28.11.2010

Ensimmäisenä Adventtina






Hämeenlinnan Suurkipputorilta eilen löysin määkin itelleni sydänvuoan :)
 Kiinnitysrenkula hernekeittopurkin renkaasta. Idean bongasin Liisalta, joka taas oli bongannu sen Anna hyvän kiertää-kirjasta. Tosin mulla nyt on tossa vielä rautalankaviritystäkin seinän puolen kiinnityksestä johtuen. JaanaElinan vuoka on kyllä nätimpi, idean nappasin hältä :)






"Enkelikello" Minimanista (laitoin ensin, että Tokmannilta, sekotan ne aina). Miinuksena ettei helky. Täytyy tutkailla vielä Jyskinkin versioo. Se on ainakin isompi, koska siihen tulee useempi tuikku. Livenä en oo nähny vaan mainoslehdessä.









12 kommenttia:

  1. Voi kun nättejä juttuja. Toi eka
    kuva on ihan mahtava :D
    Sinä se taas olet jaksanut räpeltää kaikkia ihanuuksia! Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Teillä on noita väsähtäneitä pukkeja enemmänkin.Eivät taida pysyä emännän tahdissa.

    Voi miten hurmaavia pieniä tonttulakkeja.Mistä sie tuollaisia löysit.

    Sydänvuoka on kiva.Ja kiitos kehuista.Mulla se roikkuu silleen kenollaan kun tuo kiinnitysreikä on etureunassa ja halusin sen silleen eteenpäin roikkumaan.Ymmärsinköhän nyt itekään mitä tässä selitän,mutta yritä sie ymmärtää.

    Nuo festivokynttiläjalat on upeita.Tahtois kanssa,muttei raaski ostaa.

    Onpas veikeä enkelikello.Meidän kellosta hävis yksi osa,sellainen piikki,joten sitä ei voi oikein käyttää.Pitäis katsoa uutta minunkin.

    Oikein mukavaa alkavaa viikkoa

    VastaaPoista
  3. Hämeenlinnan kirppis on ihan minun suosikkipaikka, sieltä tekee joka kerta parhaat löydöt.

    Ihania joulutunnelmia :)

    VastaaPoista
  4. Kodinhenki: Kiitos :) Pitäs koittaa alkaa saamaan lahjaräpellyksiäkin aikaseks, ettei jää viime tinkaan. Ostohommat on melkeein hoidettu, mutta omatekemät on ihan vaiheessa.
    Mukavaa viikkoo alkavaa viikkoo sullekin! :)

    JaanaElina: Hih hih, tää on oikeestaan se ainut väsähtäny, kattilassa oleva jumppaa ja se yks pyllistelee :D
    Pikkuruiset tonttulakit on Tiimarista, niitä myydään siellä kahden pakkauksessa. Kattelin jo viime vuonna ja nyt piti sitten ostaa vaikkei ollu paikkaakaan mielessä siinä vaiheessa :D
    Mää mallailin kanssa tota vuokaa, että miten päin sen nyt haluaisin ja se ois ollu kivemman näkönen toisin päin, mutta en halunnu sitä kenolleen. Se sun vuoka on oikeen sellasen vanhanaikasen näköne :)
    Äiten kätköistä oon saanu kaks noista Festivoista ja yhden ostanu kirpparilta. Eilen kattelin kirpparilla niin kolmella pallukalla ois ollu 14€, mutta en viittiny ostaa kun on se jo. Jos hommais ensin ne mitä puuttuu. Cittarillakohan ne nyt oli -20%, mietin vähän, että jos veronpalautuksilla ostais sen 2-pallukkaisen. Tai sitten vaan kytistelen kirppareilta, mutta on ne sielläkin välillä hinnoissaan, joskus jopa kalliimmalla kun kaupassa :P :D.
    Kiitos, mukavaa alkavaa viikkoo sinnekin!:)

    Merja: Tällä kertaa määkin tein sieltä parhaat ostokset, en mitään ihmeitä mutta piparimuotteja ja silikonivuokia saippuahommiin. Käytiin siellä Kauppahallissakin Riihimäellä mistä vinkkasit. Pitää ehdottomasti käydä lämpösemmällä kelillä uusiks! Muutaman piparkakkumuotin ostin sieltä. Kiitos vinkkauksesta, mahtava aarreaitta! Pitää vaan osata vähä kattella ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania juttuja siellä taas. Mä en olekkaan "pitkään aikaan" päässyt Hämeenlinnaan. Sieltä olen kyllä hyvät löydöt tehnyt, usein.
    Nyt meillä meni tämä päivä, kun Äidin kanssa vietimme sellaista hiukan surumielistä adventtia....
    Mukavaa viikkoa sinne, Voimia touhuiluihin
    tuksu

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tuksu! Mukavaa alkavaa viikkoo :)

    VastaaPoista
  7. Ihanaa eka adventin jälkeistä päivää :)Mistähän määki löytäisin sydän kakkuvuuan...en oo kirppareilla nähny nyt ainakaa vähään aikaan..

    VastaaPoista
  8. Minä aina vaan toistan itseäni, mutta toistan kummiskin:) Ihanaa tunnelmaa täällä taas!! Minullakin on samanlainen sydänvuoka, käytän sitä välillä leipomiseenkin.

    Marraskuun viimeisiä päiviä viedään, kivaa loppukuuta!

    VastaaPoista
  9. Mukavia juttuja ja on tuo sydänvuoka kaunis.. On tämä blogimaalilma hieno... ihanaa lukea toisten tekstejä ja miettiä, että mistähän päin tämäkin teksti on lähtenyt..:)
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  10. Voi suloisia noi pikkutonttulakit ja tontut!! Festivokynttilänjalkoja löytyy täältäkin useampi, lahjaksi oon niitä jo vuosia toivonu. Ite ostelen kirppiksiltä niitä joissa Sarpanevan signeeraus pohjassa.

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Olen miettinyt, etten millään malta lyödä reikiä vuokiini, mutta nytpä ratkesi sekin ongelma. Loistoidis suorastaan...

    VastaaPoista
  12. Kiitoksia kaikille kommentoijille, mukavata kun kävitte! :)

    VastaaPoista