18.9.2013

Sekalaista

Eka vuosi kun itellekki tulee lyhtykoisoja, mulla on melkein lyhtykoisopelto :)

Kirpparilta emalitarjotin...kummallinen toi värilämiskä tossa keskivaiheilla...

Pitäs olla keittiön hyllykössä vielä yks hylly lisää, niin saisin tän uuden tarjottimen omalle hyllylleen.


En muistanu että olin ottanu lehden(minkä lehden?) tilauslahjana tän kirjan. Ainakin kuola huulessa tänään kattelin kuvia.

Pienempi löyty kirpparilta isommalle kaveriks. Halpa oli kun kunto on mitä on. Hyllyllä ei ruosteet haittaa, nätti on päältä :)

Piti kuvata tähän pari kivieläintä mitä askartelin tänään huomiseks töihin mukaan, mutta nyt on jo niin pimeetä ja liimaukset kesken. Hienot oli ideat, toteutus ehkä ontu hippusen. Hauskaa nähä huomenna mitä lapset keksii, tuleeko niistä eläimiä vai mitä :)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on kyllä.Pitäis vaan enemmin kehitellä niistä jotain :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja sulla siellä!
  En oo eläissäin nähny noita lyhtykoisoja täällä meillä päin.Voi toki olla etten oo kulkenu silmät auki.. :)
  Tuon alimman kuvan kannnellinen astia on hyvin tuttu.Juurikin kulkeutui kotiin mökiltä,koska sisälsi kermaviilikastiketta.Palautan mökille takas.Vaikka onkin nätti ja sopis meidänkin hyllylle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo määkään kauheen montaa vuotta tienny noista lyhtykoisoista enkä oo koskaan nähny niitä muualla kun Äitellä. Ei niihin kiinnitä mitään huomioo sillon kun ne on vielä vihreenä siellä varsien seassa.

   Poista
 3. Nuo vanhat astiat on niin nostalgisia! Ei sitä tajunnut silloin lapsuudessa kun noita joka huushollista pyöri, minkälainen hitti vielä joskus olisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa jutussa on noin, että ei tosiaankaan oo käyny mielessäkään mitä niistä tulevaisuudessa aatellaan :)

   Poista
 4. Tuhisin täällä ihan samaa, minkä Maija näytti tuohon jo kirjoittaneenkin; Eipä olis arvannut hiteiksi emalikippoja, mullakin oli kurasoppa leikeissä ties mitä aikanaan.

  VastaaPoista