22.8.2013

Operaatio Tipulle huone

Tällänen on meijän ex-makkarin päätyseinä nyt.

Ja tällänen, hyvin sininenhä se oli...kuvassa jo kaikki härpäkkeet otettu pois seinältä.

Ja kuva vielä takasta, jonka väri tulee muuttuun kanssa.
 Huone kun valmistuu, niin meillä ei oo sitten enää makuuhuonetta :D
 Vuodesohva on ostettu ja pistetäänkö se sitten Tipun entiseen "huoneeseen"...jää nähtäväks...
Väliaikanen ratkasu se siis (toivottavasti ainaki ;D ;D)

4 kommenttia:

 1. Odotan innolla millainen huone Tipulle tulee ja millainen on teidän "makkariratkaisu".

  Meillä on ollu vastaavanlainen "väliaikaisratkaisu", tosin se ei ole väliaikainen vaan kokoaikainen. Eli siis lapsilla huoneet ja me miehen kans ollaan yläkerran "välitilassa" tai miten sitä kutsuis. Meillä ei ole vielä koskaan ollu ikiomaa kahdenkeskistä makuuhuonetta (oltu yhdessä 19v), aina siellä on ollu lapsiakin ja nyt tässä talossa on ollu jos jonkinlaisia ratkaisuja mutta aina me miehen kans ollaan oltu jossain avoimessa- tai läpikulkutilassa.

  Mun yksi kaveri kerran kauhisteli tätä ratkaisua ja sanoi että kaikkein tärkeintä on että VANHEMMILLA on makuuhuone - no, minä olen sitä mieltä että paljon tärkeämpää on lapsille se oma tila ja huone antaa, jos se vain on mahdollista. Olis se hivenen hassua, että meidän kahdesta makkarista me otettais miehen kanssa toinen ja sit lapset olis tuolla avoimessa tilassa, mihin näkyy alakerta, telkkarin loiste jne. Kyllä ne "aikuisten jutut" onnistuu vaikkei olekaan ovea minkä voi kiinni laittaa... (uskoisin, että tämä oli se kaverini pointti juurikin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kyllä vähän sitä mieltä, että sitä nyt nukkuu tässä iässä melkein missä vaan :D Oma makuuhuone on hieno juttu ja meillä on aina ollu sellanen. Nyt kuitenki tuntuu paremmalta vaihtoehdolta antaa se Tipulle, että on tilaa tavaroille ja leikeille. Me ei kuitenkaan makuuhuonetta tarvita kun yöaikaan periaatteessa ja justiinsakkin siihen nukkumiseen. Luulen, että tää vuodesohva-nukkuminen (ainut asia mistä Mies ei ollu alkuun yhtään sitä mieltä että hyvä idea) kyllä pistää vipinää punttiin, että meijän vinttiä vähä eristetään ja avataan sen verran että saadaan meijän oihan oikee sänky sinne. Ja suunnitelmana oli että jätetään seinä vaan auki, ei mitään ovia ;D ;D

   Poista
 2. Tipun huoneesta tulee varmasti kaunis...ja vanhemmat paikkansa hakee :) Niin uskon!
  Mukavia remonttihetkiä teille sinne :)
  tuksu

  VastaaPoista