19.11.2010

Arvonta-asiaa ja vähän muutakin

 Luulin, että laitan tänään keikkakuvia, mutta empä laitakaan. Nohevana latasin akun tällä kertaa mutta jätin sen kotiin (kamera oli kyllä mukana) :P :D. Sen suhteen oli vähän erilainen meininki. Hyvät keikat veti Mokoma ja Stam1na!

Keittiön ikkunakin sai lumisadetta tarroilla. Meinasin ensin jollain sabluunalla ja spraylumella tehdä, mutta räki sen verran niitä kuusia lumettaessa, että en ruvennu.

Muutama päivä aikaa osallistua ARVONTAAN. Poika toimii maanantaina onnettarena ja kun pääsee koulusta saa nostaa lipetit pipasta. Ilmottelen voittajat sitten iltapäivästä :)
Oon ihan ihmeissäni niistä kaikista hienoista ideoista mitä sille purkille on keksitty!
Iso kiitos niistä! :)

Muutama osallistumisen arvonen arvonta on muuallakin!

Kannattaa käydä kylässä Pinjalla , siellä on palkintona ihanat tumput ja muutama muukin kiva juttu. Pinja on mm. melkonen  kakkumaakari ja osaa vaikka mitä muitakin juttuja, esimerkiksi tämmösiä.

Birdiebabe arpoo myöskin. Palkintona Virkkuukirja ja emaliastioita! Birdie on mm. taitava ompelija ja innokas kirpputorien kiertäjä. Kipin kapin osallistuun :)


Hauskaa viikonloppua kaikille!




10 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua! Täytyykin käydä vilkaisemassa purkki-ideoita. En ymmärrä miten itse olin tällä kertaa niin "ideaton", etten keksinyt mitään :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelmaikkuna :) Niin jouluinen, kelpaa sitä tonttujen kurkkia noin kauniista klasista :)
    Mukavaa lauantaipäivää sinne. Meikä starttaa yhden lapsenlapsensa, Reettan kanssa kohta Ideaparkiin, synttäriostoksille :) Ihanaa:)
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Piti taas käydä vilkaisemassa niitä ideoita ja hyviä oli tullutkin! Laitatko arvonnan yhteydessä ne esiin blogitekstiin, niin saisi muutkin hyviä vinkkejä?

    Nuo tarrat on vissiin ikkunan sisäpinnalla? Minä laitoin pari sokeri-tärkättyä liinaa ikkunan väliin roikkumaan, jottei linnut lentäisi päin. No toinen tuli jo alas. Ei teippi pitänyt. Pitää vissiin siirtää se sittenkin sisäpuolelle. Näkyvyys kyllä kärsii.

    Kivaa viikonloppua!
    Paula

    VastaaPoista
  4. Mukava arvontapostaus, kiitos. <3 Mua vain jäi mietityttämään mikä tuo "muitakin juttuja" on kun en saa sitä auki. :)

    VastaaPoista
  5. Merja: Kiitos, mukavaa sunnuntaita sulle! :) Oon huomannu omalla kohdalla, ettei aina leikkaa, ei sitten millään. Parhaat ideat tulee ilman "käskyä".

    Tuksu: Kiitos :) Mukavaa päivää sinne!

    Paula: Kiitos, hyvä idea. Voisinkin tehdä jonkinlaisen referaatin purkki-ideoista. Jos en nyt siihen huomiseen arvontapostaukseen ehdi, niin teen sen sitten tässä lähiaikoina ihan erikseen.
    Joo, tarrat on ihan sisäpinnassa. Mulla on niitä pikkusia virkattuja hiutaleita verannan ikkunoissa, niin ne on ihan nuppineuloilla vaan karmin välissä, sisäpuolella kanssa. Samalla lailla on ollu isompaakin liinaa ja joskus myös verhotangosta. Eikös ne tirpat sen hoksaa vaikkei välissä ookkaan.
    Kiitos, samoin! :)

    Pinja: Ohops, kämmäsin sitten kuiteskin sen linkin. Tuli sählättyä sen kanssa oikeen urakalla kun en keksiny hyvää sanamuotoo :P Korjasin sen nyt ja pitäs toimia. Muutin vähän lausettakin taas :D

    VastaaPoista
  6. Ikkuna näyttää kauniilta pimeässä, näyttää rauhalliselta. Tiedän, teillä ei ole rauhallista :D :D

    VastaaPoista
  7. Kiva tuo ikkunakuva!!! Mukavaa pyhäpäivää!!

    VastaaPoista
  8. Oi mikä ihana lumisade ikkunassa.Mistä noita tarroja saa?Vai ootko tehny ite?Tahtoo kuitenkin kans.. :)
    Huomista arvontaa jännityksellä odottaen..
    Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  9. Whaaaaat?!!!! Olitko rytmiksellä?? Mullakin oli lippu sinne mutta olin niiiiin väsyny etten jaksanu lähtiä =/

    VastaaPoista
  10. Äite: On meillä aina iltamyöhällä ;)

    Kiitos Liisa :)

    Marika: Kiitos :) Hiutaleet on ääriviivatarroja....tai eihän ne siis oo varsinaisia ääriviivatarroja, mutta sillä nimellä niitä myydään ja arkit on samanlaisia. En nyt tarkalleen muista mistä oon ostanu, hyvin varustetut askartelukaupat myy. Googleen kun laittaa lumihiutale ääriviivatarra, niin tulee ostopaikkoja ja kuvia :)
    Muakin vähän jänskättää se arvonta!

    aNNa: Olin edellisiltana Pakkahuoneella Tampereella :) Oli tosi siistiä, kun keikat oli kerrankin ihmisten aikaan. Mokoma alotti het kasin jälkeen.

    VastaaPoista