26.8.2013

Valmis lattia, valmiit seinät

Eilen illalla näytti jo tältä.
Tapetti ja vaalee lattia pelastaa tota mun mielestä liian pinksua seinää. Tipuhan tietenkin on siitä kaikkein innoissaan ja meinas, että sänkykin pitää maalata pinkiks. No, ei maalata. Se pysyy mustana ja sen myötä huoneeseen tulee muutakin mustaa, ettei ihan "öklöprimpsessa" kuiteska.

Tapetti on yhestä kohti vähän kuprulla, koska seinä kupruilee alla...:P. Siihen kehitetään päälle vaan jotain juttua, eikä siitä sen enempää :D. Vanha talo, vanhat seinät.

Tätä läksin maalaan mustaks. Luulen että Mies tekee loppuun ;D.

Seuraavana vissiin listojen laittoo ja sähkömiestä koitetaan saada paikalle.  Pitäs jotain ostoksiakin tehä...jotenkin tuli tää nyt niin äkkiä, että mulla ei oo mitään suunniteltuna tai valmiina... :D

23 kommenttia:

 1. Ihana tapetti!
  Pinkki ja musta on hyvät yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki. Sitä oli parissa muussakin värissä. Varsinainen köyhän naisen Kiurujen yö :D

   Poista
 2. Voi Ihanuus! Kuvasta päätrellen tuo maalattu seinä on justiinsa oikean värinen! IHANA!
  Kyllä Tipu-prinsessan kelpaa :) Ymmärrän Tipun halua saada myös Pinkki sänky :)
  Mukavaa päivää teille sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se mätsää tapettiin :)
   Kiitos samoin!

   Poista
 3. Moi Sanna-Mari! Pitkästä aikaa :) Aivan ihana huone! Ja tuo kaappi on kyllä huippu! Minä oon haaveillu tuommoista laminaattia koko taloon, tosi kaunis! Minä se menin ja poistin vanhan blogini, täällä on sattunut ja tapahtunut :/ Ei olla myyty taloa, vaan on purettu se ihan alkutekijöihinsä ja käräjiä käydään.. rakennetaan sitä mukaa kun on rahaa. Välillä meinas vähän epätoivo iskeä, mutta kyllä tässä nyt jo elämä voittaa :) Ainakin saa laittaa kaiken mieleisekseen, mitä nyt budjetti sallii. Aloitin uuden blogin, ettäs tervetuloa käymään remontin keskelle jahka saan kuvia laiteltua :) Blogin nimi on nyt karoliinan kaksi kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi, mukava että sieltäkin kuuluu :) Toivottavasti kaikki menee nyt parhain päin! Tuun poikkeileen :)

   Poista
 4. Kovat rempat teillä siellä menossa ja aivan ihanan huoneen näyttää teidän prinsessanne saavan.
  Samaista tapettia itsekin taas kerran eilen kattelin. Se on ainut hieman romanttisempi valmiissa hylly tarjonnassa oleva vaihto ehto ja varsin kaunis vielä. :)
  Mustat jutut tuovat jo hieman ison tytön tuntua huoneeseen. Meidän pitäis kans, mun mielestä, tehdä jotain pikkulikkojen huoneelle, jahka löytyis se punainen lanka... Neiti 7v sanoi eilen haluavansa seiniin valkoista ja vaaleanturkoosia! :D Apua oonko mä aivopessyt muksuni täysin! :S :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en tiä kovasta mutta remppaa :D Joo, ei oikein muuta ton tyyppistä oikein ollu...Tipsu ois ottanu mustavalkosta "taalainmaan hevosta" jos ois saanu ihan itte valita mutta kyllä toikin on mieleinen.
   Kyllähän ne lapset aika äkkiä tykästyy samaan mikä itteeki miellyttää ;D

   Poista
 5. Huoneesta tuli hieno!
  Ei lainkaan liian pinkkiä....:)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköistä! Musta tuo just sopivasti särmää huoneeseen.

  VastaaPoista
 7. Ihana tapetti!!! Huoneesta tulee tosi upea!

  VastaaPoista
 8. Voi että miten kivan näköistä, tuo valkoiseksi maalattu takka ja tapetti kyllä kivasti tasapainottavat tuota pinkihköä seinää :) Ja mun mielestä siinä on kyllä kiva tuo sävy, kun se on tuollainen viileänpinkki, eikä possunpunainen :)) Tästä tulee kyllä tosi tosi kiva huone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siitä tuu, kuhan nyt saadaan kaikki jossain vaiheessa valmiiks ;)

   Poista
 9. ollaanpa sitä oltu niin ahkeria :D ja taas niin kaunista...

  VastaaPoista
 10. Hei. Oli pakko tulla ihan paikan päälle katsomaan, kun googlessa törmäsin kuvaasi. Tyttäreni huoneessa sama tapetti ja samanväriset seinät ja lattiakin :) Itse en pidä vaaleanpunaisesta, mutta tyttären sana painoi asiassa, hänen huone kun kyseessä.

  VastaaPoista