29.6.2014

Kauniimpi postiloota

On meillä ny :)

Idea kirjasta  Betonin ja mosaiikin taikaa. Ei nyt täällä meijän kirppareilla oo mitään intialaisia saati marokkolaisia kaakeleita joten piti tyytyä Värisilmästä löytämääni ruusulaattaan (tilasivat, viikossa tuli ).
Mies leikkas puolen metrin laatasta sopivan palan meijän lootan.

Tässä loota ennen.

Laatta oli ennen leikkausta tän näkönen.

Kuvittelin että löydän kivan väristä mosaiikkia ihan rautakaupasta, mutta noup. Oisinko neljästä kattonu tässä lähitienoolla.
Tilasin täältä ja kaks yötä ja saatiin ne :)
Me liimattiin ihan rakennusliimalla yksitellen, kirjassa tahna vedettiin lootaan ja sitten mosaiikit päälle. Saumauslaasti on olevinaan vaaleensinistä mutta aika valkeelta näyttää kuivana.
Kuvittelin hoitavani tän homman yksin, mutta kyllähän se niin meni että Mies teki ja mää pyörin lähinnä jaloissa :P :D6 kommenttia:

 1. Siis VAU, olen miltei sanaton ja se on jo paljon :) On aivan mahtava ♥

  VastaaPoista
 2. Oih miten suloinen postilaatikko. Sullehan jäi reilusti ruusulaattaa, mitäs aiot tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ostin neljä laattaa eli en koko pakettia…mutta jäi siis ja tuolla on tallissa ruusupenkki tulilla…jos onnistuu, niitä tulee toinenki :)

   Poista
 3. Tulipa ihana loota! :) Voiko laattoja tosiaan tilata jostain kappalemäärällä? Tää oli mulle ihan uus juttu. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Juu, ainakin tommosista pienemmistä liikkeistä. Kyllähän ne siihen sitten sen ns.vajaatoimituslisän laitto (veti ihan selvästi hatusta) muuten hinta oli ihan laskettu jaettuna neliöhinnalla :)

   Poista