2.8.2013

Kesän kirppariostoksia

Uusimmat ostokset on kuvaamatta, mukava saalis kyllä tuli. Kierrettiin neljä kirpparia putkeen tossa viime kuun lopulla.Vaatteita on löytyny kanssa mukavasti, lähinnä töihin, mutten niitä oo kuvaillu.
Tää oli pakko ostaa, tuli niin lapsuus mieleen. Tais olla 50 senttiä, Tuunarista.

Tää oli kanssa viiskytsenttiä. Paikkaa ei oo vielä löytyny, mutta oli se jotenkin niin söpö että oli pakko ostaa kanssa...

Käytiin Sastamalassa Herra Hakkaraisen talossa niin samalla reissulla pyörähdettiin jollan lähetyskirppiksellä ja sieltä löyty tämmönen vinkee pitsipaita.

Kennyn taisin ostaa jo keväällä.

Tilkkuliina löyty eurolla jostain, en muista ny mistä.
Pitäs kyllä useemmin saada aikaseks mennä kirpparoimaan!

Hauskaa viikonloppua kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Siitä tulikin mieleeni, että piti lomalla kierrellä kirppareita...Käytiin kyllä loman alkaessa Fiskarsissa ja Bilnäsissä antiikkipäivillä, mutta se ei ole ihan sama. Nyt on viikko lomaa jäljellä, joten vielä ehtis...
  Olet tehnyt kivoja löytöjä:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma on kyllä otollista aikaa käydä sellasilla kirppareilla missä ei yleensä käy.Tai tehä kunnon kierros niillä omilla vakkareilla :). Nykyään oon koittanu vähän etukäteen kattella otollisia kirppareita matkan varrelta jos ollaan johki menossa.
   Kiitos :) Mukavan lämmintä lupailtu!

   Poista
 2. Tuo apina on mainio, tulee itsellekin lapsuus ihan mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatto olla että mulla ei itellä oo ollu noita, mutta kavereilla oli ja mitään tarkkaa ajankohtaa en ees muista koska noi oli pop...oon saattanu olla jo isompikin sillon...ja onko noilla joku ihan nimikin.. :)

   Poista
 3. Tuo Monchichi-apina tuo heti muistoja mieleen. Mulla on ollut sellainen alakoululaisena 80-luvun alussa ja muistan kuinka ostin sen jumppakisareissulta :) ja se oli vuosikausia kiinni lampussani. Pitäis varmaan saada uusi :)

  VastaaPoista
 4. Heiii.. mulla on tommonen apina jossain :-D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, täälläkin on tehty hienoja kirpparilöytöjä! On ne kyllä vaan upeita paikkoja, kun niitä löytöjä tekee :)

  VastaaPoista