13.11.2011

Kuvasaippua

Pikanen saippuatestaus tänään ennen isänpäiväkahveelle lähtöö. Idea välähti päivä pari sitten päähän ja aattelin kyllä karvasemman kaverin :D :D kuvaa saippuaan, mutta Papalle väänsin tään.Kuva on siis lapsista Nenäpäivänä.
Muottina oli maitotölkki. Saippuamassaa en värjänny, pistin vaan mustaherukan tuoksua. Tulostetun kuvan laminoin. Laitoin ensin kerroksen massaa ja annoin jähmettyä. Kuvapuoli ylöspäin jähmettyneen päälle ja uutta massaa niskaan. Maitotölkistä kun ei näy läpi niin en älynny, että kuva nousi toisesta kulmasta ja ois kaivannu vielä massaa lisää. Nyt käytössä kuva alkaa varmaan aika nopeesti pilkistään sisästä. Tiedämpä sen sitten seuraavalla kerralla.

Ilmakuplia oli tarkotus vähän juustohöylällä kaapia, mutta kiireessä rouhin vähän vierestä, siks kuvassakin näkyy hivenen epätasasta pintaa...

p.s arvontaan pääsee oikeelta :)

7 kommenttia:

 1. Hieno lahjaidea.

  Milloinkahan ehtis kokeilla omat saippuat,on ne niin ihania.

  VastaaPoista
 2. No mutta!!!! 8) Pisteet ideasta :)

  VastaaPoista
 3. Pappa ei taida raaskia käyttää saippuaa, hyvä kun kuva jää muistoksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille kommenteista :)
  Mietin kyllä paljonkin sitä, että raaskiiko moista saippuaa sitten ees käyttää...mutta eikös sitä nyt säästellen ainakin. Kuvahan jää sitten kuitenkin kouraan jossain vaiheessa :) Saman kuvan ympärille voi sitten valaa uuden saippuan. Jos se nyt siis ihan hyvänä siellä sisässä säilyy...sitähän ei tiedä vielä.

  JaanaElina, kannattaa kokeilla, suht nopsaa ja kivaa puuhaa. Siis sillä valmiilla saippuamassalla :)

  VastaaPoista
 5. Loistava idea!!
  Ihanat lapset nenäpäivänä :))

  VastaaPoista
 6. Kiitti Marika :) Huom. Tipun vaisu ilme :D Itte halus illalla että ostetaan noi nenät ku tarhassa oli joillain ollu. Sit kun laitto sen ja katto peilistä, niin eihän se yhtään näytä Primpsessalle :D :D

  VastaaPoista