun tonttuhattu on jälkikäteen lisätty :)Muistaispas tämänkin idean ensi jouluna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvan takuset on täälläki kaikenlaisia ideoita täynnä ens vuodelle :D

   Poista
 3. Kivat kortit. Minunkin suosikkini on nuo hyväntuuliset tonttulakkukortit :)

  VastaaPoista
 4. Voih mä ihastelin noita enkeleitä täällä jo päivällä ja yritin ehtiä Tigeriin...en ehtiny...mutta enkeli olikin jo meillä, kiitos postista! Sinä se jaksat räpeltää, ihania ovat! Kiitos taas :) A

  VastaaPoista
 5. Voi miten hauskat nuo tonttukortit!! Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Poika malttoi tehdä nuo opejen kortit itse - Wau!!! Ja nuo tonttikortit on hauskoja, niin kuin Peppi sanoikin niin kiva että nuo tonttulakit on "jälkikäsittelynä" korttiin lisätty :)

  Ja hei, hirmuiso KIITOS! Ilahdutit mua taas niin ihanasti, kimalletta ja kaikkea! Kiitos Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä alkuun oli vähän kiristelyn tuntua, mutta kolmannen tekeminen meni jo aika lepposasti :)

   Ollos hyvä vaan ja kiitos itelles kivasta blogista ja hauskoista jutuista :)

   Poista