21.6.2014

Suvikaakkua ja betonia

Tein eilen mökille mukaan Kinuskissan Suloisen suvikakun. Tekemisen kanssa oli ongelmaa, poltin ekat valkosuklaat…paahdettu valkosuklaa ei sulanu kermaan kokonaan, jouduin siivilöimään kökkäreet pois…Tein liian myöhään, ei ehtiny tarpeeks hyytyyn, ei kuitenkaan levinny kuljetuksessa.
Muut tykkäs kovastikkin, itte olin jotenkin pettyny. En oikein tiä mitä sitten odotin. Ehkä enemmän paljon hehkutettua paahdetun valkosuklaan makua…ilmeisestikin siivilöin juurikin ne palaneet kökkäreet pois joista ois pitäny tulla makua :D 
No, hyväähän se silti oli, tietenki :)

Sitten muutamat epäonnistuneet betonihommailut.
Tästä piti tulla ulko-ovelle stoppari ( idea Betonin ja mosaiikin taikaa-kirjasta).
Nooh, on liian matala eli ei pitele ovee :D
Eikä mahdu keskelle kun tuikku, että ei millekkään pöytäkynttilälle sovi….joku tuikkukippo kun osuu sopiva, niin senhän sinne voi sitten laittaa, mutta nyt ei sellasta löytyny.

Metalliseen piirakkavuokaan tehty pannunalunen…ei oo nätti noin päin. Vuoan kaunis muoto on nyt alla. Testasin myös, niin että laitoin kivet alle ja betonin päälle…esittelen sen myöhemmin…ei sekään onnistunu.
Patiolla grillin vieressä on nyt sitten näitä sekundakappaleita…

Tätä aattelin kynttilälle…mutta kynttilä ei mahu sisään ja liian matalakin…

 Nää nyt ihan onnistu, mutta en oikein mitään järkevää virkaa niille keksiny :D
Tosin meillä nyt on muutenkin paljon tavaraa joilla ei oo mitään muuta virkaa kun olla nättinä, niin siihen kategoriaan ovat passelit :)
2 kommenttia:

 1. Kakku oli ihan mahdottoman hyvää, raparperista en itse välitä mutta kakussa se maistui hyvälle :)
  Tietäisitpä vaan kuinka monta sekunda sementti juttua meillä on :D Niitä on vaan niin kiva tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se mansikka sitä sopivasti miedonsi :) Mää aattelin sekundat jossain vaiheessa käydä kippaamassa kaatikselle, ettei jää nurkkiin lojuun.

   Poista