26.2.2012

Ramsign numerokylttiarvonta

Myös mulle tarjottiin arvottavaks posliinista emalinumerokylttiä tanskalaisesta Ramsignista.
Kyltit on mun mielestä hienoja. Harmi etten voi tällä kertaa itte osallistua :P :D
Arvonnan voittaja saa palkinnoksi valita yhden numerokyltin (1-5 numeroa) Ramsignin valikoimasta.

Säännöt:

Osallistua saa kaikki, ketkä on kirjautunu bloggeriin, myös Suomen ulkopuolelta.


Jokainen kommentoija saa automaattisesti yhden arvan. Jos kertoo, mikä juuri tänään on tehnyt onnelliseksi, saa toisen :)

Arvonta päättyy Naistenpäivän iltana 8.3.2012 klo 18.00.
Arpomaan pyrin samana iltana, viimeistään seuraavana päivänä. 

Blogittomien varsinkin pitää olla tarkkana, odotan voittajan yhteydenottoa 2 päivää ja jos mitään ei kuulu, arvon uudestaan.

 Palkintona siis yksi Ramsignin numerokyltti(sis.1-5 numeroa).

Lykkyä kaikille!
Ramsign löytyy myös Facebookista, sieltä oon näitä kuvia tähän kopsaillu. 





37 kommenttia:

  1. Ehdottomasti mukana! Meillä puuttuukin numerokyltti talon seinästä (eikä olla asuttu kuin vasta 11 vuotta tässä). Kaapissa se kyltti kyllä on, mutta kun se on niiiin ruma, muovinen. Tuommonen olis tosi ihana ♥

    VastaaPoista
  2. Jess!!! Minut onnelliseksi teki tänään se, että sain ilahdutta miltei 93 vuotiasta äitiäni. Tein hänen luonaan lounaan:-)
    tuksu
    Saanko siis 2 arpaa:-)

    VastaaPoista
  3. Juuri kirjoitin blogiini siitä, miten joskus tavallinen päivä voi vaan olla niin onnellinen päivä. Mut teki tänään onnelliseksi uusi sohvatilaus (materialismi tekee onnelliseksi), kirppikselle lähtevien tavaroiden määrä ja sitä myötä keventyneet kaapit (materiasta eroon pääseminen voi siis myös tehdä onnelliseksi) sekä ihana, aurinkoinen päivä, muffinssit, uudet villasukat, onnelliset kissat ja kaikkineen tämä ihana sunnuntai. Ja tuo ihana mies, joka ihanasti maalasi meidän vähemmän ihanan vessan taas ihanan valkoiseksi. :)

    VastaaPoista
  4. Meillä puuttuukin mökiltä vielä numerokyltti seinästä, joten koitanpa nyt onneani arvonnassasi. :)

    Minut teki tänään erityisen iloiseksi huikaisevan kaunis auringonpaiste, joka meitä helli kun kävimme katsomassa nuoremman tyttäremme tanssiesityksen läntisen naapurimaan puolella. Ihana kevät tekee siis tuloaan!

    Kahdella arvalla mukana mukavassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  5. Tänään minut teki onnelliseksi Aurinko! :) eli siis kahdella arvalla mukana? :D

    VastaaPoista
  6. Tänään minut teki onnelliseksi tyttären tyttären aamuinen herätys, kun nukkui mummin ja ukin kanssa samassa huoneessa, että äiti sai nukkua kokonaisen yön sekä yhteinen aamupäivä leikkien.
    AIvan ihania noi numerokyltit, just aamupäivällä juteltiin tyttären kanssa sisutamisesta, kun he ovat muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin ja siinäsivusimme myös näistä kylteistä.
    -päivi-

    VastaaPoista
  7. Mukana ollaan! Vaikka poika tuli kipeäksi niin hänen ihanat sanat: olet mulle maailman tärkein - saivat todella onnelliseksi. Ilta meni suklaamuffinsseja ja maitoa nauttien :)

    VastaaPoista
  8. Jes, ihana arvonta. Meidän talon numero on maalattu nurkkalautaan, joten palkinto tulisi niin tarpeeseen.

    Tänään oli mukavinta se, että luokkakaverini Mika yli neljännesvuosisadan takaa tunsi heti ja muisti vielä nimenkin, vaikka emme juuri muuten kavereita olleetkaan, kun vielä oli tyttö- ja poikapöpöt niin vahvana kun kuutosluokalta pääsimme.

    VastaaPoista
  9. Kiva palkinto, jota tavoittelen kahdella arvalla! Onnellinen olin tänään, kun sain jo pitkään järjestämistä kaivanneet paperit kunnon järjestykseen ja paljon turhaa paperia pois kaapista lojumasta... =)

    VastaaPoista
  10. kahdella arvalla olen mukana. :)

    onnelliseksi tänään teki, kun uusin nelijalkainen työystäväni (4v hevonen) käyttäytyi ikäisekseen fiksusti yllättävässä tilanteessa, eikä nostanut aiheesta fiaskoa. :)

    aaveennet@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kahdella mukana. Tänään onnelliseksi teki lapsen kanssa askartelu.

    VastaaPoista
  12. mukaan arvontaan.

    onnelliseksi teki tänään ihanat lapsemme. päivi

    VastaaPoista
  13. onnelliseksi minut tekee kun saan alkaa purkaa viikonlopun kirppariostoksia ja sain herätä omassa sängyssä
    kahdella siis olisin mukana

    VastaaPoista
  14. Mä niiiiin toivoisin tämän arvonnan voittavani :D Mut teki tänään onnelliseksi hidas aamu kun saatiin lasten kanssa möllötellä sängyssä lämpöisen peiton alla <3 Kahdella arvalla mukana siis :)

    VastaaPoista
  15. Mut teki onnelliseksi se, että nukuin erittäin hyvin 10tuntia, ilman heräilyjä, painajaisia taikka suonenvetoa :) Ja kyllä mä aika paljon naureskelin tälle musavideollekin http://www.youtube.com/watch?v=0eYBspDbGqc Mä en oo ihan varma että onko toi vaan hirmuhauska, vaiko meganolo :))))

    VastaaPoista
  16. Hii ! Ompa ihania numerokylttejä. :)

    Mut teki tänään onnelliseksi se, että sai herätä oman kullan kainalosta ja kouluunkaan meneminen ei ollutkaan niin tuskastuttavaa vaikka flunssa vaivaakin. :)

    Kivaa alkuviikkoo sinne♥!

    VastaaPoista
  17. Mukaan arvontaan,kiitos! Mut teki tänään onneliseks lapsenlapseni puhelinsoitto! kahdella mukaan..

    VastaaPoista
  18. Mukana ollaan! Tänään minut teki onnelliseksi mm. se, että selviydyimme tuolta tappokelistä Hesasta kotiin ehjin nahoin:)

    VastaaPoista
  19. Hienoja kylttejä, mukana ollaan. Tänään minut teki onnelliseksi, kun löysin kivan askartelulehden kaupan lehtihyllystä

    VastaaPoista
  20. Minä olen yhdellä arvalla mukana, kun minä en oikein onnellinen ole tänä päivänä...tyttö sairastui, jäi kotiin koulusta, päivä on harmaa, ja itsellä tuntuu että tuleeko flunssa vai ei... ja ylihuomenna on Nightwishin konsertti..huolettaa, pääseekö sinne nauttimaan hyvästä musiikista ja tietenkin Tuomaksesta ja Marcosta!!

    VastaaPoista
  21. Mukana arvonnassa!

    Onnelliseksi minut juuri tänään teki suihku ja herkullinen suklaa:)

    VastaaPoista
  22. Mukaan kylttiarvontaan. Tänään minua ilahduttí erityisesti se kun riensin kiiruulla autoni luo, ja se kökötti pihalla täysin sulana. Ei tarvinnut skrapata ikkunoita eikä huiskia minuuttikaupalla lumia pois.

    VastaaPoista
  23. Tänään teki tosi onnelliseksi Ikea käynti tosi ihanassa seurassa ;)

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukaan.
    Tänään erityisen onnelliseksi teki se, että pääsin katsomaan tytön esitystä koululle. Tyttö voitti jälleen kerran jännityksensä - jes :)

    VastaaPoista
  25. Heips!Mukana ollaan :)
    Juuri tänään olen onnellinen,koska odotettu hiihtoloma alkaa ja sain puhelun opettajalta;vapautus vipasta valinnaisesta eli valmistun PIAN! :)

    VastaaPoista
  26. Perjantaita! Mukana arvonnassa. Tänään tulin hurjan onnelliseksi, kun näin heti aamulla kalleimmasta aarteestani, 5-vuotiaasta pojantyttärestä otettuja uusia kuvia availemassa synttäripaketteja :)

    Keväistä viikonloppua. Muuten ihana tuo jäädytetyt tulppaanit-kranssi :)

    VastaaPoista
  27. Mukana tietenkin!

    Minut teki tänään onnelliseksi veljeni poika, joka esitteli ylpeänä (yleensä varsin hiljaisena) varhaisteininä uutta puhelintaan!

    Ihana tulppaanijäädyke!

    VastaaPoista
  28. Minä olen tänään onnellinen lauantaista, auringosta, uudesta tulevasta takistani...:)

    VastaaPoista
  29. En oo vissiin viel osallistunu, niin korjataan sekin nyt... Kahdella mukana. Tänään on onnelliseksi tehnyt ihanan keväinen ja aurinkoinen päivä! :)

    VastaaPoista
  30. Onnelliseksi minut tänään teki avulias ystävä <3

    VastaaPoista
  31. Arvonnassa mukana. Tänään tulin onnelliseksi ihanasta auringon paisteesta. Kävimme koko perhe luistelemassa ja lisäksi kävin hiihtämässä.

    VastaaPoista
  32. Mukana kahdella arvalla :) Tänään minut teki erityisen onnelliseksi se kun sain lapset takaisin viikon lomareissulta. Ja voi sitä äidin onnea kun lapsi juoksee riemuissaan äidin syliin halimaan :)

    VastaaPoista
  33. Mukana tottakai :)

    On monta asiaa miksi olen tänään (taas) erittäin onnellisella fiiliksellä :). Olemme lomailemassa rakkaan siskoni luona rakkaan tyttöni ja rakkaan koirani kanssa :). Lisäksi aurinko paistaa ihanasti, joten täst onki kiva lähteä ulkoilemaan!

    VastaaPoista
  34. Mukaan kahdella arvalla. Tänään heräsin onnellisena, lapsi (8kk vanha) nukkui koko yön heräämättä ja herätteli 7.30 jokeltelemalla, lisäksi aurinko teki iloiseksi.

    VastaaPoista
  35. Eilen minut teki onnelliseksi hevosystävän hörinä <3

    VastaaPoista
  36. Mukana arvonnassa!
    Tänään koin suurta onnen tunnetta kun koko perhe oli yhtäaikaa aaamiaisella!(kaikki siis kotona ja terveenä:)

    VastaaPoista
  37. Arvonta aika on päättyny. Arvonta suoritetaan tuota pikaa :)

    VastaaPoista