17.7.2010

Tammerfestveska

Tai Stam1na-veska...meen nimittäin kattoon yömyöhällä vain ja ainoastaan Stam1naa, enkä sen enempiä tammerfesteile. Hoksasin, ettei mulla oo mitään kesästä kassia tällä hetkellä olemassa, kesäsen mustan mekon kanssa. No, nyt on. Yksinkertasta mallia pussukka, samasta kankaasta tein vuoren, että on vähän tuhdimpi. Mitään vetoketjuja en siis laitellu, ei jaksanu edes miettiä sellasta vaihtoehtoo. Kun sekoilee selvinpäin, niin eiköhän ne tavarat matkassa pysy ilman vetskariakin :D Ehkä vähän pienempi ois voinu olla, nyt mahtuu väljästi kamera ja pussukat ja nyssykät. Kangas on ihanakamalaa Hemtexin paneeliverhoo.

Mallinukella vintin kätköistä löytyny "Kaisu Heikkilä, Tampere"-liivimekko. Ostin joskus -96 kirpparilta Kuopiosta. Häitten jatkoilla pidin samana vuonna, nykyään en ehkä ton väristä päälleni pistäs, paitsi ehkä Vappuna :D  (mahtuis kyllä, testasin :P :D)

7 kommenttia:

 1. Sä oot niin näppärä :)
  Kuis Stamina rokkas? Mä en ole tänä kesänä käyny yhdelläkään ulkoilma keikalla, ei mitään hyvää ole sattunu näille nurkille paitsi silloin kun olin Italiassa :P

  Noi kynttilät tossa edellisessä postauksessa on huiput :D Mulla meni kans edellises kämpässä kynttilät ikkunas tollee :)

  VastaaPoista
 2. Tai sitten mää vaan oon olevinani näppärä :D :D aina välillä :D

  Stam1nahan rokkas täysillä, niinkun aina...eipä oo koskaan vielä hiki valunu pitkin selkää kun oon etukaiteessa kiikkunu...hieman oli kuumat oltavat :D Toikaan ei ollu ulkoilmakeikka, vaan Pakkahuoneella. En oo määkään tänä kesänä missään festareilla käyny. Myötätuulirock oli ainut missä ois ollu paaaljon hyviä esiintyjiä (paitsi KT :P), mutta se jäi nyt kuitenkin sitten väliin. Empä kyllä niin festari-tyyppi ookkaan.

  Kynttilät muuten sojottaa kaikki tällä hetkellä suoraan alaspäin, paitsi toi liila, mikä on kaatunu toho päälle.

  VastaaPoista
 3. Hieno on veska!Sinä se osaat!
  Alemman postauksen kynttilät on kyllä tosi makeet :)
  Mullakin jäi näköjään kaikki kesän ulkoilmatapahtumat(taas)väliin,mutta lokakuussa soi volbeat ja lujaa.Liput on jo jemmassa :)
  Ja siis tod. ihailtavaa että päällesi mahtuu -96 vuoden vaatteet..ei ihan heti meikäläiselle.Ainakaan alkuvuoden,loppuvuoden ehkä...kun Tuulihattu syntyi marraskuussa :D :D

  VastaaPoista
 4. Volbeat-liput on täälläkin odottamassa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas Marika :)

  Volbeat on ilmeisesti joku hyvä...:P :D Hämärästi luulen tietäväni ainakin yhden biisin joka soi Radio Rockilla...se on kyllä hyvä biisi. Oon vaan jämähtäny vanhoihin, varmoihin suomenkielisiin bändeihin, että ei tuu tutustuttua paremmin. Paitsi sillon, jos Mies ostaa jonkun levyn :D

  Jotkut kohdat kyllä tuppaa mulla tätä nykyä oleen tyrskeempiä mitä yli kymmenen vuotta sitten :D Vaikka kuinka olis vähähiilihydraattisella...mutta se taitaa olla luonnollista kehitystä se ;)

  VastaaPoista
 6. Tuosta musiikkijutusta en älyä yhtikäs mitään, mutta tulin ihan vastavierailulle. Löysinkin todella mielenkiintoisen blogin.
  Kiva oli vierailla. Olen niin iloinen siitä, että monet nuoret ihmiset ovat löytäneet meidän mummolan :)
  Tilaa riittää, joten tervetuloa toistekin :)
  tuksu

  VastaaPoista
 7. Kiva kun kävit Tuksu! Juu, ei ymmärrä moni muukaan, mutta ei se haittaa :D

  VastaaPoista