15.1.2010

Nettiostoksilla

Hahaa, saimpas mettästettyä sitä korteissa nähtyä "bambipaperia" lisää. Nimeltäänhän se siis tietenkää ei oo mitään bambipaperia... onneks kuitenkin älysin kattoo samaan aikaan ostetuista ei-silputuista papereista valmistajan ja sitä kautta löyty sitten tää Eskimo kisses reindeer games....tai onko se sarja siis Eskimo kisses ja paperi reindeer games, tiedä häntä, mutta aika joulusia oli ne muut sarjan paperit mun mielestä joten otin sitten tätä vaan. Oli alennuksessakin vielä täällä , vertailin hintoja ja postikulujaki eri paikoissa. Noi viis paperia tuli Helposti-kuoressa puolitettuina. Taas oli paikka paikoin huonoo painojälkee, minkähän takia.


Käväsin myös tilkkuostoksilla tämmösessä putiikissa ja sieltä ostin pari tilkku bambikangasta. Kuvittelin ostavani kyllä toisen tilkun vaaleenpunasta, mutta värisokeus yllätti ja se onkin vaaleeta...Nooh, ei kyllä yhtään niin kiva, mutta eiköhän siitäki jotain tuu tehtyä. Aika paljon tulee tilkulle hintaa, mutta on ne vaan niin söpösiä. Kyselin ko. paikasta myös mustalla pohjalla samaa kangasta ja voipi olla, että semmosta vielä myyntiin tuleeki.

Menneellä viikolla eksyin myös tänne ja sieltä sitten noi loput jutut, nappeja (jostain syystä en koskaan törmää kirpputorilla nappeihin???), pitsejä, samettinauhaa ja vetoketjuja. Oli aika edukkaat hinnat (vaikken kyllä ookkaan mikään kangaskauppakonkari) ja postikulut ostosten painon mukaan!!
 

Nyt vissiin pitäs alkaa tekeen näistä jotain...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti