24.2.2012

Tulisempi Karppipannari

 Tonnikalakarppipannaria oli aiemmin täällä. Nyt oon muutaman kerran  laittanu tölkillisen chilitonnikalaa  ja on kyllä ollu hyvää. Chilin tulisuus oli vähän eri molemmilla kerroilla. Nyt oli tujumpaa, mutta ei liian, koska mun ikenet ei palanu :D
Alkuperänen Tonnikalapannarin ohje löytyy täältä. Pyreen siis unohdan melkein joka kerran ja kerran oon unohtanu tonnikalankin ja se oli kanssa niin hyvää, että tehtiin toisenkin kerran niin :)
Tässä tulisemman ohje:

6 kananmunaa
250 g raejuustoa
200 g juustoraastetta
50 g voita
1 tlk chilitonnikalaa

Hupsautus rakuunaa ja ripsautus valkosipulijauhetta.

Voi sulatetaan ja kaikki aineet sekotetaan keskenään. Paistetaan leivinpaperin päällä pellillä 200 asteessa kunnes näyttää kypsältä(tai siis kun on kypsä :D).


Kokeilin joku aika sitten tomaattitonnikalallakin, mutta oli aikas pliisun makusta.

11 kommenttia:

  1. Täällä on pannari jo uunissa,kiitos ohjeesta.Mukava saada jotain vaihtelua aamupalalle.

    Hieno keiju taas sinulla tulossa.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Sinä taidat karpata koko ajan? hölläätkö välillä, eli mätätkö hiilari höttöö naamariin;-D Minulla kuuluu karppausruoka ruokavelioon vaihtelevasti, välillä pitää pitää hiilaripäivä:)

    VastaaPoista
  3. Mulla on jäänyt tutustumatta oikeastaan koko karppihommaan, ei taitais mun itsekuri riittää :D

    VastaaPoista
  4. JaanaElina, kokeilemalla pannariin saa oikeet suhteet. Kahella tonnikalapurkilla, niinkun alkuperäsessä ohjeessa tulee mun makuun liian tonnikalanen.
    Kiitos samoin :)

    Liisa, juu, kyllä mää periaatteessa karppaan koko ajan.En laske mitään, mutten syö sokeria, perunaa enkä juurikaan viljatuotteita. Kaupan karppileipiin oon haksahtanu eikä mun maha turpoo niistä niinkun tavan leivästä. Jos nyt kylässä oon, niin syön siellä kun on vaivaa nähty ja tehty ja ravintolassa saatan ottaa ruuan perunoilla. Joskus iskee karkinnälkä ja vedän ihan tavan suklaata ja karkkia kaksin käsin :D Nyt oon syöny appelsiineja siihen malliin, että hedelmäsokeria tulee ihan liikaa, mutten ota sitä niin vakavasti.

    Hannele, sulla ainakin ois aika tiukat paikat kotosalla jos jatkaisit(te) leipomista samaan malliin :D Meillä on pakosta leipominen vähentyny huomattavasti koska en pysty oleen maistelematta ja syömättä jos teen herkkuja :P Tai välillä pystyn mutta en aina.

    VastaaPoista
  5. Ens viikosta alkaa karppaus täälläkin, hyvän kuuloinen pannari :) Karppaus on nyt pakko aloittaa kun toinen työtakki ei mahdu päälle, päätä särkee ja on muutenkin "tunkkainen" olo :D

    VastaaPoista
  6. Mä olen kans nyt karpannu 40 päivää, ajattelin että vähän lähtis kiloja ja nää ihottumat mut paskanmarjat, paino senkuin nousee ja kädet kutisee niinkuin ennenkin, olo toki muuten paljon parempi. Olen vetäny tiukkaa linjaa tai en mä tiedä onko se tiukka mut noin 20-40g hiilareita päivässä... Nyt just tarttis vähän jotain kannustetta jaksamiseen, pelkkä väsymyksen selättäminen ei oikein riitä, tahtoo nää makkarat pois kesäks eikä näytä nyt toimivan siihen. Tosin kaikki sanoo että ei ne heti lähde eli jos ny vielä katson kuukauden ja sit pitää muuttaa taktiikkaa ;)

    VastaaPoista
  7. Äite, no jos takki ei mahu päälle, niin hyvä motivaattori :)

    Anna Clarissa, hmmm...en oo mikään asiantuntija kylläkään, mutta ois nyt vähän pitääny jo tippua. Tai oikeestaan, painohan ei välttämättä laske mihinkään, joillakin jopa nousee, mutta senttejä karisee. Oisko sulla joku klikki nyt siinä syömisessä, rasvaa esim. liian vähän...?
    En tiijätkö käytkö täällä lueskelemassa, mutta kävin alkuun aika tiuhaan hakemassa vinkkejä (en oo ees rekisteröityny):
    http://karppaus.info/forum/

    Ei mullakaan alkuun miten ropisemalla paino tippunu eikä sentit, niinkun monella muulla...muttei sitä lisää tullu. Kun alotin, niin puolessa vuodessa lähti 10 tai 11 kg (ei muista enää :P)

    Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  8. Sanovat että juoda pitäis muistaa paljon ja jos paino ei ala laskemaan, niin rasvoja vähemmäksi ja proteiineja lisää!!

    VastaaPoista
  9. Jep karppausinfo on tullu tutuksi ja Finelin sivuilla käyn laskee hiilariarvoja...noh sinnikkäästi eteenpäin, koitetaan :)

    VastaaPoista
  10. Niin, toi vesihomma tuli mulla mieleen vielä kans. Join sikana sillon alkuun. Oon aika huono juomaan ja nyt se on jääny.

    VastaaPoista
  11. Mmm... chilitonnikala on lempparia!

    VastaaPoista