21.4.2013

Lisää avainnauhoja

Koska oon liiottelijoiden sukua, niin pitäähän avainnauhojakin olla monen monta... :P :D
Sinisävynen lähtee vielä jossain vaiheessa uudelleen kasaukseen..toiset isot hopeenväriset helmet meni liian ylös...isot hopeiset on muuten sitten ritarihelmiä, jossette tienneet :)

Piti jo kaivella vanhojakin klikskloksuja kun loppu kesken...vaihtelee muuten jännästi Tiimareiden alejutut. Eli meidän ja Elon Tiimarissa ne ei ollu alessa, niinkun jossain muualla oli ollu. 
Tälle tein kaveriks rannekorun ja hiuspompulan, kiitti Rihkamaritarille vinkistä :)
Tiimarin alehelmiä mulla tässä kanssa noi orvokit.
Hamapöllö on niitä rintakoruja mitä tein...öö..joskus helmikuussa eli ihan vaan pistin siitä rintakoruneulasta kiinni tohon. Kun kaulassa roikkuu jotain noinkin isoo, niin en osaa sitten enää mitään rintakoruja pitää.


Vihreelle kanssa rannekoru pariks...joka on ihan siihen venyvään mitälienauhaan pujotettu ja veivastaan kaksinkertasesti ranteeseen. Semmottisia ois tarkotus tehä lisää eri väreissä.

Muutaman nauhan oon luvannu tehä muillekkin. Se on vaan kumma juttu että heti alkaa tökkiin jos ei lykkästä tarvikkeita käteen ja pitää itte valita.
Tein helmitilausta vähän etäämmäs, jos niistä helmistä sitten...Saattanen esitellä tilaukset täälläkin ja paikat mistä tilasin, jos kaikki menee niinkun pitääkin :)

15 kommenttia:

 1. Hienoja!Avainnauhoja suorastaan kuuluu olla useita,jotta voi valita sopivan asun mukaisesti.Mulla on vaan yks,mutta työkaveri tuossa vinkkasi että saatan saada vielä toisen täsä kevään aikana.Annoin sille läjän noita lukkoja/koukkuja(mitä ne on?)jotka leikkelin kaiken maailman nauhoista.On kyllä tosi makee,ku sillä on päivittäin eri nauha kaulassa vaatetuksen mukaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No ne on niitä klikskloksuja :D Avaimenperälukko nimellä ainakin kulkee:).
   Mulla taitaa nyt kaikille arkipäiville olla omansa, mutta kyllä vähän syyhyttäs vielä jotain värkätä, kuhan keksin minkä väristä...nyt on kaikki lempivärit käytetty...tai noi ilosemman väriset lempivärit :D
   Minkähän värisen sää saat :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaas uusiksi :) Hienoja nauhoja, miten niin liiottelijoiden sukua :D Äiten nauha ei ole vielä tuossa joukossa :)

   Poista
  2. No mitenköhän ;D ;D. Se on muhimassa :)

   Poista
 3. Sullahan on kiva blogi! Jään seuraamaan juttujasi. :)

  VastaaPoista
 4. Voi että on nättejä...tuo turkoosi kyllä mun silmään ihanin! :)

  VastaaPoista
 5. Waude kuinka upeita koruja =)
  Tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavasti antavat ilmettä aikas tylsille vaatteille :)

   Poista