11.5.2013

Hynysmagneetit

Tultiin vähä aika sitten lasten kanssa Nokian Palloiluhallilta Cheekin keikalta niin tuli Hynystä ikävä ja muistin viime viikolla tekemäni magneetit :D :D

Nää ei jääny meijän jääkaapin oveen, enkä tiä menikö ne muuallakaan esille, mutta tulipa tehtyä :D. Idea tuli kun muistelin erästä maaliskuun loppupuolen keskustelua eräässä kaupassa kaukana kaukana kotoo...
Olisin ihan koko vartalokuvan halunnu, mutten sellasta hyvää ny valokuvistani löytäny..täytyypä jollaki tulevalla keikalla huomioida.

Laminoin siis valokuvan ja vetelin taa Ohlssonin magneettiteippiä. Kiiltokuvat oon yleensä teipannu ihan täyteen, mutta nyt kun laminoi, niin jäi kirkaus reunus, enkä halunnu että tummaa magneettia näkyy oikeella puolella, niin teippailin vaan pätkittäin sinne tänne (kuitenkin niin että pysyy tasasesti kii :P)

Ihanaa Äitienpäivää kaikille :)

12 kommenttia:

 1. OiJoi,Cheek ois kyllä cool!Tykkäisin ehkä itekki..Meillä on tytöillä liput kesäkuussa Robinin keikalle VIP-aitioon.Isompi on siis pienemmän kaverina ja vahtina.Ei tarvinu ees pahasti suostutella.Muutoinhan siellä oisin joutunu oleen ite :)
  Kiva idea nuo magneetit!Suunnittelen aina tekeväni kaikkea kivaa,mutta loppujen lopuksi saan vain virkattua.Jospas kesällä sitten ois virtaa muuhunkin.
  Ihanaa äitienpäivää sinne myös!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisit, tykkäisit, ihan varmana :)
   Mulla on kyllä kanssa kivojen tekemiset niin vähissä, että ehkä vähän sapettaa jopa. Mutta se on sellasta :D
   Kiitos :)

   Poista
 2. Sä olet kyllä oikea Tosifani. =)
  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, huumorilla ehkä enemmän nykyään ;D
   Kiitos :)

   Poista
 3. Wau, ois kiva tehdä koiramagneetit meidän hurtista tolla tyylillä. Hienoja! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hynystä ei koskaan voi olla liikaa :-D:-D:-D:-D

  VastaaPoista
 5. Mangneettiteippiä... Kiitos vinkistä! Tenavien kuvista oon kans laminoimalla tehnyt jääkaappimangneetteja, vähän edullisempia kuin ne koulukuvien yhteydes tilattavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Juu, kyllä, huomattavasti halvemmat. Ja on kait sitä sellasta magneettilevyäkin olemassa, ettei tartte suikaleilla...joskus ainakin toi teippi tuli halvemmaks. Nyt en oo tehny vertailua/tutkimusta asiasta.

   Poista