26.11.2014

Oma korttisato

Lauantaina sain määkin aimo pinkan kortteja valmiiks…osaa olin kyllä esivalmistellu, leimannu kuvia valmiiks ja laittanu kimalteita.
Homeberrystä löyty noita tuohitähtiä. Postissa en noita kortteja lähetä, sen verran vinkuroita on osa tähdistä. Osa korteista tulee annettua ihan käteen, joten ei ongelma :)

Tuohisydämet ois ollu kanssa kivoja, muttei ainakaan osunu silmään. Tais olla toinen vaihtoehto vaahteranlehtiä :D

Leimakortteja en ookkaan aiemmin tehny. Poro- ja kuusileimasin oli jonkun ulkolaisen lehden välissä, jonka nimee en justiinsa nyt muista. Äite sen mulle jostain bongas, kun meillä oli kaupoissa jo seuraava numero :). Jossain blogissa esiteltiin, niin siitähän sitten innostuin.



Lidlin 3D-kuvapakkausesta sai ihan kivoja kortteja. Vaikka täytyy tunnustaa, että osa meni roskiin (ihan muutama vaan). Enkä myöskään laittanu kaikkia kerroksia. Yleensäkin jätän kerroksia pois, koska ne on mun mielestä liian töttöriä.



Käväsin Ideaparkissa jouluostoksilla ja Minimanissa osu silmään kiva lintuleikkuri jota en ollu aiemmin nähny.
Tän tyyppisiä oli ajatus tehä enemmänkin, muttei lauantaina aika piisannu.

Kortteja on nyt siis ihan mukava määrä…mehän siis ollaan laitettu jo monta vuotta suurimmalle osalle lapsista otettu kuvakortti :D.
 Näistä ainakin osa menee Pojan koulun joulumyjäisiin. Kivoja kuvia jäi vielä, mistä oli tarkotus tehdä, mutta eipähän ne mikskään mee ja joulu on joka vuosi.

Lapsista on se kuva ottamatta kun on odoteltu jotain hyvää ideaa. Tipun kanssa vähän ideoitiin, että jos piakkoin löydetään jostain molemmille poronsarvipannat, niin voitas kokeilla kuvausta ne päässä :D

12 kommenttia:

  1. Ompa kauniita. Kyllä tuommoinen on ilo saada ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania ja kauniita kortteja. Tuohitähtiä ja sydämiä ite leikkelin viime viikolla, mutta kyllä ne niin käppyräisiä on, että tuskin kortteihin laitan. Täytys varmaan eka käsitellä sitä tuota :) Lintuleikkuri kyllä mahtava ja se poroleimasin. Mun kohalle ei ikinä osu tuommosia :D

    Ihanaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nonniin..jotkut osaa :D Tipu mulle tossa kanssa ehdotteli kun puhuin että sydämetkin ois kivoja että no tehdään niitä..ihan muutama mutka vaan matkassa :D
      Mulla oli nyt tuuria matkassa, kun Äite löysi sen lehden ja leikkurikin ihan sattumoisin sattu silmään. Käytiin muuten Tipun kanssa isolla kirkolla tiistaina ja Suomalaisesta kirjakaupasta löyty bambileikkuri! Jos ei nyt enää joulukortteihin, niin Tipulle sovittiin pidettävän Bambisynttärit maaliskuussa (edelliset oli sillon kun täytti 1) :D
      Mukavaa loppuviikkoo!

      Poista
  3. Siellähän on kunnon korttitehdas pytyssä! Tosi kauniita kortteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ripotellen tässä vielä valmistuu lisää. En noita tuohikortteja vie sinne myyjäisiin, niin tilalle jotain muuta.

      Poista
  4. Kauniita kortteja :) Minusta nuo tuohitähdet ovat ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No ne on..pussissa oli 20 eli piisaa muuallekin kun kortetihin.

      Poista
  5. Noista korteistasi tulikin hienoja, tuohitähti on erikoinen :) Parikymmentä korttia pitäisi vielä tehdä, sukat vievät kyllä nyt kaiken ajan :) Leimasimet toimivat hyvin, poro on lempparini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Meillä on nyt ne sarvet mutta kuvausaikaa ei meinaa taas löytyä. Menee taas niin viime tipalle ettei tosikaan. Jos vaikka kirjekuoret tekis hyvissä ajoin valmiiiks niin se nopeuttais.
      Poro on kyllä munkin suosikki, kuusi vähän pliisu tai liekkö värivalinta...

      Poista
  6. Aika satsi! Minä tykkään tuosta tuohesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kylläs aika kivat :)
      Meneekin omaan jakeluun eikä myyjäisiin.

      Poista