18.5.2014

Kärpässieniovi ja muita viikonlopun räpellyksiä

Tuli tarvetta saada ruma, kulunu,likanen "romu"komeronovi toisennäköseks. Vastapäätä sitä on pari vuotta sitte dekupaasaamani siivouskomeron ovi muttei tällä kertaa huvittanu samanlaiseen projektiin. En saanu ovee nostettua saranoiltaan eli suhistelu vaihtu paikallaan sutimiseen(tai no telalla vetelin suurimman osan).
Jäljestä kyllä taas näkee kuka homman on tehny mutta en anna sen häiritä :D
Komero on siis täynnä sisustustavaraa, askartelujuttuja, tyhjiä pulloja, ostoksia jne jne. Salaisuusostokset esim. heitän tonne piiloon kaupasta tullessa :)
Pallukat leikkelin DC-Fixistä, löyty sopiva jämäpala valkosta.

Hurautin pikaseen raparperin tuoksusia saippuoita. 
Valmiissa saippuassa on selkeesti raparperin tuoksu.

Löytöliiterissä käytiin tänään pyörähtämässä ja poistopisteestähän sitten löyty Halloweeniin pari lyhtyä 1,50€/kpl ja talolyhdyt 2,50/kpl.

Kynsilakkakoruja tein sen verran että itelleni yksinkertasesti kahesta lakasta sormuksen, saas nähä tuleeko pidettyä.

Sitten kokeilin vesimarmorointia. Muutaman kerran jouduin pyyhkiin pois mutta tää nyt ehkä on sitten ihan hyvä….en oo ihan vielä päättäny (ei oo siis vielä liimattu pohjaan).
Tekniikkaa pitää harjotella. Luulin toimivani nopsaan mutta ilmeisesti en…

Äsken sain sitten valmiiks vielä yhen minipöllerön työkaverille. Saatto tulla vähän liian pieni, jos, niin teen sitten vähän isomman. Tää tuli nopsaan, eilen illalla virkkasin telkkaa kattoessa kaikki osat ja tänään kiinnitin. Vaikka kyllä siihen kasaamiseen yllättävän kauan menee :)
Ulkoilut jäi kyllä aika miniin tänä viikonloppuna, tuntu lämmin keli aktivoivan mut täällä sisätiloissa…ehkä ens viikonloppuna pääsen ulos asti… :D


18 kommenttia:

 1. Hauska tuo ovi! :) Siitähän tulee ihan hyvälle tuulelle, mutta kylläpäs minun tekis mieleni kurkistaa oven taa. Mitäköhän kivaa sieltä löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulee kyllä hyvälle mielelle :) Usko pois, et halua kurkistaa :D Kaikkee kivaa on mutta kaikki on ihan hujan hajan ettei meinaa löytää vaikka tietää, että siellä on :D

   Poista
 2. Ovestahan tuli parempi kun hyvä, ei kai sitä nenä kiinni tarvi ihastella jos nyt jotain rosoo jäi :) Hyviä löytöjä teit Liiteristä, muistithan katsoa sillä silmällä josko satumetsään jotain olisi ollut ? Paljon sait viikonloppuna aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on niin hyvä että ehdotin että loputkin ovet tosta vedeltäs samalla lailla… :D Joo, kateltiin…ei oikein ollu mitään…puutarhapuolellakin kaikki jo sataan kertaan nähtyä…poistopisteestä ostin kärpässienipatsaan, pikkusen, mutta otin sen ihan omaan käyttöön…vois olla keijuille aika sopiva…ei meinaan oo semmonen iso…mietin :)

   Poista
 3. Ohhoh, sitä ollaanpas siellä ahkeroitu kivaa ja kaunista :)
  Vesimarmorointi kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä lie virtapiikki :D
   Mielenkiintonen tekniikka, pitäs malttaa testailla.

   Poista
 4. Wau,siellä on oltu pikkasen tehokkaana.Kaikkea hienoa ootki saanu aikaiseksi...oot sinä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oli nyt vähän sellanen tehokas olokin.

   Poista
 5. Tuottoisa viikonloppu, kaikkea kivaa olet saanut tehtyä :)

  VastaaPoista
 6. Ohho, sähän olet tehnyt vaikkasta mitä ihanaa viikonloppuna! Tuosta ovesta tuli oikein hauska :) Itsekin olen vähän noita kellastuneita sisäovia katsellut sillä silmällä, mutta kun ne eivät ole omia ovia, niin taidanpa jättää maalit ostamatta... Ja hei tosi kivoja nuo lyhdytkin, varsinkin nuo talot miellytti tämän harakan silmää :) Raparperin tuoksu kuulostaa muutes oikein ihanalta saippuassa, miksei muutenkin, tai ainakin se kuulostaa KESÄLTÄ! Ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko sitten tota DC-Fixiä niihin sun kaappeihin? :D

   Poista
 7. Tsai-jai, mahdoitkos nyt miettiä ihan loppuun asti??? Ovi on niin houkuttavan näköinen, että sen taaksehan on ihan pakko kurkkia! Mihinkäs ne salaostokset sitten pannaan...? ;o)

  VastaaPoista
 8. OVI!!!! <3 Apua!! Ihana!!! Loistoidea :) Mä oon samaa mieltä ku yllä että nythän ovi vasta kutsuvan näköinen onkin :D

  VastaaPoista
 9. Että onkin oikea hyvän mielen ovi! Toimiskohan toi meillä, jos siivouskaapin oven tuunais...?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla :) Tosin voi jäädä aukasematta kun pitää vaan ihailla :D

   Poista