25.5.2014

Tätien lahjat

Tai aikuisten tai kasvattajien, mitä kukakin tykkää käyttää. Mää käytän tätiä näin kotioloissa :D

Meille tuli näitten kans vähä kiire…kortit oli viittä vaille valmiina, samoin laukkukorut ja saippuat…mutta osia puuttu ja olin laskeskellu että nyt viikonloppuna laitellaan kaikki valmiiks. Tipun ryhmässä sitten jo yhellä Tätillä pukkaskin lomaa niskaan, niin pitikin viedä jo perjantaina. Niimpä to-pe yönä sitten vielä ompelin mansikoitten siemeniä :D
Tipu valitti jokaiselle sopivan keijun. Tykkään muuten näistä valmiiks stanssatuista kymmenen kuvan 3D-pakkauksista…tulee vaan kolmeen kerrokseen eli ei oo kerrostalon korkusia töttöröitä valmiina :)Tipu myös tietenkin teki suurimman osan näistä korteista, autoin lasinalusen liimaamisessa ja keijun osien kohdistamisessa.
Sisäpuolen runo on myös Tipun sepittämä:

Kesän tullen
keijut lentelevät
niityn poikki,
rantojen yli
ja kukkien ympärillä.
Kaikki keijuväki
herää talviunilta ja
toivottaa hyvää kesää!

Laukkukoruihin Tipu valitti jokaiselle värin. Mää hoisin lakkauksen tällä kertaa. Idea laukkukoruihin, täältä, mistä myöskin tilasin pohjat.
Tylsästi mutta varmasti mentiin taas hopeisella graffitilakalla(näitä ei muuten löydä nyt mistään kun tarvis…), glitterillä ja yksvärisellä :)

Pussukaan sujahti korun lisäks raparperisaippua.

 Valmiit pussukat näytti kutakuinkin tältä, pikasesti tuli näimmä huono kuva napattua:
Pussukka on siis vaan tommonen tavallinen valkonen paperipussi. Luulin että laitetaan kärpässienipussukoihin, mutta koska en koskaan aattele mitään mittoja, olin tilannu minipusseja joihin mahtu yksistään toi koru :D

Pojan opettajien lahjat on vaiheessa vielä, on tulossa kalvosinnappeja ja laukkukoruja. Kortit saa kyllä itte tehä :)

Loppuun vielä kuva kuinka komeesti meijän omenapuuvanhus kukkii tänä vuonna. Vime vuonna kukinta oli niin pientä ja vaatimatonta etten ees älynny että se kukki jo.
Tipulla alla menossa joku tanssi :D

10 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat :)
  Hitsit, mulla on koko lahjahomma ihan nollapisteessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, jos on ees suunniteltu, niin sehän on sit puoliks jo tehty :) Tipun kummitäti kekkas kivan pikkulahjan työkavereilleen loman alkaessa: pikkuruiset sinkkisankohyttyskynttilät. Kävis hyvin kyllä lapsenkin antamana :)

   Poista
 2. Ihanat kortit ja lahjat ♥ Tipun runo aivan mahtava ♥♥♥
  Tein ensimmäisen mansikan, ei sitä voi näytille laittaa, taidan kokeilla toisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki, oon kyllä sikaylpee tosta runosta. No, kyllä ne mansikat siitä lähtee, mun eka oli ihan toista maata kun seuraavat :D

   Poista
 3. Onpas upeita lahjoja ja niin kaunis runo. Tulisi ihan tippa silmään, jos itselle joku tuollaisia runoelisi. Ja meillä omppupuut ovat vasta nupullaan, vaikka eilen ihan superlämmin päivä olikin. Huomenna on mahdollista, että sataa räntää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on tänään urakalla nyt karissu sitten noi kukat. Tiistaille luvattu tänne vaan 8 lämmintä…hrrrr….

   Poista
 4. Jopas on tädeille hienot lahjat!
  Ihana omppupuu;tahtoo kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ressukka taitaa kyllä vedellä jo viimesiään.

   Poista
 5. Upeasti runoiltu ja tosi kivoja lahjoja ja kortteja olette kehitelleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös ookki :) Poikakin vielä tarhaiässä keksi noita runoja kortteihin mutta nyt meinas korttien askartelukin olla jo ylivoimasta…luulen, että saan ens vuonna tehä ihan itte jos meinaan että niitä annetaan.

   Poista