11.1.2010

Kortteja, kortteja

Yritän tammikuulla yleensä tehdä vuoden tarpeiks kortteja. Alottelin yks ilta. Yleensä ne kyllä loppuu kesken vuoden ja teen sitä mukaa lisää kun tarvii. Tai sitten ne on hukassa sillon kun tarvis ja turvaudun ostokortteihin. Teen kortit simppelisti, välillä ehkä vähän liiankin simppelisti. Käytän paljon valmiita kohotarroja ja kiiltokuvia. Vähän sellasta liukuhihnatuotantoo...joskus jos innostun, teen jollekin erikseen spesiaalimman kortin. Tälleen isoja määriä tehdessä en enempiä ajattele kelle tulee mikäkin kortti. Sitten kun tulee aika antaa, valkkaan ko. henkilölle mielestäni sopivimman.
Oon koittanu huventaa askartelutavaravarantojani ja olla ostamatta uusia tarvikkeita, mutta nyt sitten kuitenki lähti Tiimarista mukaan perhoskuviopakkaus, missä oli kohotarrat mukana. Siipiä saa hauskasti halutessaan käännettyä ylöspäin. Näitä kortteja tein aikuisia ajatellen.

Korttipohjia sentään leikkelin jemmakätköstä löytyneistä näytekartongeista, samoin paperit oli vanhoja.
Jännä miten joistakin korteista tulee ajattelematta enemmän miehelle sopivamman näkönen. Ainakin nuorelle miehelle, tässä tapauksessa. Heti on mielessä yks, jolla on loppukuusta synttärit. :D

Korttipohjia ostin kyllä lisää kun kävin kirpparilla. 20 kappaletta yksosasia 1€, ei paha. Poikien korttien tarrat on kanssa kirpparilta, yhdeltä toiselta tosin. Ne piti liimata ihan liiman kanssa, koska  niitä ei saanu pohjamuovista irti niinkun pitäs. Olin varautunu siihe jo ostaessa, oli niin vilposta siellä hallissa.Noi poikien kortit on ny sellanen esimerkki vähä liian yksinkertasesta kortista.

Bambipaperia ostin Kädentaitomessuilta marraskuussa ja tykkään tosi paljon. Harmillisesti paperin painolaatu oli huonoo paperin reunoista. Huomasin sen siellä messuilla jo, mutta ostin silti. Ko.paperia tulee varmaan maaliskuussa myös 1-vuotissynttärikutsuihin.

4 kommenttia:

  1. Ootpas väkertäny taas nättejä kortteja!!

    VastaaPoista
  2. Heiiii! Tosi kivan näköösiä kortteja ja ei ollenkaan vaikuta semmoselta liukuhihnatuotannolta. Varsinki nuo perhoskortit tuos ylimmäs kuvas on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  3. Moikka Sari! Kiitos! :) Ilmeisesti niitten tekeminen sitte vaa tuntuu liukuhihnatuotannolta :D

    VastaaPoista