25.3.2015

Kaverisynttärit

Tänään merirosvoiltiin sitten toden teolla :)

Juhlapöytä näytti tältä:Laiva oli lastattu pelastusrenkailla :). Vuorasin melonin sisältä foliolla ettei kosteus mee kekseihin. Laitoin ne tarjolle ihan just ennen H-hetkee. Tykin piiputkin pysy kasassa vaikka olivat suorassa kosketuksessa meloniin.

 Lasit puuttuu tässä vaiheessa vielä pöydästä kun samoilla kilisteltiin ennen pöytään menoo.

 Kakku oli minimpi versio sunnuntaisesta. Niin ja eri mallinen. Tipun toiveesta fiksasin vähän sisustaa. Banaani oli muussattuna ja osan suklaasta rouhin kerman sekaan. Oli parempi mitä sunnuntaina (tunnustetaan, söin kaks palaa :D)
Kynttiläarmeija vähän peittää näkyvyyttä, kyllä se laivakin siellä on. 

Tyttöjä johdatti Kapteeni Kalle-Kerttu...en meren kohinalta (spotifystä) kyllä kuullu, että esittelikö itteensä tytöille niinkun oltiin puhuttu :D . Laitoin kellarin rappuun meren kohinaa kun tytöt onki taikajuomia ja -jauheita ja muuten tosi reippaasti kaikki maisteli pulloistaan ja purkeistaan! 

Aikaa meni keijun ettimiseen enemmän mitä olin aatellu ja vilkuilin kyllä kellookin välillä huolestuneena. Jäi kuitenkin aikaa syömiseen ja lahjojen aukasuun. Tipu ois kaivannu leikkiaikaa, mutta kukaan muu ei ollu kotiin lähtiessä sen olonen, että jotain jäi uupuun. Mutta ens vuonna sitten huomioidaan se :)
Tässä Meea Merirosvokeiju mukana juhlapöydässä. Mukavasti oli hehkunu vaatehuoneen perällä. Mulla hehku purkkia tehdessä mm. suupieli. Sattu pieni onnettomuus kun leikkasin valotikun poikki...räiskähti naamaan. Onneks ei menny silmään asti vaan jäi ripsiin. Kyllä pelästyin! Aikalailla lasia semmosen isomman tikun sisässä. Purkin tekemisestä täällä.

 Kilistellessä pamautettiin tykit eli kaks confettipommia. Isompaa roskaa lensi mitä odotin :D

Hamahelmipapukaijat onnistu tosi näppärästi! Luulin, että ne on hankalat, mutta eipä kyllä ollu. Tässä Tipun papaukaija, avaimenperä puuttuu vielä.

Kivaa oli, kyllä kannatti nähdä vaivaa. Eikä ois kyllä onnistunu ilman Kalle-Kerttua nää tsembalot! Naureskelinkin, että mää vaan suunnittelen ja valmistelen ja hän sitten hoitaa hommat :D
6 kommenttia:

 1. Voi vitsi sää vedät kyllä huikeesti, aivan mahtavasti toteutettu teemakekkeri!
  Meillä on huomenna 9-v kemut ja laiskasti varasin liikutatalolta salin johon pistän pojat riehumaan! ;D
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tulee aina innostuttua...
   Riehuminen taitaakin olla ton ikästen poikien mieleen eniten! :D

   Poista
 2. Aivan upeat bileet teillä! Varmaan juhlakalu ja vieraat olivat onnessaan.

  VastaaPoista
 3. No huh, upeat teemajuhlat! Jollain on mielikuvitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lasten juhlat on hyvä tekosyy antaa palaa :D :D

   Poista