10.11.2011

Potkuri ja kulkusia

Uusia lukijoita on tupsahdellu taas, tervetuloo :)Käykääpä osallistumassa arvontaan. Meinaan kirjottaa arpaliput käsin, niin mitä enemmän sen hauskempaa :D (jos paljon on nimiä, niin sitten ei oo kyllä enää takeita että saan käsialastani selvää :P :D)

Tänne meille aukes joku halpakauppa, en muista nimee enkä oikein nyt ees tiijä, että onko se joku pidempiaikanen juttu vaan joku väliaikanen. Oli se liiketilan laitto sen olonen, että siinä ollaan vaan käymässä...no, joka tapauksessa poikkesin siellä ohimennessä kun huomasin että kaikki tavarat -50%...
Mukaan lähti toi potkuri (2.50€). Ne oli siellä läjällä vaan sikin sokin, eli en oikein nyt tiä että mihin se on  tarkotettu. Jossain oon joskus noita nähny, mutta onko ne nyt joku kukka -vai lyhtyalusta...Itte aattelin siihen ihan jotain tyyppiä lykkiin tai kyytiin.... Maalasin sen valkeeks kun oli musta. Punanen ois tietenkin ollu aika perinteinen...

Punaseks spreijasin noita kulkusia. Malla oli joku aika sitten tilannu hauskoja kulkusia ja siitä välähti että maalaan omat tylsät ja ehkä vähän rumat kanssa. Kärpässienen väriset on suosikit. Täplät on tehty kohovärillä.
Pitää mennä ulkoo ettiin lisää maalattavia, mulla on ollu yli puoli vuotta ulkona ruostumassa noita, mutta ei ne oo ruostunu ja nyt mulla on sellanen mielikuva, että ne on hävinny omenapuusta...
Kulkuset on tommosia isompia, ostin viime vuonna Prisman joulualesta isohkon purnukan kun halvalla sai :D

Niin ja en kyllä yhtään tiä että mihin noita laitan, mutta pitäähän sitä nyt kulkusia olla... :D :D9 kommenttia:

 1. Eikös tämä olekkin kuin tehty sille Keijulle, joka asustelee kesäsin teidän pihalla. Harmi vaan, että on nyt talviunilla :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpönen. Näin muuten tänään glitteriä hevosessa!=o(
  Mutta tuo potkuri on söpö. Voisko se olla tuikkuteline? Kun tossa sivussa on tollanen väkänen, niin pitäiskö ne pientä tuikkukynttilää paikallaan? Öö - tai sitten se on kännykkäteline tai sitten ihan vaan koriste. Soma se joka tapauksessa on ja vielä parempi noiden kauniiden punaisten kärpässieni helistimien kanssa.:)

  Sä olet kyllä kova maalaamaan aina kaikkea! Tykkään kyllä, että tuo valkea potkuri on kaunis.

  t.Paula

  VastaaPoista
 3. Nii ja harakat on vieny ne kilistimet!

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi kun hieno kelkka, olisiko hankalaa hakea minullekin sellainen ? Jos niitä vielä olisi :D

  VastaaPoista
 5. Emmi: Ai niin Ludmila :D No ei(taitaa olla ikiunilla)...mietin kyllä, että pitäiskö värkätä joku uus tyyppi samalla mallilla...mutta ei oo aikaa...

  Paula: Kiitti :) Kuva taitaa vähän valehdella, toi on isompi potkuri (kulkuset on paaaljon isompia mitä ne pikkuset, tonttulakkiin sopivat)...että oisko uutta ideaa mihin se on tarkotettu? :)
  Mää aina välillä muistan että melkein kaikkee voi maalata...joskus teen sitten aina kirppareilla esim. ohareita kun en älyä, että väriä saa vaihdettua.
  Osa kulkusista löyty muute :)

  Äite, soittelen :)

  VastaaPoista
 6. Tottahan kulkusia pitää olla!Mun pitää lähtä metsästämään omiani :)
  Sulonen potkukelkka!Onneksi luin kommenttisi tuosta edeltä;kuva valehtelee,luulin myös ihan pikkuruiseksi...
  Olen varma että keksit sille käyttöä!Kuvan kera sitten :)

  VastaaPoista
 7. Magee potkuri :) Ja kulkuset, niitä täytyy käydä hommaamas itekkin ..en muista että mulal ois ainuttakaan.

  VastaaPoista
 8. Harakat ei ollu sit vieny kaikkia :)
  Olisko se barbin kelkka tai nuken? Tosin se noin koristeena on kaunis!

  t.Paula

  VastaaPoista
 9. Marika, mulla ei käyny mieleenikään, että potkuri näyttää pienemmltä kun onkaan :) Kyllä mää siihen jonkun tyypin vielä metästän. Ohimennen Prismalla hupmasin, että hyllyt notku kaikkia tonttuja sun muita, täytyy mennä ne paremmalla ajalla tutkiin.

  Eks ookki aNNa :)

  Paula, vai oisko se sitten jollekin lyhdylle tarkotettu...joka tapauksessa sille vielä kyytiläinen/kyytiläiset tulee :D

  VastaaPoista