7.9.2013

Syksyn ripottelua

Tänä vuonna on kyllä ollu varsinaista ripottelua tää "syksyttäminen"(niinkun Tipu sanoo)...kohta saa jo joulukoristeita laittaa eikä oo syksytkään vielä kaikki valmiina tai silleen niinkun aina ennen.

Tigerista mauahtavat kettupatakintaat oli pakko ostaa. Niin hyvät syksyn väriset :) Ois voinu kuvata, ketulla on ihan kitakin....eli vois käyttää vaikka käsinukkenakin :DKeittiöön vaihdoin viralliset syksyverhot mutta olkkari ja veranta menee nyt samoilla pitsiverhoilla näimmä koko vuoden...


Verannalle tuli samoja juttuja mitä muinakin vuosina.

Olkkari onkin nyt ongelma uuden harmaan sohvan takia....siihen ei sovi mun mielestä mikään...:P Ostin mustavalkosia tyynyjä ja niistä tulee mulla vaan talvinen olo....ehkä se siitä jotenkin muotoutuu...

Hauskaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Kauniita syyskoristeita olet laitellut.

  Meillä tuo koristelupuoli on hiukan nihkeää, joten seuraava koristelyrykäys lienee halloween :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). No, juu, Halloweenina sitten vähä lisää jotain toisen tyyppistä...:D. Lupasin Pojalle kaverisynttäreiden sijaan isommat pippaloinnit sillon, niin pitänee siis panostaa niihi kanssa.

   Poista
 2. Voi että minä kadehdin intoasi sisustaa jokaisen vuoden ajan mukaan!Mulla on vain kesä- ja talvilook ja nekin joskus venähtävät.Tai kutistuvat ihan olemattomiin.Sitten on tietysti joulu,mutta se onkin ihan oma lukunsa.
  Sisustusinto onkin täysin lopahtanut viime aikoina.Ne vähäiset ylimääräiset voimavarat käytän virkkaukseen.Siinä määrin että ihan perussiivouskin on välillä toissijaista...Meillä on niin pitkässä kuusessa se meän projekti,että alkaa jo ihan hermostuttaa!!!Mutta toivoa ei ole vielä(kään)heitetty!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla vähän uuvahtanu entisestä vaihtelu, mutta jotain kuiteski. No jaksat kuiteski virkata, musta taas tuntuu etten saa mitään tehtyä, töihin menee kaikki energia (niille on tiedossa melko varmasti jatkoo muuten).
   Oonkin mietiskelly että miten teillä etenee, vai eteneekö. Toivottavasti pian alkaa tapahtuun :)

   Poista
 3. Ihanat nuo kettupatakintaat! Mulla ei oo viel pienintäkään syksyn merkkiä sisustuksessa. No pihakuistille nyt sentään sain Callunat aikaiseksi ja ränsistyneet kesäkukat pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki! Piti heti mennä hakeen kun sähköpostiin tuli syyskuun uutuudet. No, mulla ei taas siellä pihalla oo kun ne ränsistyneet kesäkukat :D

   Poista
 4. Very beautiful decoration!! Happy Fall :-))

  VastaaPoista
 5. Musta on niin ihailtavaa, kun joku (Sinä) viittii aina laitta erikseen syksyt, talvet, keväät ja kesät myös sisätiloihin! Itellä kun on aina yhtä ja samaa... jaa no, jouluvalot on kyllä kerätty pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs ny :D Mulla vähän tökkii nyt, tuntuu ettei ehdi ja jaksa mutta tuntuu että pakko ois kyllä vaihdella, muuten ei oo syksy (eikä joulu, eikä talvi jne:D)

   Poista
 6. Tänä vuonna meillä sisustetaan suoraan kesästä jouluun. Syksy jäi tänä vuonna välistä syystä jota en ees tajua =P Nooh, ehtiihän tässä ..ens vuonna sitte :)

  Ihanat noi kärpässieni yksityiskohdat joka paikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuleehan sitä syksyjä, ei niin vakavaa :D Kärpässienet on pikkusen meinannu jäädä ympärivuotisiks..

   Poista