8.3.2015

Merirosvosynttärivalmisteluita

Tipsu tosiaan yllätti ja sano että haluaaa merirosvosynttärit. Alkukakistelun jälkeen sitten aloin asiaa muhisteleen :D
Pinterestissä ettiessä merirosvojuttuja törmäsin fairy glow jarsiin ja se oli niin hiano, että piti koittaa keksiä miten se sais liitettyä Tipun synttäreihin.

Tässä hämärässä heti valmistamisen jälkeen.

Aika kellertävä tuli. Tässä vaiheessa ei näy, että oli vaaleenpunasta ja vihreetä kimalletta kanssa.
Purkkiin tyhjennettiin kaks keltasta tikkua ja yks sininen. 
Tässä ihan valossa heti valmistuttua.
Neljä tuntia loisti kuten ekassa kuvassa.

Seittemän tunnin jälkeen näytti tältä:
 Tarkotuksena ois liimata kanteen keiju ja purkki toimii tavallaan lumisadepallona...ei tartte vaan ravistella.

Testattiin myös kalastajien käyttämää fosforijauhetta ja täytettiin purkki vedellä...no, siitä tuli vihreenä loistava vesipurkki. Sieltä tuskin keiju erottus.

Synttäreille ollaan suunniteltu pientä juonen tynkää. 6-vuotiaat tytöt on jo aika touhuajia, niin kiva järkätä tekemistä.  Ideana on ettiä kaapattu merirosvolaivan keiju. Ja se keiju siis on lelukeiju tommosessa (isommassa tosin) purkissa. Kun se on löydetty, pääsee kakulle :)
Pikkasen on suunnitelmat leväällään, mutta luotan, että ne kaiken hässäkän keskellä tässä lutviutuu kyllä kohilleen. Mulla on taas erinomanen apulainen, joka saa sitten juhlissa olla tyttöjen johdattajana (ei nyt olla ihan vielä päätetty, että oisko hän keiju, merirosvo vai joku örkki :D)...
Juhlat lähtis kuitenkin onginnasta. Pitää vielä keksiä, että mitä nyt sitten heti alkuun vois onginnasta vois saada (silmälappuja on tulossa, mutta jollain voi olla jo tullessaan, eli pitää keksiä jotain...) . Viimeselle tulis varsinaisen jutun lisäks pullopostia, jossa ois avunpyyntö keijun pelastamiseks.
Aateltiin, että vielä ei kannata pohjapiirrosta alkaa talosta piirtään vaan kuvaan paikan ja leikkaan palapeliks ja kun paikka on löydetty, sieltä löytyy tehtävä ja seuraava vihje. Tehtäviks ollaan suunniteltu hamahelmipapukaijaa (kasaan niistä sitten avaimenperät kaikille mukaan), riimittelypistettä, korun/onnenamuletin tekoo, miekkapistettä (taikurinpalloista ilmapallomiekat, kenties miekkailua)...värityskuvia mietittiin kanssa, mutta ehkä neljä tehtävää piisaa :) Viimeseltä sitten löytyy keijupurkki ja aarrearkku, missä on kaikille pussukat kotiin vietäviks (Tigeristä löyty sormuskarkkeja, sit pitää tietty kaulanauhakarkit laittaa, suklaakolikoita ja luultavasti Tigeristä "käsikorukuminauha"pussukat). Vähän hassua, että kotiinviemispussukan saa heti alkuun, mutta ajatuksena, että sitten syödään ja loppuajan saavat leikkiä mitä haluavat. Juhlinta-aikaa kaks tuntia. Pojalla oli aina 1.5 tuntia...jotenkin poikien juhlinta oli aina paljon rasittavampaa :D :D

 Porasin tänään simpukoihin reikiä. Korut kasataan niistä ja "timanteista". Sain kätsyn kokosen poran naistenpäivälahjaks. Terän vaihtaminen onnistuu nyt helposti kun sormet ylettää joka paikkaan vaivatta :)

6 kommenttia:

 1. Vau, seurailen mielenkiinnolla synttärivalmisteluja, meilläkin olisi pian edessä, teema ei tosin ole vielä tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan nyt mitä tässä oikein sitten ehtii valmisteleen...ainakin loppupläjäys juhlista tulee blogiin :)

   Poista
 2. Oih, mä en nykyään enää varmaan selviäis noista järjestelyistä jos olis tuonikäisiä lapsia. Mutta tosiaan aika menee mukavammin kun on ohjelmaa, ei mene ihan riehumiseksi. Poikien synttäreistä on tosiaan sellaisia muistoja, että niiden jälkeen oli ihan maitohapoilla. Kivoja bileitä teille!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, näyttää hienolta! Ihanaa juhlaa teille :)

  VastaaPoista