30.6.2014

Ruusupenkki

Tää on ruusupenkki…sais olla ehkä hippasen korkeempi ja hippasen kaposempi mutta ton kokonen muoviloota (valuastia) löyty kotoo valmiina, niin siihempä sitten betonia Miehen kanssa kippastiin 4  1/2 säkkiä. Sisään laitettiin toinen muoviloota, jotta ei menis betonia niin paljon…se toinen laatikko oli tarkotus ottaa pois, mutta olikin valahtanu sitten betonit silleen, että se jäi sisään. No, se loota oli jo rikkikin eli eipä haittaa mitään.


Toinen samanmoinen on suunnitteilla mutta ei sitä tähän hätään nyt alettu tekeen kun synttärivalmistelut painaa päälle.
Laitettiin toi tallin seinusta muutenkin kuntoon. Juhannuksena siis riivin humalan irti ja seinusta meni aika savipelloks.
Ostetut ja saadut ruusut saatiin istutettua paikoilleen.Oikeella reunimmainen siinä jo olikin ennestään. Se toinen penkki mahollisesti tulis sen oikeelle puolen.

Savon tuliaiset pääsi mukaan ja ikkuna kellarista romottamasta kanssa.
Kuorikekatetta meillä ei ookkaan vielä missään ollu, kun en oikeen tykkää siitä. Kelon värinen on kuiteskin aikas jees ja peittää mukavasti savipellon…

Tallin ikkunat sai samalla rytäsyllä pitsiverhot, Mies omin pikku kätösin niitti ne ikkunaan :D
Nyt sitten vaan toivotaan, että ruusut kotiutuu :)8 kommenttia:

 1. Hieno tuli, nyt alkoi kiinnostamaan. kaikenkaikkiaan seinusta on hieno <3

  VastaaPoista
 2. Kelpaa tuossa istuksia. Ja tuo risuenkeli on tosi hieno. Meillä ei ole vielä autotallissa verhoja, mutta muutama tosi hieno koulutaulu on. Haisevat niin homeelle, että en ole sisälle viitsinyt niitä tuoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Risuenkeli onkin jo aika monta vuotta tallin seinässä kiikkunu, nyt vaihto vähän paikkaa. Pitäähän tallissa olla koulutauluja tai pitsiverhot! :D

   Poista
 3. Kaunista tuli ja tosi hieno penkki!

  VastaaPoista
 4. Mainio tuo sun ruusupenkki, ei tarvi murehtia kasteleeko liian vähän tai liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sas muuta, ihan passeli mulle, jolla kaikki vehkat kuolee kun vilasenkin sinne päin :D

   Poista