9.7.2010

Pääsiäispupuja

Minimanista -50% alesta...hintaa jäi euro/kpl...eipä ollu paha hinta alkujaankaan, mutta olipahan paljon mukavampi ostaa kun sai puoleen hintaan :D

5 kommenttia:

 1. Hahah, mahtavia! Meillä on tällä hetkellä ruohikko niin villiintynyt, että 25 senttiset koristelampaat ovat jääneet jonnekin piiloon.. Ehehee.. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on nurmikolla nyt niin paljon apilaa, etten raaskis sitä ajaa ollenkaan. Mies tykkää kyniä aina ihan puliks. Nyt ajattelin, että jos ajan itte, niin voin jättää apilalämpäreitä sinne tänne :)
  Nyt ei kyllä kykene, liian kuuma.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat leipomukset edellisessä postauksessa..sulla sitä riittää virtaa aina uusiin ja erilaisiin,teeman mukaisiin leipomisiin!Ite aina jämähtää niihin tuttuihin turvallisiin...tylsiin!
  Nyt on niiin kuuma etten varmasti seiso keittiössä yhtään kauempaa kuin pakko.
  Somat ja edulliset puput.Ja apilaa oli meilläkin mökkipiha täynnä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marika! :) No, ei mulla kyllä oikeesti aina riitä, vaikka kaikki tuntuu niin luulevan :P. Homma on vaan niin, etten missään tapauksessa halua jämähtää niihin tuttuihin ja turvallisiin (vaikka kaikessa muussa oonkin extrasuperylijämähtäny :D). Mutta kyllähän se "jämähtämisen" aikakin vielä tulee, sanokaa mun sanoneen :D :D
  Ja sitä paitsi ihan parasta on aina ne kyläilypaikat, missä tietää, että taatusti saa taas sitä yhtä tiettyä tosi hyvää juttua! :)

  VastaaPoista
 5. Älä jämähdä!
  Mukava seurata luovan ihmisen toimintaa.. :)
  Totta kyllä,että mun vieraat varmaan pöyristyisivät jos eivät saisi mansikkakakkua :D :D

  VastaaPoista